Reviews

9.2 / 10
71 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.7/10
Wat vindt je van onze website?
8.7/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.5/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.7/10
Bereikbaarheid.
9.4/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.5/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.5/10

71 Reviews

Anoniem
8/10

Fijne rijschool

Ervaringen opleiding.

Net begonnen, maar al helemaal op mijn gemak!


Isa
8/10

Rijschool leon beekmans

Ervaringen opleiding.

Ik leer veel. Leon legt veel uit en maakt grapje dus het is ook nog gezellig. Hij houd rekening me je.


Eva Baltussen
10/10

Review door Eva Baltussen

Ervaringen opleiding.

Ik vond de lessen erg leerzaam en ik ben erg blij dat ik voor Lesgo heb gekozen als rijschool.


Birgit
8/10

REVIEW LEON

Ervaringen opleiding.

fijne lessen er duidelijk


Aafke van Ingen
8/10

Feedback Rijschool Leon Beekmans, Aafke van Ingen

Ervaringen opleiding.

De rijlessenzijn erg prettig. Leon is deskundig, neemt rustig de tijd om dingen uit te leggen. Je krijgt zelfvertrouwen in het rijden.
Daarnaast is het gezellig in de auto, hij is in voor een praatje maar verliest zijn deskundigheid niet uit het oog.


Erik
10/10

Niets dan lof

Ervaringen opleiding.

Ik kan nauwelijks iets negatiefs bedenken. Leon was geduldig met mijn fouten maar ook streng en doortastend waar nodig. En we hebben flink gezellig geouwehoerd.


Marissa
10/10

Goede rijschool!

Ervaringen opleiding.

Ik vind het een goede rijschool!


Thijs Oostveen
10/10

Review van Thijs

Ervaringen opleiding.

Relaxt en aangenaam rijden en leren. een beetje humor zorgt voor een goede sfeer tijdens de les.


Eva Saeboe
10/10

Super!!

Ervaringen opleiding.

Ik heb echt een super ervaring met Leon. Altijd bereikbaar, en super lessen. Hij heeft de volledige aandacht voor jou tijdens de lessen en legt alles heel overzichtelijk uit waardoor het gemakkelijker is om te onthouden en de handelingen ook weer sneller geautomatiseerd worden.


R. Lubbers
10/10

In 1x geslaagd bij rijschool Beekmans

Ervaringen opleiding.

Ik verheugde me elke keer weer op de dag dat Leon met zijn Golf klaar stond om met mij te gaan rijden en mij de dingen te leren die ik echter moest weten voor het examen. Nu ik inmiddels een dik half jaar mijn rijbewijs heb, merk ik dat ik de dingen die Leon mij heeft geleerd constant boven blijft komen en er dus goed in zit gebakken, dit kan alleen als je iemand iets goed leert en uit legt.