Reviews

9.5 / 10
1877 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1877 Reviews

Ellen Lehmann

10/10

Uitstekend

Sterke punten

super vlees, goede levering, goede website

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja, heel goed


Dick van Mierlo

9/10

Erg prettige ervaringen. Heerlijk vlees. Bezorging ook prima en prettig.

Sterke punten

Heerlijk vlees en fijn te weten dat sprake is van een korte keten en geen (onnodige) toevoegingen.

Verbeterpunten of tips

A.u.b. geen E621 in de kruidenmix doen. (ook wel mononatriumglutamaat, MNG, MSG of ve-tsin genoemd. En gistextract bestaat ook voor 80% uit dit spul, dus ook dat niet erin doen, maar bij voorkeur... A.u.b. geen E621 in de kruidenmix doen. (ook wel mononatriumglutamaat, MNG, MSG of ve-tsin genoemd. En gistextract bestaat ook voor 80% uit dit spul, dus ook dat niet erin doen, maar bij voorkeur alleen gedroogde kruiden).

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!


Matija Stanicic

10/10

Een fijne manier om hoogwaardig kwaliteit vlees te kopen

Sterke punten

heldere informatie over de producten en hun bereiding

Verbeterpunten of tips

Sommige vleeswaren zijn aan de zoute kant

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, zeker omdat ik ook mijn eigen vleespakket kan samenstellen.


Henny Miedema

10/10

Super, bestelling wordt altijd volgens afspraak en volledig bezorgd.
Heerlijk vlees.

Sterke punten

Goede communicatie.

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk.


Femmie

10/10

Vrijdag 05 Februari weer m'n bestelling gekregen , zag er allemaal goed uit en ik weet als er iets is dan bel ik en dan wordt het opgelost dus dubbel een 10 voor jullie en de bezorgers want die was... Vrijdag 05 Februari weer m'n bestelling gekregen , zag er allemaal goed uit en ik weet als er iets is dan bel ik en dan wordt het opgelost dus dubbel een 10 voor jullie en de bezorgers want die was ook zeer aardig en wilde de doos tot in m'n huis brengen ( omdat ik in een rolstoel zit en hij bang was dat t tezwaar zou zijn voor m'n benen) maar zeer netjes allemaal

Sterke punten

Het wordt gedaan zoals jij het wil hebben en ze zijn aardig en ja kan blijven positief zijn maar nee tis heel goed

Verbeterpunten of tips

Ik maak vaak al een voor bestelling en die doe ik in de winkelmandje maar als ik de computer afsluit is mn winkelmandje ook leeg zou graag zien dat dit bestaan zou kunnen blijven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Van der Lelij

9/10

Prima, zowel de producten als het contact met jullie

Sterke punten

Heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

De bezorging gaf helaas weer wat problemen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Bernard

10/10

Goede kwaliteit correcte levering

Sterke punten

duidelijk en eerlijk

Verbeterpunten of tips

uitloggen met kortingen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Wout van Duijn

9/10

Prima service, wordt netjes op tijd geleverd, duidelijke website

Sterke punten

Gewoon goed

Verbeterpunten of tips

Geen idee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Geertje

10/10

Goede ervaring

Sterke punten

Uitleg over hoe het werkt. Dat de koe pas geslacht wordt als het 100% verkocht is.

Verbeterpunten of tips

Het winkelmandje blijven onthouden. Soms wil je alvast wat uitzoeken maar wacht je nog op een geschikte periode. Helaas moet je dan weer alles opnieuw gaan uitzoeken. Ik moest erg wennen aan de... Het winkelmandje blijven onthouden. Soms wil je alvast wat uitzoeken maar wacht je nog op een geschikte periode. Helaas moet je dan weer alles opnieuw gaan uitzoeken. Ik moest erg wennen aan de gedetailleerde info over het verloop. Ik voelde mij heel schuldig aan de dood van het dier. Maar aan de andere kant zorgt dat ook voor meer respect voor wat je eet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Monique Jansen

10/10

Heerlijk vlees!
Landhoen in de oven was ook echt goed. Blij met dit adres!

Sterke punten

Proeft aan de producten dat dieren goed leven hebben gehad

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker