Reviews

8.6 / 10
530 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Trainer - Persoonlijke aandacht
8.5/10
Trainer - Didactische vaardigheid
8.5/10
Training - Duur
7.6/10
Training - Deskundigheid
8.8/10
Training - Prijs/kwaliteit
7.4/10
Training - Locatie/materialen
7.8/10
Training - Groepsgrootte
8.4/10
Training - Aansluiting naar praktijk
7.8/10
Training - Niveau
8.2/10

530 Reviews

Anoniem
8/10

Meer/langere games in een inspirerende ruimte.


Anoniem
6/10

Prima snelheid en voorbeelden. Wellicht vooraf al huiswerk ter voorbereiding meegeven zodat eenieder er al van te voren over heeft nagedacht.


Anoniem
8/10

Rustig. Flexibel inspelend op reacties cursisten. Ruimte gevend voor behoeften / praktijkvragen.


Anoniem
8/10

Prima trainer, lekker assertief en verteld het verhaal vlot en met verhalen uit ervaringen. Niet alleen leerzaam maar ook amusant.


Anoniem
10/10

Hoewel een deel van de cursisten niet-ICT achtergrond hebben, heeft de trainer ons zover gekregen dat we scrum toch kunnen toepassen op andere terreinen.
Heel knap!


Paul Zeitzen
10/10

Bijzonder prettige wijze van overdracht. Aantal prima voorbeelden uit de praktijk of anderzins maar waarmee voldoende verduidelijking van de onderwerpen is bereikt.


Anoniem
8/10

Prima verbinding van theorie naar de praktijk


Anoniem
10/10

Locatie: wat verder van mijn woonplaats
Als ik het zelf zou moeten betalen zou ik nog overwegen of ik het zou doen


Biny de Jong
10/10

Beetje warm in de zaal - ook had ik meer verwacht van de lunch. maar dat zijn allemaal "bij"-zaken: verder was het een uitstekende training/trainer.


Anoniem
8/10

Beide trainers hebben goede kennis. Wel even schakelen dat de beide trainers een andere insteek en andere didactische vaardigheden hebben.