Reviews

9.5 / 10
1608 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1608 Reviews

Frans Klijn

10/10

De producten zijn van goede kwaliteit.

Sterke punten

Individuele verpakkingen

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goed overzicht van de bestel mogelijkheden.


Ellen Lehmann

10/10

Heerlijk fijn vlees! Het krimpt niet in de pan en is opvallend lekker

Sterke punten

Heel goede service. En gaAAT TOCH IETS MIS EEN UITSTEKENDE OPLOSSING VAN JULLIE

Verbeterpunten of tips

heb ik niet, verder zo aub

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

duidelijk beschreven op de folie, vind ik heel fijn met data"'s


Bais

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Kwaliteit, diversiteit van het vlees

Verbeterpunten of tips

Zou er biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal gebruikt kunnen worden. Nu erg veel plastic.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Eline van Leeuwen,Zoon Ivo Rijcken

8/10

Ben meestal alleen,om de week komt mijn zoon thuis.Eet vaak ook een ei,altijd vlees vind ik niet .Heb ook vlees van rechtsstreex is ook lekker,vooral sharma kip,lekker gekruid.

Sterke punten

Smaak goed,vers voor een persoon verpakt is mogelijk.

Verbeterpunten of tips

Zou niet weten,op moment.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja,vooral als je alleen ben.


ria versluis

9/10

Dit is voor de 2e keer een prima ervaring. Het is heerlijk vlees.

Sterke punten

de kwaliteit van het vlees en de makkelijke site om te bestellen.

Verbeterpunten of tips

de worstjes waren vrij zout bij de laatste levering.
En is het mogelijk apart kippedijfilet te bestellen?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


M. Vierwind

9/10

Goede ervaring met het bedrijf. Keurige bezorging, bestellingen worden netjes verpakt.

Sterke punten

Onze indruk is dat wij met een heel gedreven organisatie te maken hebben. Prima kwaliteit van de producten die wij afnemen.

Verbeterpunten of tips

Kan niet echt een verbeterpunt noemen. ( Misschien meer info van de boeren die het vlees leveren?)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Wij vinden het heel gemakkelijk in gebruik


Erna Dolfing de Weerd

10/10

Goede communicatie over de aankoop. Het vlees was goed verpakt, koel gebracht en voorzien van sticker over de inhoud. Er staan recepten op de site. Uitgebreide info op de site te vinden. Voor... Goede communicatie over de aankoop. Het vlees was goed verpakt, koel gebracht en voorzien van sticker over de inhoud. Er staan recepten op de site. Uitgebreide info op de site te vinden. Voor herhaling vatbaar!!

Sterke punten

Communicatie, informatie, keurig verpakt voorzien van sticker en gekoeld gebracht door vriendelijke man. Er wordt veel aandacht aan besteed!!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut. Achteraf zouden we niet een pakket bestellen maar per stuk.


Danielle

10/10

Heerlijk vlees direct van de boer

Sterke punten

Makkelijk te bestellen, rechtstreeks van de boer. Het vlees is erg lekker en de prijzen zijn redelijk. Wat ik het leukste vind aan hen is dat je je eigen pakket kunt samenstellen en dat je je... Makkelijk te bestellen, rechtstreeks van de boer. Het vlees is erg lekker en de prijzen zijn redelijk. Wat ik het leukste vind aan hen is dat je je eigen pakket kunt samenstellen en dat je je bestelling de volgende week in huis hebt.

Verbeterpunten of tips

Niets op dit moment

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ineke Schouten-Lijbers

10/10

Heerlijk, goed vlees, verpakking ?. Ik

Sterke punten

Overzichtelijke bestelling, makkelijk

Verbeterpunten of tips

Zou graag een boekje hebben voor de precieze bak/ bereidingswijze.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja .alleen precies de bereidingswijze /tijd


Lucas de Blecourt

10/10

Correct, afspraak is afspraak, makkelijke communicatie

Sterke punten

Gewoon goed en heel lekker vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Korte keten = Korte lijntjes, snelle oplossingen en/of aanpassingen. Zo zien wij het graag.