Reviews

9.5 / 10
1506 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1506 Reviews

Erik Jense

4/10

De laatste keer viel het tegen. Koop voortaan wel bij de Jumbo

Sterke punten

Goed product

Verbeterpunten of tips

Lever de beloofde hoeveelheden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Erik, wat jammer dat u geen gehoor geeft aan onze reactie. U heeft slechts 1 keer besteld en wij begrijpen nog niet van u wat er mis is gegaan. U heeft het contact verbroken, jammer.


Pieter Dijkstra

9/10

Via afspraken op tijd bezorgd

Sterke punten

Gekoeld geleverd

Verbeterpunten of tips

Neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja omdat het goed met wat het is


Hans Lap

9/10

Prima

Sterke punten

Organisatie

Verbeterpunten of tips

Starten met biologisch dynamisch
Overwegen certificering

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Femmie

10/10

Mijn ervaring met samen een koe kopen is uitstekend, ik heb een goede samenwerking met Kirsten, en als er iets is dan lossen ze het op en dat vind ik onwijs goed, ik ben blij dat ik ze ontmoet heb... Mijn ervaring met samen een koe kopen is uitstekend, ik heb een goede samenwerking met Kirsten, en als er iets is dan lossen ze het op en dat vind ik onwijs goed, ik ben blij dat ik ze ontmoet heb en dat ik weer Heerlijk en Eerlijk vlees kan eten ik was voor de supermarkt al vegetariër, maar dank zij een proefpakket was ik om

Sterke punten

als er iets is dan lossen ze het op geen gedoe klaar top mensen

Verbeterpunten of tips

nee geen ga zo door top

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja zeker alles wijst vanzelf de weg


Corrie

8/10

Gewoon goed

Sterke punten

zelf pakket samenstellen en ook verpakking zelf kiezen

Verbeterpunten of tips

war meer verschillende gewichten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Hallo Corrie, Dank voor de prachtige reactie. Zijn we blij mee. U stelt voor meerdere gewichten aan te bieden. Wanneer u zelf een pakket samenstelt, kan u de gewichten van de porties ook zelf... Hallo Corrie, Dank voor de prachtige reactie. Zijn we blij mee. U stelt voor meerdere gewichten aan te bieden. Wanneer u zelf een pakket samenstelt, kan u de gewichten van de porties ook zelf bepalen. Van groot tot klein, voor ieder wat wils.


Ellen

10/10

Ik ben erg tevreden. Het bestellen gaat gemakkelijk en het contact met Kirsten is heel goed als het nodig is

Sterke punten

Alles is helder en duidelijk. Het is gemakkelijk om porties te bestellen en eventueel apart te verpakken

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


u.blaeser

10/10

Wij zijn met het gehele pakket tevreden en zullen het altijd aanbevelen

Sterke punten

super kwaliteit milieuvriendelijk en een goed doordacht system

Verbeterpunten of tips

levertijd ook in de vroege middag mogelijk maken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Koster S G

10/10

Doe wat het beloofd

Sterke punten

Allen’s is prima gesneden wij hebben green klachten TOP.

Verbeterpunten of tips

Been.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het is heel duidelijk


trynke

9/10

Mijn ervaring met het bedrijf kan niet beter

Sterke punten

bestelgemak, snelle reactie en punctuele bezorging

Verbeterpunten of tips

de dozen of beter gezegd het isolatiemateriaal,een doos achter in de auto als koelbox tijdens zomerse uitjes is wel genoeg(werkt erg goed)en dan heb je toch weer veel afval

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja heel gemakkelijk


Thecla

9/10

Mijn vleespakket is bijna op en ik heb heerlijk gegeten. Service is ook erg goed, ga binnenkort weer bestellen hoor.

Sterke punten

Heerlijk vlees, goede levering en service.

Verbeterpunten of tips

Heb af en toe wat moeite met het losknippen van de verpakking, deze is heel stevig. Maar dat kan ook aan mijn schaar liggen ?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja