Reviews

9.2 / 10
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.7/10
Wat vindt je van onze website?
8.7/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.6/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.8/10
Bereikbaarheid.
9.4/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.5/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.5/10

63 Reviews

Anoniem
10/10

Beste rijschool

Ervaringen opleiding.

Leon geeft lekker ontspannen les en maakt zo nu en dan ook nog grapjes. M.a.w. het is erg gezellig in de auto en ik leer er nog veel ook.


Damian
10/10

Goede uitleg en chill rijden

Ervaringen opleiding.

tot nu toe ervaar ik mijj rij opleiding goed goede tips en heel fijne rijinstrecteur die meedenkt met de jongeren


Anoniem
8/10

Fijne rijschool

Ervaringen opleiding.

Net begonnen, maar al helemaal op mijn gemak!


Isa
8/10

Rijschool leon beekmans

Ervaringen opleiding.

Ik leer veel. Leon legt veel uit en maakt grapje dus het is ook nog gezellig. Hij houd rekening me je.


Eva Baltussen
10/10

Review door Eva Baltussen

Ervaringen opleiding.

Ik vond de lessen erg leerzaam en ik ben erg blij dat ik voor Lesgo heb gekozen als rijschool.


Birgit
8/10

REVIEW LEON

Ervaringen opleiding.

fijne lessen er duidelijk


Aafke van Ingen
8/10

Feedback Rijschool Leon Beekmans, Aafke van Ingen

Ervaringen opleiding.

De rijlessenzijn erg prettig. Leon is deskundig, neemt rustig de tijd om dingen uit te leggen. Je krijgt zelfvertrouwen in het rijden.
Daarnaast is het gezellig in de auto, hij is in voor een praatje maar verliest zijn deskundigheid niet uit het oog.


Erik
10/10

Niets dan lof

Ervaringen opleiding.

Ik kan nauwelijks iets negatiefs bedenken. Leon was geduldig met mijn fouten maar ook streng en doortastend waar nodig. En we hebben flink gezellig geouwehoerd.


Marissa
10/10

Goede rijschool!

Ervaringen opleiding.

Ik vind het een goede rijschool!


Thijs Oostveen
10/10

Review van Thijs

Ervaringen opleiding.

Relaxt en aangenaam rijden en leren. een beetje humor zorgt voor een goede sfeer tijdens de les.