Reviews

8.7 / 10
813 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Snelheid levering
8.4/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10

813 Reviews

Kirsten B.

10/10

Mijn broer had voor de Kerst een wereldkaart op vilt besteld. Deze was niet naar mijn zin, maar door vakantie hebben wij de kado's pas enkele weken later uitgepakt. Ik heb contact opgenomen met... Mijn broer had voor de Kerst een wereldkaart op vilt besteld. Deze was niet naar mijn zin, maar door vakantie hebben wij de kado's pas enkele weken later uitgepakt. Ik heb contact opgenomen met IFM-Ecom en werd daar zeer vakkundig geholpen. Ik mocht een ander product uitzoeken of mijn geld terug ondanks dat de termijn van 2 weken allang was vervallen. Mede door deze vriendelijke benadering heb ik een ander product uitgezocht, want een bedrijf dat zo soepel met retouren omgaat verdient deze omzet. Zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering.

Verbeterpunten of tips

geen negatieve feedback


Anoniem

8/10

Snelle levering, goed product, prettige duidelijke website. Enige aanmerking is, is dat als je het pak aan de deur accepteert, accepteer je het in die staat, dus als het beschadigd mocht zijn... Snelle levering, goed product, prettige duidelijke website. Enige aanmerking is, is dat als je het pak aan de deur accepteert, accepteer je het in die staat, dus als het beschadigd mocht zijn tijdens de levering en je hebt het zelf niet gezien als klant, kan je de schade niet meer verhalen. Dat is dus oppassen geblazen aan de deur als het pak wordt geleverd. Vind ik een beetje gek en niet heel erg 2018. Stond in eerste instantie ook niet duidelijk op de website vermeld, anders had ik me als klant misschien bedacht en had de aankoop niet gedaan. Al met al blij met mijn prikbord, mooie kwaliteit en goede prijs.

Verbeterpunten of tips

Zie bij mijn ervaring met de website. Als jullie iets aan die leveringsvoorwaarde doen, zou ik jullie zeker aanbevelen.

Reactie Prikbordshop.nl:

De soep wordt niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend. De mail is niet om de klant de schuld in de schoenen te schuiven, maar om de klant er bewust van te maken dat bij zichtbare schade... De soep wordt niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend. De mail is niet om de klant de schuld in de schoenen te schuiven, maar om de klant er bewust van te maken dat bij zichtbare schade weigeren beter is dan aannemen. Dit zorgt voor een betere bewustwording bij de vervoerders dat ze voorzichtig met de pakjes om dienen te gaan.
Wij lossen alle problemen in de regel netjes op ook als er al getekend is voor goede ontvangst :)


Jo

1/10

Bestelling ging zeer goed. Toen transporteur adres niet vond, vriendelijke telefoon gekregen om adres te verduidelijken. Pakje is echter nog steeds niet op bestemming geraakt. Na melding aan... Bestelling ging zeer goed. Toen transporteur adres niet vond, vriendelijke telefoon gekregen om adres te verduidelijken. Pakje is echter nog steeds niet op bestemming geraakt. Na melding aan klantendienst kunnen ze me niet helpen omdat ze geen rechtstreeks contact hebben met transporteur.

Verbeterpunten of tips

Opvolgen van leveringen verbeteren zodat klanten de bestellingen krijgen.

Reactie Prikbordshop.nl:

Dit is echt heel vervelend. Wij hebben inderdaad in overleg met de klant een alternatief adres opgegeven waardoor de "nieuwe" straat eenvoudig vindbaar zou moeten zijn. Blijkbaar is de... Dit is echt heel vervelend. Wij hebben inderdaad in overleg met de klant een alternatief adres opgegeven waardoor de "nieuwe" straat eenvoudig vindbaar zou moeten zijn. Blijkbaar is de chauffeur in deze niet in staat de straat te vinden. Echt heel triest dat u als klant hiervan de dupe bent. Wij gaan opnieuw contact opnemen met de vervoerder om er zorg voor te dragen dat de order bij u terecht komt.


Gebruikte Keukens Emmen

9/10

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

ga zo door


Anoniem

9/10

Eerste bestelling.
Wel duur, maar goede qualiteit

Verbeterpunten of tips

Beter aangeven dat er geen pinnetjes bij zitten


Victoria van der Meulen

3/10

Met het product ben ik tevreden. Alleen is het niet op de afgesproken datum afgeleverd.
Er werd door u beloofd dat het woensdag geleverd zou worden.
Ik heb woensdag, donderdag, vrijdag,...
Met het product ben ik tevreden. Alleen is het niet op de afgesproken datum afgeleverd.
Er werd door u beloofd dat het woensdag geleverd zou worden.
Ik heb woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag gewacht en ben speciaal thuisgebleven omdat dit aangeraden werd i.v.m. kwetsbaarheid en controle.
Ik ben dus voor niks 4 dagen thuis gebleven en ik had ook geen kerstcadeau voor mijn lootje.
Een grote teleurstelling.
Uiteindelijk is het pakket woensdag (een week later) bezorgt bij notabenen de buren....... ????
Ik heb het pakket nu niet kunnen weigeren, er zat een deuk in de verpakking....
Zoals u kunt lezen is het op alle vlakken en lang verhaal geworden en ook mis gegaan.
Ik hoop dat u mij op een manier tegemoet kunt komen.

Verbeterpunten of tips

De klant duidelijkheid verschaffen over de levering.
Ik snap dat er kerstdrukte is, maar dan moeten er geen beloftes gedaan worden die niet nagekomen kunnen worden.
Tevens de...
De klant duidelijkheid verschaffen over de levering.
Ik snap dat er kerstdrukte is, maar dan moeten er geen beloftes gedaan worden die niet nagekomen kunnen worden.
Tevens de transporteur op de hoogte brengen dat ze het uitsluitend bij de klant leveren i.v.m. controle!

Reactie Prikbordshop.nl:

Erg vervelend allemaal dat erkennen wij direct.
Helaas hebben wij dit niet kunnen voorzien. Het is keurig op tijd verzonden, maar bij de vervoerder fout gegaan helaas. En hiervan krijgen wij...
Erg vervelend allemaal dat erkennen wij direct.
Helaas hebben wij dit niet kunnen voorzien. Het is keurig op tijd verzonden, maar bij de vervoerder fout gegaan helaas. En hiervan krijgen wij geen tussentijdse meldingen.
Zie hier de vervoersgeschiedenis:
Statusinformatie
Datum
Tijd
Land
Depot
Handeling
Status/Info
19-12-2017
21:25
Nederland
Zwolle
Vertrek
20-12-2017
06:48
Nederland
Amsterdam
Aankomst
22-12-2017
01:15
Nederland
Utrecht
Overslag
LC Noco
22-12-2017
06:57
Nederland
Amsterdam
Aankomst
22-12-2017
11:57
Nederland
Amsterdam
N. in bestelling
Foutsortering
22-12-2017
18:34
Nederland
Amsterdam
Vertrek
Correctie bezorgdepot
27-12-2017
07:01
Nederland
Alkmaar
Aankomst
27-12-2017
07:45
Nederland
Alkmaar
Bestel
details
27-12-2017
14:08
Nederland
Alkmaar
Aflevering
Getekend met: VRIES|BUREN20


P. Slager

10/10

Prima. Snel geleverd en goed verpakt.