Qub

Ellen Haverkate

Super! Eerste pakket is ergens bij bezorging niet goed gegaan. Daarover gebeld en ik had dezelfde dag nog een nieuwe. Echt fantastische service!

Blijleven

(Bewerkt)

Mooie railverlichting, helaas 1 spot kapot bij aflevering. Vanwege omstandigheden waren ze tijdelijk wat moeilijker bereikbaar. Toch nog op zeer korte termijn is er contact met ons opgenomen en... Mooie railverlichting, helaas 1 spot kapot bij aflevering. Vanwege omstandigheden waren ze tijdelijk wat moeilijker bereikbaar. Toch nog op zeer korte termijn is er contact met ons opgenomen en netjes een vervangende spot opgestuurd gekregen. Zeer tevreden!

Hallo Boyd,
Dank voor uw beoordeling en begrip :) we zijn blij dat de oplossing naar tevredenheid is.
Veel plezier met de set!
Groet Elise van Qub

Marcel

Goedkoop maar lastig te installeren product. Koperen geleiders in de strips verschuiven bij het bevestigen van de spotjes. Ook schuiven de rail verbinders slecht in elkaar. Gisteren bij het... Goedkoop maar lastig te installeren product. Koperen geleiders in de strips verschuiven bij het bevestigen van de spotjes. Ook schuiven de rail verbinders slecht in elkaar. Gisteren bij het installeren wel 2uur verprutst omdat de rail geen spanning kreeg en de spotjes contacten telkens onder de koperen geleider school. Advies aan geïnteresseerde, schaf degelijker systeem aan.

Goedemiddag Marcel,
Goedemiddag Marcel,
We lezen dat u het lastig vond om de rail om te hangen. Wat wij onze klanten adviseren is om eerst goed de installatie filmpjes te bekijken. Er zijn ook klanten die een elektricien inschakelen als ze geen ervaring hebben bij het installeren van railverlichting.
U geeft aan dat de spanningsrail los in de rail zit, dat klopt ook en dat hoort ook zo. Door het afdekplaatje te gebruiken voorkom je dat de spanningsrail in de rail heen en weer schuift.
Als dit één geheel zou zijn dan zou de hele rail onder spanning komen te staan.
Het maakt niet uit welke rail u koopt, dit is altijd zo.
We hopen dat u toch tevreden bent met het eindresultaat ondanks dat het soms best even een klusje kan zijn.

Ani

We zijn erg blij met onze railverlichting. Erg vriendelijk servies, werd snel geholpen. Zeker aanrader!

Marijke

Gisteren gebeld met Qub over een kapot spotje. Erg vriendelijk te woord gestaan. Zelfde dag nog een nieuw spotje ontvangen. Echt top

Super! Heel blij met mijn mooie lampen

Reactie Qub:

Dank voor uw vriendelijke beoordeling, veel plezier met uw aankoop :)
Groet Elise van Qub

I. vooijs

Goede kwaliteit/prijs! Goede snelle service.

Reactie Qub:

Bedankt voor uw reactie I. Vooijs. Fijn om te lezen :)

Dimitri Roegiers

Te veel e-mails! Voor een enkele bestelling maar liefst 12 emails... Waarom? Als ieder bedrijf dit zou doen ben ik hele dagen bezig met spam te verwijderen. Enkel een bestelbevestiging en tracking... Te veel e-mails! Voor een enkele bestelling maar liefst 12 emails... Waarom? Als ieder bedrijf dit zou doen ben ik hele dagen bezig met spam te verwijderen. Enkel een bestelbevestiging en tracking nummer is noodzakelijk.

Reactie Qub:

Bedankt voor je reactie Dimitri, zojuist heb ik via de email contact met je opgenomen. Wij horen graag welke mails dit allemaal zijn. Begrijpelijk dat dit niet wenselijk is.
Met vriendelijke...

Mo Bo

Goed, snelle levering

Reactie Qub:

Bedankt Mo! Wat fijn om te horen!

Karel Heldens

Snelle levering, goede service.

Hallo,
Bedankt voor uw beoordeling :)