Reviews

9.3 / 10
162 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.4/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9.2/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9.2/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9.2/10
Verhouding kwaliteit - prijs
9/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.4/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.4/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

162 Reviews

Jansen

8/10

Zeer goed, en professioneel.

Sterke punten

Netjes op tijd en gewerkt.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Erwin Mekking

10/10

Senior Verhuizer doet wat het belooft; professioneel verhuizen met de rust, het overzicht en gemak waar je bij alle verhuisstress zo'n behoefte aan hebt.

Sterke punten

- deskundigheid bij iedereen
- ook zien en oppakken/oplossen waarover je zelf niets hebt aangegeven

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

9/10

Positieve ervaring. Belden snel terug en konden de verhuizing binnen paar dagen doen.

Sterke punten

Communicatie. Snelheid. Klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Vantevoren afspreken of dingen ook worden opgehangen


Alexandra

10/10

Uitstekend

Sterke punten

vakmanschap vriendelijkheid punctueel

Verbeterpunten of tips

houden zo!


A.Brouwer

10/10

Uitstekend.

Sterke punten

Er werd direct begrepen dat het om de verhuizing ging van een dementerende, waarbij er geen voorbereidingen getroffen kunnen worden.

Verbeterpunten of tips

-


Attie

10/10

Ik had een goede samenwerking met Senior Verhuizer

Sterke punten

Stipt op tijd, vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten

Verbeterpunten of tips

geen


Ferry Moonen

10/10

Senior Verhuizer heeft een uitgekiende dienstverlening. Wij waren zeer geholpen met de mogelijkheid van laten inpakken en laten uitpakken en inrichten. daardoor was de verhuizing in een dag afgerond.

Sterke punten

Zie boven.

Verbeterpunten of tips

Geen


Guus Raats

10/10

Prima. Erg tevreden.

Sterke punten

Vriendelijke mensen. Denken mee. Behulpzaam.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Anoniem

8/10

Er werd snel gereageerd op eerste contact. Afspraken verliepen volgens afspraak. Vlotte afhandeling.

Sterke punten

Rustige prettige medewerkers, die rekening hielden met de omstandigheden.

Verbeterpunten of tips

Op tijd komen of iets later afspreken. Wel prettig dat er even gebeld werd.


Comfort Communicatie, Ruth Groeneveld

10/10

Heel blij ben ik met de zeer vlotte afspraak die ik kon maken en zeer aangenaam contact met de mannen die mij geholpen hebben.

Sterke punten

Wat ik ECHT opvallend vond en vind is de uitermate grote zorg en zorgvuldigheid waarmee mijn meubels getransporteerd en opgeslagen werden in de grote bus. Degene die mij hielp dacht zelf mee om de... Wat ik ECHT opvallend vond en vind is de uitermate grote zorg en zorgvuldigheid waarmee mijn meubels getransporteerd en opgeslagen werden in de grote bus. Degene die mij hielp dacht zelf mee om de meubels zo goed mogelijk in transport te beschermen. Echt mijn complimenten!

Verbeterpunten of tips

geen - bravo!