Reviews

9.5 / 10
1296 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1296 Reviews

Toni

9/10

Heerlijk vlees en een super service! Top.

Sterke punten

Goed verhaal.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Sealen en de stickers. Makkelijk in de vriezer op te bergen (neemt weinig ruimte in) en voor gebruik makkelijk op te zoeken door de stickers.


Ans Bruinsma

6/10

We hebben inmiddels 2x een runderpakket besteld. De eerste keer naar alle tevredenheid. De tweede keer waren we een stuk minder tevreden over de kwaliteit van het vlees.

Sterke punten

Goede informatie in aanloopt van de levering van het product.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.


Arjan

8/10

Het pakket was super maar ik miste de t bone en had wat meer tournedos verwacht en andere lekker stukjes vlees ik vond het iets te afvalvlees maar wel in de goede zin hoor was niks mis mee hoor maar...

Sterke punten

Was goed verdeeld en netjes verpakt

Verbeterpunten of tips

Iets meer lekkere stukjes vlees en iets minder “ afval vlees”

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker goed gedaan

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Arjan, Dank voor uw reactie en fijn te horen dat u tevreden bent en onze produkten met service met een 8 beloond. U geeft aan een T-Bone te missen in uw pakket, echter deze behoort niet tot de samenstelling van een Luxe standaard pakket. Het is eenvoudig niet mogelijk om ieder pakket uit 1 en dezelfde koe van een T-Bone te voorzien, om de simpele reden dat 1 koe niet zoveel T-Bones bevat. Dan zouden wij T-Bones uit een andere koe moeten nemen....en dat doen wij niet. Wij gebruiken al het vlees van 1 koe. Hierin heeft u zich wellicht vergist. Geniet u lekker van het vlees en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Kirsten


mos willem

10/10

Uitstekende ervaring met het bedrijf.

Sterke punten

Bedrijf accuraat-verpakking uitstekend- bezorging op tijd-

Verbeterpunten of tips

neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeer gemakkelijk


Marieke

10/10

Al meerdere keren een pakket besteld.
Het bevalt erg goed. Pakket is altijd na ongeveer 4 weken in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden, krijgt regelmatig een mail over het verloop van de...

Sterke punten

Goede bereikbaarheid, goede kwaliteit.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, weinig verpakking. Past makkelijk in de vriezer.


anna catharina uland-boot

10/10

Een fijn bedrijf.

Sterke punten

goede website waar alles duidelijk weer gegeven wordt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk bestellen regelmatig vlees


Anoniem

10/10

Vorig jaar kennis gemaakt met 'samen een koe kopen' en inmiddels al drie pakketten ontvangen. Heerlijk vlees van een meer dan goede kwaliteit. Elk stukje vlees of het nu gehakt is of tournedos is...

Sterke punten

Heerlijk vlees en keurig geportioneerd en verpakt. Communicatie over levertijd en status van de bestelling is prima.

Verbeterpunten of tips

Van mij zou er iets minder plastic gebruikt mogen worden bij het verpakken van de porties. De labels zitten nu op de losse flap. Van mij mag de label ook over het vlees heen zitten. Of overweeg de labels iets kleiner te maken. Ieder stukje plastic minder is winst.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Doordat het vlees geportioneerd is en gelabeld is het heel makkelijk als je in de vriezer zoekt.


Karin

10/10

Ik val enorm in herhaling... Ik denk dat ik mezelf tot vaste klant mag rekenen... dus... Super Ervaring.

Sterke punten

Echt alles! Er is alweer zo veel verbeterd sinds ik ons eerste pakket bestelde.

Verbeterpunten of tips

Nee. Wat ik kon bedenken hebben ze zelf al bedacht én uitgevoerd.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja. Absoluut. Ook fijn dat je altijd 'menselijk' contact kunt hebben.


Anoniem

7/10

Lekker vlees, fijn verpakt.

Sterke punten

Ruime keuze, makkelijk te bestellen.

Verbeterpunten of tips

Als je zelf een pakket samenstelt, dan gaat het niet goed met de traceerbaarheid. Deze pakketten worden gelinkt aan een kip. Ik ben van mening dat het traceerbare nummer op elke verpakking zou moeten staan én samengevat op de pakbon. Ik bestel nooit kip (ook een tip, want ik zou best kip willen bestellen, maar er zijn daar alleen pakketten van en daar zitten lichaamsdelen in die ik niet hoef), maar er staat op mijn pakbon altijd alleen het nummer van een kip. Dat kan natuurlijk niet.
Daarnaast mis ik uitleg hoe ik het traceernummer kan gebruiken.
Ook een klein puntje, ik kreeg de aanvraag voor beoordeling al voordat ik het pakket had. Daarnaast zou het handig zijn om in het afhaalbericht neer te zetten bij welke Zuivelhoeve je het kunt ophalen, zodat men niet terug moet zoeken welke men ook alweer heeft gekozen.
Tevens lees ik in de contactinformatie dat het adres in Haaksbergen zowel kantoor-, als ook afhaaladres is. Echter is die locatie niet te kiezen als afhaallocatie?
Misschien is het ook mogelijk om (bijvoorbeeld alleen bij zelf afhalen) het minimum bestelbedrag te verlagen?
Nog een tip, hoe moet er (verplicht) beoordeeld worden op reactiesnelheid als er (nog) geen contact is geweest met de klantenservice?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Duidelijkheid en vlotte service, heel goed vlees