Reviews

9.3 / 10
149 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
9/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.4/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

149 Reviews

Ina Betz

10/10

Wij hebben een prettige ervaring met het Senior Verhuis bedrijf opgedaan.

Sterke punten

Ze maken hun naam waar. Geven advies over zaken die vooral met oudere mensen te maken hebben.
Ze hebben een rustige benadering en uitleg, wat er voor zorgt dat ouderen niet onrustig worden...
Ze maken hun naam waar. Geven advies over zaken die vooral met oudere mensen te maken hebben.
Ze hebben een rustige benadering en uitleg, wat er voor zorgt dat ouderen niet onrustig worden tijdens het gesprek.


de Jager

10/10

We hebben de afgelopen 2 jaar 2 x van de diensten van Maarten gebruik gemaakt voor ruimen en verhuizen.

Sterke punten

Snelheid van handelen, hebben overzicht, werken ordelijk en netjes, zijn professioneel en tenslotte geven ze een realistisch kostenplaatje.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

=

Sterke punten

=

Verbeterpunten of tips

=


J. Eijgenraam

8/10

Goede ervaring. Door medewerkers is hard gewerkt. Voor kleinigheden, die tegen zaten zijn oplossingen gevonden en gerealiseerd.

Sterke punten

Goed persoonlijk contact.

Verbeterpunten of tips

Duidelijkheid aangaande offerte (eventuele afwijkingen) kan beter.

Reactie Senior Verhuizer:

Dag Jan en Gert,
Bedankt voor jullie feedback. We hebben de samenwerking m.b.t. de 2 verhuizingen en de opslag als erg prettig ervaren. Daarnaast hebben we het volgende met jullie feedback...
Dag Jan en Gert,
Bedankt voor jullie feedback. We hebben de samenwerking m.b.t. de 2 verhuizingen en de opslag als erg prettig ervaren. Daarnaast hebben we het volgende met jullie feedback gedaan:
Tegenwoordig zetten we duidelijk op alle offertes dat de daadwerkelijke prijs 15% in zowel het voordeel als nadeel van de klant kan uitwijken door onvoorziene omstandigheden. Verhuizen blijft maatwerk waarbij de klus door omstandigheden kan uitlopen. Dit geldt in principe voor alle verhuisbedrijven en het staat in de algemene voorwaarden, maar het wordt vaak niet expliciet vermeldt. Dat hebben wij nu aangepast en meegenomen. Bedankt daarvoor.


Anoniem

8/10

Zeer prettige samenwerking met de mensen van Senior Verhuizer. Ze hebben ook heel hard gewerkt.

Sterke punten

Klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips

Wellicht dat hun planning niet altijd klopte, maar er waren ook wel onverwachte tegenvallers die ze uitstekend hebben opgelost.


Anoniem

10/10

Goede vriendelijke verhuizers die weten waar ze het over hebben

Sterke punten

De persoonlijke aanpak en extra aandacht die ze gaven, vond ik mooi om te zien en erg fijn om te krijgen.


Jan Anneveld

10/10

Perfect bedrijf waar oudjes zich thuis voelen, vooral zo doorgaan.


Anoniem

10/10

Prima service, vriendelijk en bekwaam


Anoniem

10/10

Prima service, nette en kundige verhuizers. Ga zo door mannen

Sterke punten

Snelle reactie, netjes alle afspraken nagekomen

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten