Reviews

9.5 / 10
1310 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1310 Reviews

N van der Veen.

8/10

Wij zijn zeer tevreden met ons pakket ,heerlijk mals en lekker .

Sterke punten

Assortiment is duidelijk en dus gemakkelijk samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Controle op verwerking en uitvoering ,blijft altijd nodig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Door alles apart te verpakken waarin je kan zien wat er in zit maakt dat je niet hoeft te zoeken,


Anoniem

10/10

Prima verzorgd. Goed geportioneerd. Kwaliteit is zeker 5 sterren.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja. Porties zijn niet te groot.
Gevacumeerd is erg prettig met duidelijk label wat er in zit met tht er op.


Gisela Bouvrie

10/10

Goed

Sterke punten

Goed op de hoogte gehouden

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


G J Bosvelt

8/10

Goeden avond Kirsten en Huub Inderdaad heb ik al verschillende dingen geproefd Het is echt goed En hoe jullie de problemen heb op gelost door een fout van me Om dat ik de eerste bestelling niet... Goeden avond Kirsten en Huub Inderdaad heb ik al verschillende dingen geproefd Het is echt goed En hoe jullie de problemen heb op gelost door een fout van me Om dat ik de eerste bestelling niet begreep Is het toch goed op gelost Daar voor 8.5

Sterke punten

zie boven

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marja van de Graaf

9/10

Ik ben zeer tevreden over het vlees. Smaak is perfect en dit is bij het varkensvlees zeer goed te proeven! Heb kip, varkensvlees en rundvlees al geprobeerd. Ik ben zelf een voorstander van los vlees... Ik ben zeer tevreden over het vlees. Smaak is perfect en dit is bij het varkensvlees zeer goed te proeven! Heb kip, varkensvlees en rundvlees al geprobeerd. Ik ben zelf een voorstander van los vlees bestellen i.p.v. een pakket . Blijf jullie vlees in ieder geval bestellen ! Ga zo door!!👍

Sterke punten

Perfect verpakt en prima service.

Verbeterpunten of tips

Nog niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

👍


Sjaak Kranenburg

9/10

ZEER GOED TE VREDE

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

UITSTEEKEND VIND IK


Anoniem

10/10

Heerlijk, er is weer vlees voor een maand binnen. Grote stukken zijn versneden in porties, gehakt is verdeeld, alles (opnieuw) geetiketteerd in de vriezer. De kip was gister braadkip, van de... Heerlijk, er is weer vlees voor een maand binnen. Grote stukken zijn versneden in porties, gehakt is verdeeld, alles (opnieuw) geetiketteerd in de vriezer. De kip was gister braadkip, van de rest is bouillon voor vandaag getrokken. Tevreden! Weer een maand (h)eerlijk vlees.

Sterke punten

De klantenservice is geweldig.

Verbeterpunten of tips

Sorry, geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Trudi, Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. we zien steeds meer mensen die echt een 'maandpakket' zelf samenstellen. Handig altijd vlees in huis. Maar Trudi, zelf opnieuw etiketten... Beste Trudi, Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. we zien steeds meer mensen die echt een 'maandpakket' zelf samenstellen. Handig altijd vlees in huis. Maar Trudi, zelf opnieuw etiketten erop doen is niet nodig...geeft ons aan hoe het verpakt wilt hebben en dan doen wij dit graag voor u. Bij ons koopt u ouderwets vlees en is de klant nog koning :)


Anoniem

9/10

Betrouwbaar en snel in het beantwoorden van vragen

Sterke punten

De juiste informatiever de levering.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, voor twee personen zijn de porties meer dan voldoende.


Anoniem

8/10

Wij hebben sinds een paar maanden een rundvleespakket en een kippakket besteld en zijn heel erg tevreden.
Keurig verpakt en bezorgt, en het vlees is van super kwaliteit.
Heel erg tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Robert Kater

9/10

Mijn ervaring met u bedrijf is zeer positief in eerste instantie zijn de meningen daar over verdeeld, er zijn altijd mensen die negatief zijn maar hebben geen ervaring maar toch.
Mijn vrouw...
Mijn ervaring met u bedrijf is zeer positief in eerste instantie zijn de meningen daar over verdeeld, er zijn altijd mensen die negatief zijn maar hebben geen ervaring maar toch.
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden ik zou zeggen tot de volgende bestelling.

Sterke punten

De sterke punten van u zijn dat alles zeer verzorgd en niet te vergeten uitstekend verpakt en op de afgesproken tijd word aangeleverd. ( top )

Verbeterpunten of tips

Mijn mening is ga zo door, en niemand heeft iets te klagen de Site ziet er pico bello uit

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja en ik weet waarover ik praat, ik ben 47 jaar Slager geweest.