Reviews

9.5 / 10
1293 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1293 Reviews

H den Duyn

7/10

Was zeer goed


J.A.M. van Huet

10/10

Het voldoet prima aan mijn verwachtingen

Sterke punten

topkwaliteit van het vlees,het zelf geslachte doet me denken aan vlees van m'n grootouders.(ben daar opgevoed omdat mijn ouders vroeg zijn overleden)
Ben nu zelf al overgrootvader

Verbeterpunten of tips

ga zo voort

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

het is perfect


Moniwue van zandvoort

10/10

Zeer goed vlees. Ik heb een ernstige vorm van histamine intolerantie en van dit vlees zonder antibiotica kan ik heerlijk genieten. Zeer persoonlijk bedrijf. Erg klantvriendelijk. Een dikke 10 van...

Sterke punten

Vlees zonder amtibiotica.
Persoonlijke benadering.
Per stuk verpakt.
Heel erg lekker.
Levering volgens afspraak.
Direkte reacties op vragen.


Pim Rietdijk

7/10

Prima product, steekt met kop en schouders uit met wat wij gewend waren. Vragen worden prima beantwoord

Sterke punten

Sterke punten vind ik het product zelf, de site en de mogelijkheid om je vraag te stellen aan de mensen die het meest van hun product af weten

Verbeterpunten of tips

De bezorging heeft bij ons een zeer slecht gevoel achter gelaten, kan zelfs de reden zijn dat het een eenmalig experiment blijft. Ik persoonlijk heb ook moeite met de grote en of hoeveelheid van de porties, ben een echte vleeseter en van zoveel lekkers wil ik gerust een groter portie, maar zoals gezegd dat is persoonlijk.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik persoonlijk wel, maar het vlees kan soms erg bloederig in zijn verpakking zitten wat niet door iedereen gewaardeerd wordt.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste meneer Rietdijk,

Misschien is het leuk te weten dat uw het vleespakket binnenkort ook kunt afhalen wij de Zuivelhoeve filialen in heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Graag horen wij snel weer van u. Vriendelike groet Kirsten.


Daan Fousert

10/10

Een aantal keren heb ik nu via dit bedrijf vlees besteld en ik ben zeer tevreden. Wat ze beloven maken ze waar!

Sterke punten

Goede informatie. Prachtig en kwalitatief uitstekend product.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Meer dan gemakkelijk. Je doet je bestelling en daarna volgt de rest van zelf. Zonder problemen!


jelle idzinga

10/10

Perfect, helemaal tevreden.

Sterke punten

Zowel via de site en telefonisch uitstekend en als je iets aparts wilt...wordt het na overleg gewoon geregeld.

Verbeterpunten of tips

Momenteel geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


harry van der pol

10/10

Valt niet veel over te zeggen gewoon een tien plus, echt geweldig

Sterke punten

sterke punten van aankoop tot aflevering goede afspraken

Verbeterpunten of tips

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

super kwaliteit, juiste porties en makkelijk verpakt met duidelijke tekst


Ellen Visser

9/10

Heel goed. Vriendelijke mensen met niet alleen aandaht voor de slacht kant maar ook voor de kant van de klant. Als het nieuwe pakket nog op zich laat wachten krijg ik een pakketje restprodukten van...

Sterke punten

Uitleggen van het proces van vervoer beest tot slacht tot bezorging Keurige verpakking in porties die stapelbaar zijn.

Verbeterpunten of tips

Nee eigenlijk niet. Vervoer met een koelwagen maar dat zal de bezoging wel heel duur maken. Als je nu op het eind van het rijschema van de bezorger zit is het vlees niet koel meer.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Vaarkamp

10/10

Makkelijk bestellen, betalen en goede levering. Ruim assortiment en eerlijk vlees. Wat wil je nog meer :-)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk


Hans Stukart

10/10

Eindelijk gelegenheid gehad om met kerst het staartstuk soldaat te maken! Eerst "sous vide" gegaard en afgebakken op de houtskoolBBQ. Zo naturel mogelijk. Zout en peper, beetje gearomiseerd met...

Sterke punten

De kwaliteit, de kwaliteit en de kwaliteit zijn de 3 sterkste punten!

Verbeterpunten of tips

Niks op af te dingen!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

makkelijk genoeg, (als je ff doorhebt hoe het werkt)