Prettig
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Wij danken u voor uw review en zijn blij dat we u tevreden hebben kunnen stellen met onze dienstverlening.
Bedankt voor deze review, en de adviezen.
Wij zijn momenteel bezig met het wijzigen / aanpassen van onze website en gaan inderdaad een combinatiepakket aanbieden met zilver en met brons.
We...
Dank u voor de uitgebreide beantwoording van alle vragen in deze enquette. Dit helpt ons zeer. Wij gaan zeker kijken naar hoe we de rapportage verder kunnen verbeteren.
Wij gaan dit tot op de bodem uitzoeken en komen hier op terug.