Reviews

9.5 / 10
1584 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1584 Reviews

Corina Duizer

10/10

Fantastisch vlees, fijne website, zeer nette bezorging op tijd!

Sterke punten

Vriendelijk klantcontact, de portieverpakkingen naar keuze zijn heel prettig, de kwaliteit van het vlees is echt fantastisch en je ervaart de milieubewuste en zeer diervriendelijke visie achter het... Vriendelijk klantcontact, de portieverpakkingen naar keuze zijn heel prettig, de kwaliteit van het vlees is echt fantastisch en je ervaart de milieubewuste en zeer diervriendelijke visie achter het bedrijf.

Verbeterpunten of tips

Ik kan er geen bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Carla

6/10

Voor het eerst een pakket met 3 scharrelkippen besteld. Makkelijk te bestellen, vlot geleverd. Lekker vlees in mooie pakketjes afgeleverd. Handig voor een eenpersoonshuishouden. Nadeel daarvan is... Voor het eerst een pakket met 3 scharrelkippen besteld. Makkelijk te bestellen, vlot geleverd. Lekker vlees in mooie pakketjes afgeleverd. Handig voor een eenpersoonshuishouden. Nadeel daarvan is dat het erg veel plastic verpakkingen zijn. Maar ik zou niet weten hoe dat anders kan.
Ik was wel wat teleurgesteld over de hoeveelheid. Op de site staat 4,8 kg en het bleek maar net 3 kg te zijn. Dan is het toch wel duur ... Uiteraard begrijpelijk dat het nooit precies dat gewicht is, maar een verschil van ruim 1,5 kg vind ik veel. Dat zou dan wat duidelijker gecommuniceerd moeten worden op de website.

Sterke punten

Vlotte afhandeling. Fijn dat je ook zelf kunt ophalen, dat scheelt veel verzendkosten.

Verbeterpunten of tips

Duidelijker zijn over de hoeveelheid.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Carla, Ik begrijp uw reactie echter wanneer u 3 hele kippen koopt heeft u het circa. 4,8 kg gewicht, let wel circa het blijft een natuur produkt dat zowel kwa gewicht in uw voordeel al nadeel... Beste Carla, Ik begrijp uw reactie echter wanneer u 3 hele kippen koopt heeft u het circa. 4,8 kg gewicht, let wel circa het blijft een natuur produkt dat zowel kwa gewicht in uw voordeel al nadeel geleverd kan worden. Wanneer u de kippen naar wens laat versnijden zal u inderdaad minder gewicht overhouden omdat o.a het karkas dan verwijderd is. U kan natuurlijk ook zelf de kip versnijden en meer duurzaam verpakken. Goed idee.
Ik had over bovenstaand gisteren overigens al een prettig gesprek met u gevoerd.


Trudy de Boon

10/10

Heerlijk vlees, Super verpakt en makkelijk.

Sterke punten

Heerlijk vlees.

Verbeterpunten of tips

Ik geef de folder door aan bekenden,
Misschien af en toe een extra folder.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk.


marianne martinus

5/10

Drie keer vlees en kip besteld de kip is heerlijk maar de stukken rundvlees ,biefstukpuntjes en hachee vinden wij persoonlijk te groot te grof ,daarom zal ik deze niet weer bestellen,de bezorging... Drie keer vlees en kip besteld de kip is heerlijk maar de stukken rundvlees ,biefstukpuntjes en hachee vinden wij persoonlijk te groot te grof ,daarom zal ik deze niet weer bestellen,de bezorging gaat goed enz groetjes marianne martinus

Sterke punten

de kip is heerlijk bestelling en bezorging gaat goed

Verbeterpunten of tips

kleinere stukjes vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

rundvlees moet erg lang sudderen vinden wij

Reactie Samen een koe kopen:

Marianne, wanneer u het bij uw bestelling doorgeeft, wil onze slager graag iets extra's voor u doen. Wij snijden het vlees in gangbare groottes, maar extra wensen geven wij graag onze aandacht.


Henk

10/10

Bestellen eenvoudig en overzichtelijk
Prima communicatie en bestel service.
Het vlees is fantastisch.

Sterke punten

Het complete pakket.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


trinitas

9/10

Onze ervaring is goed

Sterke punten

goeie smaak en kwaliteid

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja mooi vacuum verpakt


H.C.A. Low

8/10

Levering niet volledig, afwikkeling uitstekend, restitutie ontbrekende delen.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees

Verbeterpunten of tips

Verdeling binnen pakket, iets meer 'edel' vlees, iets minder gehakt, hamburgers en worstjes.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Jurgen Klous

9/10

Zoals iedere keer weer enorm tevreden over de service en natuurlijk kwaliteit van zowel het vlees als de wijn!

Sterke punten

Duidelijk, makkelijk vindbaar en dus overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel erg


wendy la Haye

10/10

Perfect

Sterke punten

goede info, snel antwoord en levering keurig en tuurlijk heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Iets minder zout in bv de worst. Maar dat is natuurlijk ook persoonlijk

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja echt prima


Roger Lichtveld

10/10

Heel erg lekker en goed vlees. Heerlijk.
Levering is heel goed verzorgd en alles is goed verpakt.

Sterke punten

Is goed over nagedacht

Verbeterpunten of tips

Geen idee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja