Reviews

8.5 / 10
777 beoordelingen
Schrijf beoordeling

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.8/10
Info over verloop order
8.2/10
Snelheid levering
7.9/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.3/10
After sales
8.3/10

777 Reviews

Naomi

10/10

Fijne en goede levering

Sterke punten

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden worden. En leuk dat je weer direct korting spaart bij aankoop van je product voor een volgende keer.

Verbeterpunten of tips

Ik mis alleen de mogelijkheid om iets als favorieten aan te vinken want ik zie wel dat er een favorieten-kopje is in je account.


Sabina Sloot

10/10

Heel goed. Jammer dat er op de website stond 1- 3 weken en later kreeg ik mail dat het langer zou duren. Beetje balen maar super blij dat ik ze best heb.

Sterke punten

Wat je ziet is wat je krijgt!

Verbeterpunten of tips

Ja de levertijden aanpassen als het langer duurt. En de mail liep niet gelijk. Ik verwacht de mail op woensdag kreeg niks en donderdag kreeg ik de mail terwijl de producten al binnen waren.


C. Helsmoortel

4/10

Ik wacht nog steeds op mijn order van 03/01/18 (3-5 werkdagen) en ben echt niet tevreden over de manier waarop dit werd afgehandeld.

Sterke punten

Groot aanbod

Verbeterpunten of tips

Klant beter informeren


Debby

10/10

Drie producten besteld bij Robin-Design. Wilde over een van de producten iets weten, gebeld, werd heel vriendelijk te woord gestaan. Tafeltje werd eerst uitgeleverd. Kaarsenstandaards waren niet...

Sterke punten

Heel vriendelijke klantenservice via de telefoon en mail.


Maartje

10/10

Mooie website met volop keus....
directe levering gehad, nu voor een product een iets langere levertijd maar daarover is prima gecommuniceerd.

Sterke punten

prima klantenservice

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem

6/10

In eerste instantie slechte service, dit is na twee maal zelf contact te hebben gezocht wel in orde gekomen.

Sterke punten

Uiteindelijk vlak voor bezorging goed geïnformeerd hoe en wat

Verbeterpunten of tips

Indien artikel de eerste weken niet geleverd kan worden dit even melden.


Anoniem

8/10

Snelle en nette levering.

Sterke punten

Snelle en nette levering.


Christine

10/10

Uitstekende ervaring in ieder opzicht.

Sterke punten

Mooie en overzichtelijke website en duidelijke informatie over beschikbaarheid en levertijden. Uitstekende service!

Verbeterpunten of tips

Geen enkel verbeterpunt te noemen, alles was prima in orde.


Caroline

6/10

De bezorging was perfect.
De slaapbank is ook helemaal goed.

Sterke punten

De bezorging en de manier waarop je de afspraak kan maken voor de bezorging en hoe je op de hoogte gehouden word over de bezorging.

Verbeterpunten of tips

Ik vond het heel jammer dat ik na het bestellen en de bevestigingsmail niks meer hoorde. De levertijd was 5-8 werkdagen. Maar ik hoorde pas na 9 werkdagen dat de slaapbank op voorraad was. Ik heb zelf tussentijds twee keer contact hierover opgenomen omdat ik de slaapbank 12 dagen na besteldatum nodig had.


Anoniem

8/10

Goed, de klok gevonden via google en op deze website terecht gekomen.

Sterke punten

Levering zoals beloofd op de website