9.2 /10

checkbox95% beveelt Sanitaireiland aan!

W. Scheurwater

We zijn vandaag en twee weken geleden erg goed geholpen met het advies over onze nieuwe badkamer, twee weken geleden eerst alle grote basis beslissingen genomen over indeling en tegel kleuren. Vandaag nog een keer terug geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Desire en Dave waren erg behulpzaam, ze adviseren je goed over de plus en min punten van bepaalde producten. En alles is mogelijk. Nogmaals hartelijk dank voor jullie goed hulp. Groetjes Wolter en Annet

Uitleg, Ruime keuze, behulpzaamheid en service

Bronkhorst

Zeer fijn geholpen, goed meedenkend en ruim de tijd nemend. Aan te bevelen!

Dirk

Ruim aanbod, super service en goed meegedacht. Blij met onze keuze om hier langs te gaan voor advies.

Gerdsen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer dat ze zo kortaf reageren terwijl er aan de telefoon anders praten ze anders en overleg niet mogelijk hebben de eerste badkamer gekocht perfect maar nu helaas einde verhaal

Antwoord Sanitaireiland

Beste mevrouw Gerdsen, Het is altijd vervelend wanneer een artikel niet retour kan. We hebben u geprobeerd uit te leggen dat wanneer er nagenoeg geen verpakking meer om een douchecabine zit, de douchecabine niet meer verkocht kan worden. Vooraf was de maatvoering bekend, de maatvoering staat ook duidelijk op de doos. Wanneer de cabine in de originele doos zit, en de cabine nog verkoopbaar zou zijn, dan hadden we het artikel zeker retour genomen. Met vriendelijke groet, Dave van Toorn Briljant Sanitair

Leyla

Super fijne afspraak gehad.

Denken goed met je mee, qua design erg creatief om onze wensen toe te passen. Vriendelijke contact. Veel opties.

Dick van Versendaal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tot twee maal toe werd een krom glaspaneel geleverd. Valt binnen de fabricage tolerantie is de bewering. De afwijking bedraagt 3 mm, dit is op de uiterste grens. Bij een gesloten deur valt de afwijking enorm op en doet heel erg afbreuk aan de uitstraling van de douchecabine. Jammer, maar wordt verder niets mee gedaan.

Steeds weer goed praten van gebreken is mijn ervaring.

Antwoord Sanitaireiland

Beste heer van Versendaal, Vervelend te lezen dat we u niet tevreden hebben kunnen stellen. De marge die in de glasplaat aanwezig is valt binnen de normering. Dit was bij de eerst geleverde wand ook het geval. We hebben ondanks dat geprobeerd met een 2e wand de marge te verkleinen en u hiermee tevreden te stellen. Dit zal met ieder ander merk glasplaat hetzelfde kunnen zijn en is inherent aan glas. Met vriendelijke groet, Dave van Toorn Briljant Sanitair

M. en C. Nauta

Zeer behulpzaam en komt beloftes na!

Producten zijn van prima kwaliteit en de service is uitstekend!

Joseph Mwangi

Its friendly to customers

Making the best sales

famlie van Dinhter Voortman

aankoop en aftersales van een prachtige badkamer. De tijd vooraf bij advies en aanschaf van de badkamer was erg prettig, genieg tijd, geen druk, overleg en meedenken. Maar vooral bij de aftersales liet Sanitaireiland zien dat ze een fantastische zaak zijn. De servicem, het geduld en geen nare toestanden. WE hebbenm heel veel gebeld omdat eea toch anders liep, niet paste of niet werkte zoals we het graag wilden. De oplossingsbereidheid en de kosten die hiermee gepaard gingen werden netjes door hen opgelost. Superrrr!

service vooraf en ook met name de nazorg

Gerard van Eeten

Top bedrijf!

Assortiment en persoonlijk advies

Andy

Fantastisch!!!

Eerlijk advies en erg behulpzaam

Leon Buijs

Ruim assortiment met voldoende keus. Zeer goed geholpen door Dave en Dion, nemen alle tijd om je te helpen en informeren. Denken mee over de inrichting met tips en er zit geen druk op om extra zaken aan te schaffen. Ik ga er van uit dat levering ook soepel gaat verlopen.

Service, ruime keus aan artikelen

Familie Veens

Topbedrijf

Alle tijd voor de klant

anonymous

Wij zijn geholpen door een medewerker met engelen geduld! Wat als resultaat heeft dat wij nu een prachtige badkamer gaan krijgen mede door het deskundige advies van deze jongeman. Kortom een super goede ervaring bij Briljant Sanitair.... We kunnen niet wachten tot het klaar is!

Zeer deskundig en ook het meedenken was erg prettig

SterSterSterSterLege ster

Uitstekende ervaring en goed advies

Flexibiliteit

Sanitaireiland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sanitaireiland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 november 2016

Sanitaireiland

Badkamerspecialist Briljant Sanitair uit Maurik heeft met 3.000 m2 de grootste badkamer showroom van Nederland. U vindt hier diverse complete badkameropstellingen en meer dan 100 voorbeelden en opstellingen van een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, tegels, radiatoren en alle andere benodigdheden voor uw badkamer. Uw kunt ons grote assortiment ook bekijken en kopen in onze webshop. www.sanitaireiland.nl

Garststraat 9b

4021 AB Maurik

W. Scheurwater

Uitleg, Ruime keuze, behulpzaamheid en service

Bronkhorst

Zeer fijn geholpen, goed meedenkend en ruim de tijd nemend. Aan te bevelen!

Dirk

Gerdsen

Leyla

Super fijne afspraak gehad.

Dick van Versendaal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Steeds weer goed praten van gebreken is mijn ervaring.

M. en C. Nauta

Zeer behulpzaam en komt beloftes na!

Producten zijn van prima kwaliteit en de service is uitstekend!

Joseph Mwangi

Its friendly to customers