Ed

Goed verpakt en snel aangeleverd

Duidelijke beschrijving

Roberto

Snelle levering, goede service

Duidelijkheid

Marieke

Snel geleverd en goede kwaliteit

Niet aanwezig

Martien Siebers

Prima kwaliteit

Ga zo verder

Vandeweghe

De folie is van hoge kwaliteit, hangt heel gemakkelijk vast en is supermooi

Heel snelle levering

Doe zoals ge bezig bent

Kok

Vlot geleverd

Merdan

Super kwaliteit

Zelf heb ik meerdere soorten raamfolie besteld, heel mooi, en goede kwaliteit makkelijk aanbrengen en eraf te halen.

Hartstikke tevreden

R.

Niet tevreden

snelle verzending

De gebruiksaanwijzing om de folie te plaatsen klopt niet (er wordt hier nadrukkelijk genoemd dat het cellofaan achtige folie het deel is dat weg kan), waardoor wij bij het eerste vel de verkeerde... De gebruiksaanwijzing om de folie te plaatsen klopt niet (er wordt hier nadrukkelijk genoemd dat het cellofaan achtige folie het deel is dat weg kan), waardoor wij bij het eerste vel de verkeerde kant van het folie hebben aangeraakt en het vervolgens niet meer lukte om het goed te bevestigen. Ook waren de twee rollen (een iets erger dan de ander) al gekreukt aan de onderkant van de rol toen het werd geleverd doordat het in een veel te ruime doos zat (waarschijnlijk tijdens transport op en neer geschud heeft), waardoor ook dat vel niet goed bleef hechten. Beide raamfolie vellen uiteindelijk weg kunnen gooien dus. Nogal zonde geld.
En nee wij zijn geen 'onhandige harry's', wij hebben ons huis van top tot teen zelf gerenoveerd. Des te meer vraag ik me af hoe mensen die wat minder handig zijn dit voor elkaar moeten krijgen..