Reviews

9.2 / 10
71 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.7/10
Wat vindt je van onze website?
8.7/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.5/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.7/10
Bereikbaarheid.
9.4/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.5/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.5/10

71 Reviews

Shardyene
10/10

Hele fijne rijschool!

Ervaringen opleiding.

Heel fijn, er word met aandacht gekeken naar verrichtingen waar je moeite mee hebt en het gaat op je eigen tempo.


Anoniem
10/10

Top!

Ervaringen opleiding.

Uitstekende opleiding!


Sacha van Rodijnen
8/10

Feedback rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Fijn dat Leon zijn rust bewaard.


Lisa van Herwijnen
8/10

Duidelijke lessen

Ervaringen opleiding.

Legt duidelijk uit en doet veel voor.


Anoniem
10/10

Review rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Fijne auto om in te lessen.
Leuke en gezellige rijinstructeur.
Wilt het beste voor je en denkt mee.


Twan
10/10

Twan's beoordeling

Ervaringen opleiding.

Ik vind het tot nu toe echt super goed gaan en word ook super begeleid ik heb nog geen 1 punt die fout is gegaan je kan erg goed met de instructeur praten, en er ook goed over hebben over het rijden en ook gewoon met vragen buiten af vind het echt super!


Thijs
10/10

DJ leon

Ervaringen opleiding.

Met Leonweet je zeker dat jouw mindere punten worden belicht en behandeld tijdens het rijden. Tevens probeert hij mee te denken in de groei van het autorijden.


Lisa
10/10

Mevrouw verstappen


Anoniem
10/10

Beste rijschool

Ervaringen opleiding.

Leon geeft lekker ontspannen les en maakt zo nu en dan ook nog grapjes. M.a.w. het is erg gezellig in de auto en ik leer er nog veel ook.


Damian
10/10

Goede uitleg en chill rijden

Ervaringen opleiding.

tot nu toe ervaar ik mijj rij opleiding goed goede tips en heel fijne rijinstrecteur die meedenkt met de jongeren