Reviews

9.2 / 10
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.7/10
Wat vindt je van onze website?
8.7/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.6/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.8/10
Bereikbaarheid.
9.4/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.5/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.5/10

63 Reviews

Edith
10/10

Super rijschool!

Ervaringen opleiding.

Ik heb nu 10 rijlessen achter de rug en ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Leon zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, legt alles duidelijk uit en heeft heel veel geduld (al doe je het tig keer fout)! Daarbij is hij deskundig en zorgt hij altijd wel voor gezelligheid. Zeker een rijschool die ik anderen kan aanraden!


Anoniem
7/10

Revieuw leon

Ervaringen opleiding.

leon is een prima instructeur


Anoniem
9/10

Review

Ervaringen opleiding.

Heel fijn


Bram schellekens
10/10

Bram autorijles

Ervaringen opleiding.

Als een zeer leerzame en leuke ervaring


Anoniem
10/10

Top rijschool!

Ervaringen opleiding.

Ik wordt erg goed begeleid tijdens de opleiding. Het zijn leuke en gezellige lessen waarin ik altijd erg veel leer.


Anoniem
10/10

Review Rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

De lessen met Leon zijn prettig en leerzaam. Leon is heel geduldig en weet mij goed gerust te stellen.


Damian Lijs
10/10

Rijopleiding bij RLB

Ervaringen opleiding.

De opleiding is goed gestructureerd en duidelijk. Leon is een goede docent die alles heel duidelijk en goed uitlegt. Hij heeft persoonlijke aandacht voor de leerling en laat duidelijk blijken dat hij veel verstand heeft van autorijden.


Santiago
9/10

Feedback rijschool Leon Beekmans

Ervaringen opleiding.

Ik leer het snel en goed omdat mijn mentor het me goed uitlegt


Thierry van kempen
10/10

Een leuke maar ook duidelijke rijinstructeur en een gezellige sfeer in de auto is ook belangrijk gr thierry


Anoniem
10/10

Top

Ervaringen opleiding.

Leerzaam