Reviews

9.2 / 10
71 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact/informatie verstrekking.
9/10
Kwaliteit en kennis instructeur?
9.7/10
Wat vindt je van onze website?
8.7/10
Worden de afspraken nagekomen?
9.5/10
Wat vindt je van de online-agenda/LeerlingApp?
8.7/10
Bereikbaarheid.
9.4/10
Wat vindt je van de lesauto?
9.4/10
Persoonlijke aandacht?
9.5/10
Begeleiding tijdens de rijles.
9.5/10

71 Reviews

Walter
10/10

Top rijschool!

Ervaringen opleiding.

Mijn ervaringen met de rijschool zijn zeer goed.


Anoniem
8/10

Rijdchool Lets go

Ervaringen opleiding.

Goed


Bradley Shoolbred
8/10

Sterke maar snelle rijschool!!

Ervaringen opleiding.

Momenteel gaat mijn opleiding heerlijk elke les komt er verbetering in en dingen waar ik moeite mee heb gaan we nog eens bespreken.

Word vaak geholpen en leer snel.


Anoniem
10/10

Rijschool

Ervaringen opleiding.

Goed


Floris-Bastiaan
10/10

Leuk en snel je rijbewijs behalen!

Ervaringen opleiding.

Erg gezellig in de auto, je humeur wordt er goed van. Daarnaast leer je snel en is het zeker ook serieus. Ik zou me geen pretterige leraar kunnen voorstellen.
Je krijgt ook nog een snoepje voor het rijden!

Reactie Rijschool Leon Beekmans:

Hoi Floris,

Jammer dat je de online-agenda niet zo bevalt, maar zoals je weet zijn wij bezig met een nieuwe en die zal je zeker beter bevallen.

Gr. Leon


Renkie van Mondfrans
8/10

Een hele leuke rijschool . ik les zelf bij leon beekmans en vind het echt een leuk moment om de auto weer in te stappen. leert ons handige trucjes zodat je het auto rijden snel onder controlen...

Ervaringen opleiding.

ik ervaring het als een leuk leermoment . waar ik zeker heel veel aan ga hebben in de toekomst. ik vind mijn rijinstructeur duidelijk en vriendelijk dus het word goed uitgeled op een vriendelijke manier.


Bjork
8/10

Beoordeling rijlessen

Ervaringen opleiding.

Goef


Victor Navarro Keeris
8/10

Review

Ervaringen opleiding.

Tot nu toe heb ik mijn opleiding erg positief bevaren.


Anoniem
9/10

Snel je rijbewijs!

Ervaringen opleiding.

ik heb in 2 maanden mijn rijbewijs mogen halen bij Leon, het waren erg gezellige maar vooral leerzame lessen.


Diny
9/10

Diny

Ervaringen opleiding.

Door de korte opfriscursus heb ik meer zelf vertrouwen gekregen en meer over inzichting in het drukke verkeer Ik heb veel van Leon geleerd bedankt .