heer J. De Heer
Niet zo goed ontvangen, heb het gevoel dat er fout gehandeld is door de monteur
96% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
96% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
Snel een afspraak kunnen regelen. Professionele werknemer
Goed, oplossingsgericht, snel maar niet goedkoop.
Zeer matig. €210 armer en het probleem is verre van opgelost. Sterker nog, er zijn twee dingen kapot die we nu aan het repareren zijn. Als een monteur het probleem niet op kan lossen, zou dit niet de rekening moeten zijn.
Ik had een verstopping van de afvoer van de gootsteen in de keuken. Ik ben vlot, vakkundig en afdoende geholpen. Duidelijke afspraak, de monteur was prompt op tijd.
Locatie van de verstopping snel getraceerd en snel en netjes verholpen, binnen het half uur.
Houden zich aan de afspraak
Super geholpen niet eerder weg gegaan dat het weer liep zo het moet
Super, duidelijk verhaal bij maken afspraak en monteur zeer bekwaam en erg vriendelijk.
Snel ter plaatse en keurig verzorgd prijs voor een aow persoon is hoog verder prima opgelost
Klantvriendelijk en transparant over de kosten aan de telefoon, professionele en aardige medewerker die de verstopping snel heeft opgelost.
Snel afspraak geregeld en ook heldere uitleg over kosten en wat te verwachten.
Prima service voor een nette prijs
Snel gereageerd
Goede service! Super vriendelijke medewerker van RRS die het probleem heeft opgelost.
Riool Reinigings Service - RRS Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel een afspraak kunnen regelen. Professionele werknemer
Goed, oplossingsgericht, snel maar niet goedkoop.
Houden zich aan de afspraak
Super geholpen niet eerder weg gegaan dat het weer liep zo het moet
Snel afspraak geregeld en ook heldere uitleg over kosten en wat te verwachten.
Prima service voor een nette prijs
Snel gereageerd