Reviews

9.3 / 10
143 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.8/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

143 Reviews

Anoniem

10/10

Prettige sfeer en snelle acties

Sterke punten

Goed uitgevoerd.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten waargenomen


Anoniem

10/10

Vriendelijk en ontzorgend

Sterke punten

Snelle, hard werkende professionele medewerkers. Ook met grote stukken goed manouvreren.

Verbeterpunten of tips

Ouderen zijn minder snel, daarom voor vetrek van verhuiswagen samen woning rustig inspecteren of er niets vergeten is.


Loolaan

8/10

Prima service. Vriendelijke, hulpvaardig personeel. Goede nazorg

Sterke punten

Hulpvaardig en hard werkend

Verbeterpunten of tips

Misschien dat de ruimte die een doos biedt beter benutten.


Anoniem

10/10

Prima ervaring. Vriendelijke mensen, vakkundig en netjes. De hele verhuizing liep op rolletjes.
Vooraf duidelijke afspraken gemaakt ook die contacten verliepen prima en duidelijk.

Sterke punten

Duidelijk, vakkundig, correct, netjes.


Frans A'Campo

10/10

Met twee medewerkers (die mij in maart 2016 met drie anderen hadden verhuisd van Ede naar Oosterbeek) nu een
antieke piano opgehaald in Nederhorst den Berg bij Hilversum naar mijn huis. Een...
Met twee medewerkers (die mij in maart 2016 met drie anderen hadden verhuisd van Ede naar Oosterbeek) nu een
antieke piano opgehaald in Nederhorst den Berg bij Hilversum naar mijn huis. Een loodzwaar object dat als een teer vaasje moest worden behandeld. De uitvoering verliep letterlijk en figuurlijk op rolletjes.
Deze klus is precies conform de beschrijving in de offerte op vakkundige wijze uitgevoerd.


Gemma Bakkers

10/10

Senior verhuizer heeft mijn moeder super goed verhuisd! Zij blij, ik blij! Was compleet volgens verwachtingen.

Sterke punten

Rustig tijdens de verhuizing, duidelijke uitleg en een prettige wijze van communiceren. Ook top is de manier waarop je de rekeningnkan voldoen, via linkje. Wel zo makkelijk!

Verbeterpunten of tips

Geen! Zo door blijven gaan


dijkstra

7/10

Goed

Sterke punten

Binnen zeer korte tijd de verhuizing kunnen regelen.

Verbeterpunten of tips

Prijs lag stuk hoger dan geoffreerd.


van der Ree Sijl

10/10

Netjes beleeft behulpzaam

Sterke punten

netjes, goed gewerkt

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem

9/10

Heel goed bevallen, aardige behulpzame mensen.

Sterke punten

Goed werk geleverd

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem

9/10

Aanrader!!! Komt afspraken na,
Levert op tijd dozen, op de dag van de verhuizing op tijd gekomen en nemen je alles uit handen. Je hoeft zelfs nog geen doos te verschuiven. We hebben lol gehad...
Aanrader!!! Komt afspraken na,
Levert op tijd dozen, op de dag van de verhuizing op tijd gekomen en nemen je alles uit handen. Je hoeft zelfs nog geen doos te verschuiven. We hebben lol gehad met de jongens die ons verhuisden.

Sterke punten

Fijne mensen die ons verhuisden.
Uit elkaar en weer in elkaar zetten van grote spullen.
Werken snel en degelijk.