Reviews

9.5 / 10
1608 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1608 Reviews

H.C.A. Low

8/10

Levering niet volledig, afwikkeling uitstekend, restitutie ontbrekende delen.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees

Verbeterpunten of tips

Verdeling binnen pakket, iets meer 'edel' vlees, iets minder gehakt, hamburgers en worstjes.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Jurgen Klous

9/10

Zoals iedere keer weer enorm tevreden over de service en natuurlijk kwaliteit van zowel het vlees als de wijn!

Sterke punten

Duidelijk, makkelijk vindbaar en dus overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel erg


wendy la Haye

10/10

Perfect

Sterke punten

goede info, snel antwoord en levering keurig en tuurlijk heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Iets minder zout in bv de worst. Maar dat is natuurlijk ook persoonlijk

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja echt prima


Roger Lichtveld

10/10

Heel erg lekker en goed vlees. Heerlijk.
Levering is heel goed verzorgd en alles is goed verpakt.

Sterke punten

Is goed over nagedacht

Verbeterpunten of tips

Geen idee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Jan Burbach

9/10

Uitstekend

Sterke punten

Formule

Verbeterpunten of tips

De biefstukken zijn te dik gesneden, moeilijk om te braden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

?


Rosemarie van der Velden

10/10

Heel makkelijk om te bestellen, goede informatie en keurig geleverd in verpakking met ice packs

Sterke punten

Je weet waar het vlees vandaan komt en de smaak is fantastisch

Verbeterpunten of tips

Sommige producten, zoals bijvoorbeeld gehakt, mogen ook in grotere verpakkingen geleverd worden (500 gr. bijvoorbeeld). Dat scheelt weer in het plastic verpakkingsmateriaal.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, heel makkelijk


Marian Eijk

10/10

Gewoon TOP

Sterke punten

Gewoon zo door gaan

Verbeterpunten of tips

op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker


Renske Verkoijen

10/10

Supere levering zoals verwachting. En daarna genieten van overheerlijk vlees.

Sterke punten

Het vlees.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk. Doordat het luchtdicht verpakt is, kun je het ook in koud water ontdooien als je vergeet het een avond ervoor in de koelkast te leggen.


Mieke Vierwind

8/10

Ervaring is goed.

Sterke punten

Sterke punt is de kwaliteit van het vlees

Verbeterpunten of tips

Als ik iets moet noemen is dat het aantal wat besteld is weleens afwijkt van het geleverde. Ene keer te weinig en volgende keer weer teveel geleverd. Verder geen verbeterpunten of tips.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja ik vind het super gemakkelijk in gebruik. Handige verpakking ook.


Andrea Bloem

9/10

Positief. Goede kwaliteit vlees en goede porties

Sterke punten

het kunnen kiezen voor economischer verpakken (meer stuks vlees per verpakking). De koelboxen en koelelementen.

Verbeterpunten of tips

Mijn grote wens is dat ik de koelboxen en koelelementen (van de vorige keer) met de bezorger terug kan geven, zodat ze weer gebruikt kunnen worden. Nu krijg ik langzaamaan een hele verzameling, want... Mijn grote wens is dat ik de koelboxen en koelelementen (van de vorige keer) met de bezorger terug kan geven, zodat ze weer gebruikt kunnen worden. Nu krijg ik langzaamaan een hele verzameling, want ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om het zomaar weg te gooien.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker. Behalve dat de website soms vastloopt. Maar dan komen we er ook wel uit.