Reviews

9.5 / 10
1349 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1349 Reviews

Linda de Vries

10/10

Fijn dat er een pakket naar keuze kan worden samengesteld en dat ook de verpakkingshoeveelheid kan worden bepaald.
Duidelijke toelichting wanneer het pakket kan worden verwacht en het pakket...
Fijn dat er een pakket naar keuze kan worden samengesteld en dat ook de verpakkingshoeveelheid kan worden bepaald.
Duidelijke toelichting wanneer het pakket kan worden verwacht en het pakket wordt geleverd met informatie over de bereiding van het vlees.

Sterke punten

Diervriendelijk en onbewerkt vlees, waarvan je weet dat de dieren een goed leven hebben gehad.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk in gebruik


Ruiter

10/10

In een woord geweldig het is wat veel voor een persoon,maar nu merk ik dat je jaren lang in de maling ben genomen door de slagers de smaak is prima .verpakking goed en op tijd bezocht vriedelijk man... In een woord geweldig het is wat veel voor een persoon,maar nu merk ik dat je jaren lang in de maling ben genomen door de slagers de smaak is prima .verpakking goed en op tijd bezocht vriedelijk man ik kom zeker terug groet karel

Sterke punten

Kwaliteit bezorgen smaak

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


A . Janssen

10/10

Rund en varkensvlees besteld, geweldig wat een verschil met supermarkt en of zelfs vlees van de slager.
Het klinkt misschien gek maar dat vlees is dood, in het vlees van jullie zit nog leven...
Rund en varkensvlees besteld, geweldig wat een verschil met supermarkt en of zelfs vlees van de slager.
Het klinkt misschien gek maar dat vlees is dood, in het vlees van jullie zit nog leven zo smaakvol.
Gelijk weer een pakket samengesteld echt een aanrader.

Sterke punten

Maakt waar wat je leest, beloofd en dan ook mag verwachten.

Verbeterpunten of tips

Op de site kon ik geen beoordelingslink vinden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Harry van Laak

8/10

Mijn ervaring is erg positief.

Sterke punten

Duidelijkheid.

Verbeterpunten of tips

De bestelling afgeven op het goede adres.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, maar ik zou het fijner vinden als het vlees per stuk verpakt zou zijn. Ik woon alleen en ik ben nu dus min of meer verplicht om 3 dagen achter elkaar hetzelfde vlees te eten. Dat is op zich niet... Ja, maar ik zou het fijner vinden als het vlees per stuk verpakt zou zijn. Ik woon alleen en ik ben nu dus min of meer verplicht om 3 dagen achter elkaar hetzelfde vlees te eten. Dat is op zich niet erg, maar ik vind variatie wel fijn.


evy zwaneveld

10/10

Voor het eerst een pakket rundvlees gehad, het is prima bevallen, (h)eerlijk vlees.
Inmiddels weer een nieuw pakket besteld.


Anoniem

10/10

Goed

Sterke punten

Goede informatie is voor mij genoeg

Verbeterpunten of tips

Nee


Bas de Vries

10/10

Top bedrijf. Gaan super om met hun klanten, ook als er tijdens een bestelling wordt gevraagd om iets aan te passen.
Vlees ook erg goed. Heb zelf alleen ervaring met varkensvlees en kip, maar...
Top bedrijf. Gaan super om met hun klanten, ook als er tijdens een bestelling wordt gevraagd om iets aan te passen.
Vlees ook erg goed. Heb zelf alleen ervaring met varkensvlees en kip, maar de kwaliteit is beter dan bij de slager.

Sterke punten

Top vlees. Top klantenservice.

Verbeterpunten of tips

Meer recepten delen en op pagina's van recepten meer foto's delen.
Verder meer leuke kant-en-klaar opties bieden, zoals de paasrollade, terwijl ook het recept wordt gepost.

En...
Meer recepten delen en op pagina's van recepten meer foto's delen.
Verder meer leuke kant-en-klaar opties bieden, zoals de paasrollade, terwijl ook het recept wordt gepost.

En verder, doorgaan met nieuwe ideeën zoals eigen marinades e.d.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Mijn vriezer. Zonder mijn vriezer had ik dit niet kunnen doen. Maar als de vraag is wat het makkelijkste in gebruik is op jullie website, dan moet ik zeggen...gerookt spek en de speklapjes.


Gerrit

10/10

Inmiddels meerdere pakketten besteld en ik wil zeggen dat ik erg tevreden ben. Prima vlees.

Sterke punten

- prima vlees (herkomst bekend, geen twijfel)
- maatwerk: verschillende pakketten mogelijk
- aanvullend: bepaalde soorten vlees bij pakketten in- en uitwisselbaar (flexibiliteit) - prima vlees (herkomst bekend, geen twijfel)
- maatwerk: verschillende pakketten mogelijk
- aanvullend: bepaalde soorten vlees bij pakketten in- en uitwisselbaar (flexibiliteit)
- aanvullend nog extra vlees (eigen voorkeur) toe te voegen
- acties (gratis verzending / rollade / gehakt)

Verbeterpunten of tips

Bij acties de bonuspunten niet laten vervallen: voelt niet goed, dan betaalt klant de actie min of meer zelf. Bovendien: loyaliteit vaste klanten belonen - en daar draagt dit... Bij acties de bonuspunten niet laten vervallen: voelt niet goed, dan betaalt klant de actie min of meer zelf. Bovendien: loyaliteit vaste klanten belonen - en daar draagt dit niet aan bij.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, maximale tevredenheid / maximale score.


Liesette

10/10

Duidelijke communicatie, (h)eerlijk vlees. Wij willen niet anders meer. Wat een ongelofelijk verschil van smaak. Wij hebben dan ook naast de koe ook het varken besteld en ook hier genieten we weer... Duidelijke communicatie, (h)eerlijk vlees. Wij willen niet anders meer. Wat een ongelofelijk verschil van smaak. Wij hebben dan ook naast de koe ook het varken besteld en ook hier genieten we weer enorm van. Zelfs onze dochter die al geruime tijd vegetariër was, neemt nu soms een lapje vlees.


Anoniem

10/10

Gemakkelijk bestellen, de mogelijkheid om zelf samen te stellen, prima kwaliteit en een vlotte bestelling. Kortom een aanrader👍🏼👍