Reviews

9.1 / 10
84 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.5/10
Wat vindt je van onze website?
8.5/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.4/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.7/10
Bereikbaarheid.
9.3/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.3/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.3/10

84 Reviews

Remco van de Schans

8/10

Remco van de Schans

Ervaringen opleiding.

Tot nu toe erg prettig, duidelijk instructie , duidelijke verwachtingen en een helder inzicht in de vordering. Ook het inplannen van de rijlessen en het verzetten gaat snel en zonder problemen. Super fijn!


Esra

10/10

Beoordeling Rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Top ervaring gehad! Ik raad het iedereen ook aan.


Lydie

8/10

Rijles bij Leon

Ervaringen opleiding.

Goed, hij neemt de tijd om uitleg te geven en laat je dingen herhalen als het niet goed gaat. Ook een grapje hier en daar is leuk tussendoor.


Shardyene

10/10

Hele fijne rijschool!

Ervaringen opleiding.

Heel fijn, er word met aandacht gekeken naar verrichtingen waar je moeite mee hebt en het gaat op je eigen tempo.


Anoniem

10/10

Top!

Ervaringen opleiding.

Uitstekende opleiding!


Sacha van Rodijnen

8/10

Feedback rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Fijn dat Leon zijn rust bewaard.


Lisa van Herwijnen

8/10

Duidelijke lessen

Ervaringen opleiding.

Legt duidelijk uit en doet veel voor.


Anoniem

10/10

Review rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Fijne auto om in te lessen.
Leuke en gezellige rijinstructeur.
Wilt het beste voor je en denkt mee.


Twan

10/10

Twan's beoordeling

Ervaringen opleiding.

Ik vind het tot nu toe echt super goed gaan en word ook super begeleid ik heb nog geen 1 punt die fout is gegaan je kan erg goed met de instructeur praten, en er ook goed over hebben over het rijden en ook gewoon met vragen buiten af vind het echt super!


Thijs

10/10

DJ leon

Ervaringen opleiding.

Met Leonweet je zeker dat jouw mindere punten worden belicht en behandeld tijdens het rijden. Tevens probeert hij mee te denken in de groei van het autorijden.