Reviews

9.5 / 10
1790 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1790 Reviews

Anne Mazeland

10/10

Ben dik dik tevreden. Heerlijk eerlijk vlees

Sterke punten

Portie groot of klein te bestellen. Heel fijn.

Verbeterpunten of tips

Zou niet weten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk


Henk

10/10

Prima levering volgens bestelling.

Sterke punten

Verstrekte informatie en goede uitvoering daarvan.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Voor ons prima. Voor andere ouderen is een minimum bestelling van 75 € mogelijk te veel van het goede.


C. Henneman

10/10

Snel besteld, kwaliteit van het vlees is geweldig. Nooit meer ergens anders vlees kopen. Zo vers en mals en ook nog eens heerlijke jus. Zeer tevreden klant.

Sterke punten

Goede omschrijving, keuze uit gewicht en verpakking

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Altijd de vriezer vol met heerlijk vlees, porties netjes verpakt, heerlijke jus van t vlees


Ina Poppe Marsman

10/10

Goede ervaring tot nu toe.

Sterke punten

Keurig, en duidelijk verpakt..
Heerlijk vlees.

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja super


m.a. van der Linden

10/10

Heel prettig en goed.

Sterke punten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Je hoeft niet direct een halve koe te kopen maar kunt ook stukjes doen.

Verbeterpunten of tips

Bereidingstips per vleessoort. Met een sticker op het vlees. Hoe lang moet iets sudderen, of juist niet en zo.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker


Antonia. Reitsma

10/10

Prima .. ! Heb al meerdere keren besteld . Heerlijk vlees ,goed verpakt en koel geleverd . Duidelijke houdbaarheids data erop en de eventuele invries mogelijkheden.

Sterke punten

Versheid en veelzijdigheid

Verbeterpunten of tips

Wat moet ik met de gel koelzakjes doen , zijn die echt maareen keer voor jullie bruikbaar…?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marjan

10/10

Wij zijn zeer te vreden, alles tot in de puntjes verzorgd en mail wordt snel beantwoord

Sterke punten

Overzichtelijk, makkelijke bestel methode

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het is heel makkelijk en overzichtelijk, alles is in 2 porties verpakt.


Steunebrink

10/10

Top

Sterke punten

Altijd aan de afspraak gehouden

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Jan Kampschoer

9/10

Prima vlees, goede service

Sterke punten

Heel lekker vlees uit de regio en je kunt zelf selecteren wat je wilt.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Ellen Lehmann

10/10

Hele goede producten en heerlijk vlees

Sterke punten

goed assortiment, voor ieder wat, ook wild bevalt uitstekend!

Verbeterpunten of tips

Geen, ben zo tevreden....ook dat ik de verpakking kan kiezen bijv.b. per 2 stuk of per 4 stuks

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja heel gemakkelijk