Fijne persoon met goede uitleg
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Wij danken u voor uw review en zijn blij dat we u tevreden hebben kunnen stellen met onze dienstverlening.
in onderhavig geval is een combinatie bouwkundige keuring en taxatie in de omgeving van Utrecht besteld. In verband met omstandigheden is deze taxatie door ons uitgezet bij een externe marktpartij....
In de rapportage van deze klant was een kleine uitwerkingsfout geslopen welke direct is verholpen en binnen een kwartier nadat deze was gemeldt was opgelost door een gewijzigde versie van het...
Bedankt voor uw beoordeling.