Printis

Overzichtelijk, snel

klant Amersfoort

Prima en snel

Beschrijf hier uw ervaring

kwaliteit als verwacht, snel en voor een prettige prijs

Lianne - Bureau van Houtum

Top. Super fijne service, veel kennis en denken met je mee.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werk al lange tijd met Printis en heb ook veel ervaring met andere drukkerijen. Printis is by far onze favoriet doordat ze met je meedenken, flexibel zijn en altijd vriendelijk zijn. Goede... Ik werk al lange tijd met Printis en heb ook veel ervaring met andere drukkerijen. Printis is by far onze favoriet doordat ze met je meedenken, flexibel zijn en altijd vriendelijk zijn. Goede kwaliteit ook.

Nandi van der Horst

Meermaals een fijne ervaring gehad

Beschrijf hier uw ervaring

Al vaker bij printis besteld, van visitekaartjes tot kerstkaarten, altijd netjes geholpen.

Ingrid

Spoedlevering flyers

inderdaad snelle levering

Met Daadkracht

Snelle service en een goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Ontzettend tevreden met mijn visitekaartjes! Snelle levering, uitstekende kwaliteit en precies zoals ik het wilde. Een aanrader!

The Little Walk of Horrors

Voor mijn bedrijf maak ik gebruik van het drukwerk van Printis. Dit bevalt erg goed en ik blijf dit zeker ook doen!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, fijn contact, goede service en uiteraard een mooie kwaliteit!

Sanne

Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

fijne site en snel geleverd.

Rik van Veen

Bizar snel

Beschrijf hier uw ervaring

Prima kwaliteit, twee uur na plaatsen order al verzonden

Verschillende bedrijven

De prints zijn snel geleverd maar ik ben niet tevreden met de afwerking. De randen waren niet helemaal schoongesneden.

Reactie Printis:

Beste Huibert,
Beste Huibert,
Dit is dan inderdaad niet helemaal goed gegaan, uiteraard, als u dit wilt, zullen wij het kosteloos herstellen. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over het product dat u ontvangt. Mocht u dit willen stuur svp een mail naar info@printis.nl, met de klacht en het bestelnummer.
met vriendelijke groet
Tea, Printis