Efficient, behulpzaam mbt bouwtechnisch advies, professioneel en naar tevredenheid geleverd. Bedankt! PR@
Op 8 mei 2020 is de heer Schippers aan huis geweest voor een technsiche keuring. Helaas is het keuringsrapport nooit geleverd, waardoor ik niet kan beoordelen of dit een goed product was.
De...
Heel kundig en professioneel zoveel bouwkundig als juridisch
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Wij danken u voor uw review en zijn blij dat we u tevreden hebben kunnen stellen met onze dienstverlening
Zeer tevreden! En omdat ik op Google Reviews een zeer ander beeld lees als hier heb ik daar ook een review achter gelaten.
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Snelle levering, helder rapport, geen klachten
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Prettig bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wederom perfecte bouwkundige beoordeling uitgevoerd. Denken mee en nemen te tijd voor hun klanten. Chapeau!
Uitstekend
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Prima ervaring. Grondig onderzocht, goed meegedacht en duidelijk bouwkundig rapport.
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Kundige keurder, wist waar hij het over had, maar beetje workaholic, niet helemaal mijn type.
Daarnaast werd het rapport welliswaar binnen 1 dag geleverd, maar pas 's avonds laat gemailed.
Reactie Schippers Bouwconsult BV:
Dank voor uw beoordeling. Hoe u aan de hand van 1 (feitelijk vluchtige kennismaking van ongeveer een uur lang) kunt bepalen of iemand workaholic is of niet is erg interessant. Of het ter zake doet...