Reviews

9.3 / 10
146 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
9/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.4/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

146 Reviews

Schennink van Dam

8/10

Op een zeer korte termijn en tevens korte tijd is er een verhuizing gedaan door de mensen van Senior Verhuizer. We zijn zeer tevreden met de wijze waarop dit gebeurd is.

Sterke punten

Flexibiteit


Anoniem

10/10

We zijn uiterst tevreden over de manier waarop de verhuizing heeft plaats gevonden. Ook over het gesprek vooraf met de heer Berni van Vloten. Wij konden onze wensen kenbaar maken en daar is helemaal... We zijn uiterst tevreden over de manier waarop de verhuizing heeft plaats gevonden. Ook over het gesprek vooraf met de heer Berni van Vloten. Wij konden onze wensen kenbaar maken en daar is helemaal rekening mee gehouden. Afspraken zijn precies nagekomen.

Sterke punten


Inspelen op de wensen van de klant

Verbeterpunten of tips

U zou de naam kunnen veranderen in senior en juniorverhuizers.


Anoniem

8/10

Mijn eerste ervaring met Senior Verhuizers is goed. De communicatie vooraf verliep soepel, snel en flexibel.

Sterke punten

Dat de uiteindelijke rekening geruisloos lager uitviel dan begroot in de offerte , is een geste waarmee vertrouwen wordt gekweekt.


Van Heijnsbergen

10/10

Geweldige service van betrouwbare en professionele jonge ondernemers

Sterke punten

Snelle reactie en beschikbaarheid. Spelen in op onverwachte situaties. Deskundigheid mbt vervoersklaar maken van kostbaarheden en apparatuur. Leuke, vriendelijke verzorgde verhuizers. De prijs... Snelle reactie en beschikbaarheid. Spelen in op onverwachte situaties. Deskundigheid mbt vervoersklaar maken van kostbaarheden en apparatuur. Leuke, vriendelijke verzorgde verhuizers. De prijs ligt onder die van de concurrent, maar Senior verhizers bieden veel meer kwaliteit.
Ook geschikt voor niet senioren: Wij zijn van woning naar op slag naar woonschip verhuisd

Verbeterpunten of tips

Ik zou het plan de diensten uitbreiden en iets doen met inboedels die anders naar het stort gebracht worden zeker verder onderzoeken!


C.F. de Jong

8/10

De eigenaar reageert snel en komt ook keurig de afspraken na. Vriendelijke medewerkers die snel en netjes werken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Wat wel erg jammer is dat het...
De eigenaar reageert snel en komt ook keurig de afspraken na. Vriendelijke medewerkers die snel en netjes werken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Wat wel erg jammer is dat het aanbevolen klusbedrijf geen ervaring met behangen had en dat het resultaat daarvan sterk tegen is gevallen.

Sterke punten

Er wordt snel gereageerd, afspraken worden nagekomen, en men is ook bereid om mee te denken.
De medewerkers zijn erg vriendelijk en correct. Ook wordt er netjes gewerkt.

Verbeterpunten of tips

Het klusbedrijf wat aanbevolen werd voor saus/schilder/ behangwerk was niet ervaren in behangen waardoor dit resultaat erg tegen is gevallen.
Ik zou dus in het vervolg eerst nagaan of zo'n...
Het klusbedrijf wat aanbevolen werd voor saus/schilder/ behangwerk was niet ervaren in behangen waardoor dit resultaat erg tegen is gevallen.
Ik zou dus in het vervolg eerst nagaan of zo'n bedrijf ervaring heeft in het werk dat zij moeten uitvoeren. Dit om vervelende situaties voor alle partijen te voorkomen.

Reactie Senior Verhuizer:

Dag Arina, bedankt voor de feedback. We hebben besloten deze aannemer niet meer aan te bevelen voor dit soort klussen. Zoals eerder vermeld hadden we tot dusver alleen nog maar positieve ervaringen... Dag Arina, bedankt voor de feedback. We hebben besloten deze aannemer niet meer aan te bevelen voor dit soort klussen. Zoals eerder vermeld hadden we tot dusver alleen nog maar positieve ervaringen met deze partij. Nu hebben we een partij in de hand genomen die we ook al lang kennen maar iets duurder is. Daar staat tegenover dat deze partij wel kwaliteit aflevert die boven de standaard ligt.
Nogmaals bedankt voor de feedback en de prettige samenwerking.


JP Nieveen

10/10

Prima service, betrouwbare verhuizers, komen afspraken na en werken keurig

Sterke punten

Meedenkend en behulpzaam


J.R.T.Noyons

8/10

Goede ervaring, betrouwbaar bedrijf

Sterke punten

vriendelijk, goede prijs/kwaliteitverhouding

Verbeterpunten of tips

jammer dat er geen recyclingoptie wordt aangeboden voor achtergebleven inboedel


Ina Betz

10/10

Wij hebben een prettige ervaring met het Senior Verhuis bedrijf opgedaan.

Sterke punten

Ze maken hun naam waar. Geven advies over zaken die vooral met oudere mensen te maken hebben.
Ze hebben een rustige benadering en uitleg, wat er voor zorgt dat ouderen niet onrustig worden...
Ze maken hun naam waar. Geven advies over zaken die vooral met oudere mensen te maken hebben.
Ze hebben een rustige benadering en uitleg, wat er voor zorgt dat ouderen niet onrustig worden tijdens het gesprek.


de Jager

10/10

We hebben de afgelopen 2 jaar 2 x van de diensten van Maarten gebruik gemaakt voor ruimen en verhuizen.

Sterke punten

Snelheid van handelen, hebben overzicht, werken ordelijk en netjes, zijn professioneel en tenslotte geven ze een realistisch kostenplaatje.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

=

Sterke punten

=

Verbeterpunten of tips

=