Reviews

9.5 / 10
1368 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1368 Reviews

Rob v Gool

10/10

Al meerdere keren een pakket samen gesteld en erg tevreden over t vlees en samen een koe kopen

Sterke punten

Eerlijk en heerlijk vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja maar bij zelf een pakket samenstellen moet je wel jopletten dat je de manier van verpakken invult zodat je t gewenste vlees in de winkelwagen gezet wordt heb je er niets gekozen wordt t niet in... ja maar bij zelf een pakket samenstellen moet je wel jopletten dat je de manier van verpakken invult zodat je t gewenste vlees in de winkelwagen gezet wordt heb je er niets gekozen wordt t niet in je winkelwagen geplaatst


Frans van der Linde

10/10

Heel goede ervaringen. Goede service, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken, alles klopt! Niet vergeten: de kwaliteit van het vlees. Prima! Korte aanvoerlijnen, geen diepvries.
We hebben...
Heel goede ervaringen. Goede service, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken, alles klopt! Niet vergeten: de kwaliteit van het vlees. Prima! Korte aanvoerlijnen, geen diepvries.
We hebben net weer vlees besteld.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Vera Storm

10/10

Nu voor de 2de keer een zelf samengesteld pakket besteld. Bestellen en leveren ging prima. Het vlees is werkelijk fantastisch.

Sterke punten

Makkelijk bestellen. Levering precies op tijd. Vlees is heerlijk.


John van Gerven

10/10

Geweldig idee, ook een heel hartelijke benadering via de livechat op de website. Eerder vorige week het pakket binnen gekregen. Perfecte communicatie over de levertijd en ook nog eens op tijd... Geweldig idee, ook een heel hartelijke benadering via de livechat op de website. Eerder vorige week het pakket binnen gekregen. Perfecte communicatie over de levertijd en ook nog eens op tijd geleverd. De doos uitpakken is een feestje, alles goed verpakt en gelabeld.

Sterke punten

De kwaliteit van het vlees is erg goed. Vorige week de beefpuntjes gegeten met een Szechuan saus, echt super mals. Vandaag heb ik gehaktballen gemaakt. Gewoon op de ouderwetste manier. Ook hier... De kwaliteit van het vlees is erg goed. Vorige week de beefpuntjes gegeten met een Szechuan saus, echt super mals. Vandaag heb ik gehaktballen gemaakt. Gewoon op de ouderwetste manier. Ook hier weer een echte vleessmaak. Ik ben in mijn nopjes.


Christy

10/10

Van bestelling tot levering goede communicatie, duidelijk en makkelijk. We zijn altijd weer blij met ons pakket, het wordt gekoeld geleverd en kan zo de vriezer in, alles keurig verpakt. Het vlees... Van bestelling tot levering goede communicatie, duidelijk en makkelijk. We zijn altijd weer blij met ons pakket, het wordt gekoeld geleverd en kan zo de vriezer in, alles keurig verpakt. Het vlees smaakt heerlijk en wij willen niet meer anders. 5 sterren waard voor ons!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ton Meuwissen

9/10

Het is een zeer goed betrouwbaar

Sterke punten

produkten komen koel en goed verpakt aan
zeer goede kwaliteit
vlees heeft een goede verse smaak
prijs product is zeer goed

Verbeterpunten of tips

neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer gemakkelijk en ben al 3 jaar zeer tevreden over de producten van de varkens en rundvlees pakketten


Linda Spoormaker

9/10

Ik heb meerdere bestellingen gedaan via de website en het bevalt me prima. Het proces om vlees te bestellen is eenvoudig, het is fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en... Ik heb meerdere bestellingen gedaan via de website en het bevalt me prima. Het proces om vlees te bestellen is eenvoudig, het is fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en niet het onbelangrijkste, het vlees smaakt prima.

Sterke punten

Het vlees is eerlijk en lekker. Het bestelproces is duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. De service is uitstekend

Verbeterpunten of tips

Diverse soorten vleeswaren gaan aanbieden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik vind het wel fijn dat er een boekje mee komt met advies over hoe het vlees het beste te bakken want je wilt niet verpesten


M

10/10

Sinds we dit vlees eten willen we niet meer anders. Dan proef je pas hoe lekker echt gezond vlees is.
En de bezorging is altijd keurig netjes en op tijd. Top!

Sterke punten

mooi verpakt, netjes bezorgd, op tijd, zelf pakket samenstellen mogelijk

Verbeterpunten of tips

nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker, afgemeten porties


bas de wit

10/10

Is goed het is heerlijk vlees en mooi verpakt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel erg makkelijk


Margreet

10/10

Wat een goed concept, ( h) eerlijk vlees. Wil absoluut niet meer anders.

Sterke punten

Prima communicatie, snelle reactie

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zekers