Reviews

9.3 / 10
143 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.8/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

143 Reviews

André Smits

10/10

Top ervaring was dit. Prettige en behulpzame verhuizers. Ze checkten goed de voortgang van onze eigen taken hierin en stelden hun eigen inzet er goed op af. De dag zelf liep gesmeerd. Ook de partner... Top ervaring was dit. Prettige en behulpzame verhuizers. Ze checkten goed de voortgang van onze eigen taken hierin en stelden hun eigen inzet er goed op af. De dag zelf liep gesmeerd. Ook de partner voor de tijdelijke opslag is (ANAC) is o.i. goed gekozen. Die stralen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit uit.

Sterke punten

Persoonlijke benadering en bereikbaarheid. Ook het meedenken en flexibilteit in de dagen. Doordat ze er dicht op bleven zitten konden ze zelf ook goed schakelen met de klant bij wijzigingen. Slim!... Persoonlijke benadering en bereikbaarheid. Ook het meedenken en flexibilteit in de dagen. Doordat ze er dicht op bleven zitten konden ze zelf ook goed schakelen met de klant bij wijzigingen. Slim!
De prijsstelling is prima en scherp.

Verbeterpunten of tips

nvt


Peter-Jan Lucas

10/10

Snelle reactie, goede service en afhandeling. Zeer professioneel

Sterke punten

Super dienstverlening, vriendelijk en correct

Verbeterpunten of tips

nee


Anja

8/10

Goede service van begin af aan. Meedenken, zowel met het schilder/behangwerk als de verhuizing zelf. Alle vragen beantwoord, duidelijk in wat wel/niet kunnen doen, en prijs zeer redelijk.

Sterke punten

Berni v Vlooten is geweldig, keurig de kasten gemonteerd en onder alle omstandigheden kalm. Vast niet makkelijk want ik ben een vreselijke stresskip! Ook Maarten Steffen heeft veel geduld met me... Berni v Vlooten is geweldig, keurig de kasten gemonteerd en onder alle omstandigheden kalm. Vast niet makkelijk want ik ben een vreselijke stresskip! Ook Maarten Steffen heeft veel geduld met me getoond.

Verbeterpunten of tips

Er stonden wat dozen op verkeerde plek, wsl
. vooral 't laatste uur gebeurd. Heeft onnodig gesjouw van verhuizers zowel als mij gekost.


henk menting

10/10

Bent ze te vrede.

Sterke punten

Het personeel is behulpzijn en vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Vaar mij is het 99.9 procent


Nico Jansen

8/10

Bad naar boven verdieping plaatsen 120 kg prima geregeld

Sterke punten

Nee

Verbeterpunten of tips

Bij vragen staat taxateur niet v toepassing


jaap huurman / nulti-mational

10/10

Het contact was vriendelijk en to-the-point.
De uitvoering van het werk was uitstekend


karin van der Heijden

7/10

Goede ervaring met bedrijf. afspraken helder en goed nagekomen.
zeer klantvriendelijk - prettige sfeer

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

handy man had wasmachine op CV aangesloten waardoor de ruimte van wasmachine blank stond :( en droger was niet aangesloten waardoor er alsnog een installatiebureau bij moest komen....

Reactie Senior Verhuizer:

Dag mw. van der Heijden
Nogmaals onze excuses voor het niet juist aansluiten van de wasmachine, echter hadden we uw wasmachine niet juist aan kunnen sluiten omdat er geen juiste afvoer aanwezig...
Dag mw. van der Heijden
Nogmaals onze excuses voor het niet juist aansluiten van de wasmachine, echter hadden we uw wasmachine niet juist aan kunnen sluiten omdat er geen juiste afvoer aanwezig was. Deze afvoer had een speciale afvoerpomp nodig die het afvoer water omhoog pompt, dit is echt uniek en installatiewerk dat alleen kan worden uitgevoerd door een installatiebedrijf.
Zou u de review willen herzien omdat u nu aangeeft dat wij heel slecht zijn in het oplossen van schade, maar u heeft de schade pas na 2 maanden gemeld en ons niet de mogelijkheid gegeven deze schade op te lossen. Daarnaast geeft u aan dat dat wij onvoldoende bekwaam zijn in het oplossen van klachten, maar nadat wij uw klacht hebben ontvangen (2 maanden later) hebben wij dit uiterst serieus genomen en zijn direct met een presentje langs gekomen om onze excuses aan te bieden en alles zo goed mogelijk af te handelen. U heeft deze waardering al gegeven voordat u ons benadert heeft of ons de kans heeft gegeven om de klacht op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Maarten Steffen
Senior Verhuizer


Anoniem

10/10

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Sterke punten


alle betrokken medewerkers werken zorgvuldig, vriendelijk en komen heel betrouwbaar over. Zij behandelen de te verhuizen zaken zorgvuldig en houden zich goed aan de afspraken.


M. Schellings

9/10

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig verlopen. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt en was de heer van Vloten snel aanwezig. Hij had allerlei tips om de... Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig verlopen. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt en was de heer van Vloten snel aanwezig. Hij had allerlei tips om de verhuizing soepel te laten verlopen Ook de dag van de verhuizing zelf is prima verlopen.

Sterke punten

Het feit dat er snel een afspraak gemaakt kon worden en dat alles soepel verlopen is.

Verbeterpunten of tips

Geen


Joke Brans

10/10

Waar moet ik beginnen :) We zijn heel erg blij dat er zoiets bestaat als Seniorenverhuizingen. Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele overgang kunnen maken van haar eigen... Waar moet ik beginnen :) We zijn heel erg blij dat er zoiets bestaat als Seniorenverhuizingen. Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele overgang kunnen maken van haar eigen vertrouwde huis naar een nieuwe woonplek met veel vertrouwde elementen. Op een zorgvuldige manier zijn een aantal kasten en meubelstukken zo gekopieerd dat het leek alsof ze er altijd gestaan hadden. er werd kalm en effectief gewerkt. Dikke regen leek geen invloed te hebben. De communicatie verliep soepel en vriendelijk. Ik bleef goed op de hoogte van veranderingen die nodig bleken te zijn. Kortom we ( de verhuizende familie en mijn moeder) zijn heel erg tevreden.

Sterke punten

Sterk is dat er op verzoek meubelstukken gekopieerd kunnen worden. Er worden foto's gemaakt en de ingepakte spullen kunnen op de nieuwe plek compleet gereconstrueerd worden. Zelfs de post it... Sterk is dat er op verzoek meubelstukken gekopieerd kunnen worden. Er worden foto's gemaakt en de ingepakte spullen kunnen op de nieuwe plek compleet gereconstrueerd worden. Zelfs de post it herinnerbriefjes zaten op precies dezelfde plek toen alles klaar was. Sterk is het geduld en de vriendelijkheid van alle verhuizers, prettig gezelschap om een spannende verhuizing mee te doen. Je voelt aan alles dat ze snappen wat er nodig is.

Verbeterpunten of tips

Ik zou werkelijk niets kunnen bedenken wat er nog te verbeteren zou zijn.