Reviews

7.3 / 10
2052 beoordelingen
Schrijf beoordeling

79% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

De activiteit
7.9/10
Reactiesnelheid
8.1/10
Service
7/10
Informatie op de website
7.7/10
Funfactor
7.9/10
Offerte/ Email
7.9/10
Begeleiding/ Veiligheid
7.3/10

2052 Reviews

Anoniem

7/10

We hebben een hele leuke avond gehad!

Sterke punten

De sfeer was gezellig, het was heel handig om d drankjes via de ipad te kunnen bestellen.

Verbeterpunten of tips

We hebben tijdens de activiteit lang op het bittergarnituur moeten wachten. Onze activiteit was van 17u tot 18u en het bittergarnituur kwam om 17.50u.
Tijdens het eten hebben we 30 min moeten...
We hebben tijdens de activiteit lang op het bittergarnituur moeten wachten. Onze activiteit was van 17u tot 18u en het bittergarnituur kwam om 17.50u.
Tijdens het eten hebben we 30 min moeten wachten tot het vlees op tafel werd gezet. Het zou prettiger zijn geweest als dit vrij vlot op tafel zou zijn gezet.

Reactie Powerzone:

Beste Sandra, Bedankt voor uw feedback, wij zullen uw ervaring intern met onze team bespreken om zo onze service te verbeteren. Toch hopen wij dat jullie een leuke avond hebben gehad. Met... Beste Sandra, Bedankt voor uw feedback, wij zullen uw ervaring intern met onze team bespreken om zo onze service te verbeteren. Toch hopen wij dat jullie een leuke avond hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Powerzone


Patrick

7/10

Problemen goed opgelost

Sterke punten

Het concept is op zich heel leuk

Verbeterpunten of tips

Bij voetbalbowling blijven de ballen vaak liggen aan het eind van de baan. Dit wekt veel irritatie op.

Reactie Powerzone:

Beste Stefan,

Bedankt voor deze review en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


Jonathan

8/10

Top ervaring!

Sterke punten

De omgeving en de lengte van een pot lasergame

Verbeterpunten of tips

De begeleider mag iets enthousiaster. Ze is een groot deel van de sfeer.

Reactie Powerzone:

Beste Jonathan,

Bedankt voor uw feedback en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


Anoniem

7/10

Much fun, too packed and messy

Sterke punten

Well located, easy access, fun

Verbeterpunten of tips

Service desk. Had to go and call 4 times to arrange the event. Always busy, they tell to contact back in 5mins but this doesnt happen until next day.

Also more support when starting a...
Service desk. Had to go and call 4 times to arrange the event. Always busy, they tell to contact back in 5mins but this doesnt happen until next day.

Also more support when starting a game. We only got 1min explanation about how Bowling, golf, food and drinks works.

GlowGolf was packed and probably overbooked to make extra money. We had to wait in every single hole and 1H was not enough to finish the 12 holes.

Reactie Powerzone:

Dear Ignacio, Thank you for your feedback. Our apologies your experience wasn't up to standard, We will discuss the reservation with our staff to further improve our quality of service. We do... Dear Ignacio, Thank you for your feedback. Our apologies your experience wasn't up to standard, We will discuss the reservation with our staff to further improve our quality of service. We do hope to see you again in the future. With kind regards, Team Powerzone


Anoniem

6/10

Golfen was leuk, muziek stond alleen veelste hard. We konden elkaar niet verstaan in het restaurant

Sterke punten

Golfen was leuk

Verbeterpunten of tips

Muziek zachter
Personeel wat meer lachen

Reactie Powerzone:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Wij zullen onze personeel erop attenderen om wat vrolijker te zijn! Onze excuses.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


S

6/10

Zie verbeterpunten

Sterke punten

Prima bowlingbaan en leuke muziek

Verbeterpunten of tips

Helderheid over hoe drankjes + snacks die onderdeel van het arrangement waren te bestellen. Er waren veel verschillende berichten daarover en er waren veel fouten gemaakt op onze rekening. Ook de... Helderheid over hoe drankjes + snacks die onderdeel van het arrangement waren te bestellen. Er waren veel verschillende berichten daarover en er waren veel fouten gemaakt op onze rekening. Ook de belachelijke lange bevestigingsmail met de vraag het contract te tekenen en per post te retourneren is totaal niet van deze tijd, en heel gek bij een reservering van bowlen en eten.

Reactie Powerzone:

Beste Sanna, Hartelijk dank voor uw feedback, wij zullen dit intern bespreken en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Hopelijk kunnen wij jullie een volgende keer weer... Beste Sanna, Hartelijk dank voor uw feedback, wij zullen dit intern bespreken en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Hopelijk kunnen wij jullie een volgende keer weer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Powerzone


George

8/10

Place was as expected, but the experience was not quite what we wanted. We purchased 2 rounds of laser gaming, and we had to share the second round with a another group which is not what we wanted... Place was as expected, but the experience was not quite what we wanted. We purchased 2 rounds of laser gaming, and we had to share the second round with a another group which is not what we wanted to do.

Verbeterpunten of tips

There's a couple of things you can do to avoid custommer dissatisfaction for the same reason:
1) Inform the fact that we might have to share the slot with another group while booking
2)...
There's a couple of things you can do to avoid custommer dissatisfaction for the same reason:
1) Inform the fact that we might have to share the slot with another group while booking
2) Provide the option to book the slot only for our group with an increased cost ( so both sides get what they want)

Reactie Powerzone:

Dear George, Thank you for your feedback and hopefully see you next time. For the lasertag we have 20 suits to rent, especially in the weekend due to it being busy we can't allow one group to... Dear George, Thank you for your feedback and hopefully see you next time. For the lasertag we have 20 suits to rent, especially in the weekend due to it being busy we can't allow one group to only use a certain amount of suits for a 15 minute timeframe. We would advise playing on quiet days during the week if you really would prefer to play alone. With kind regards, Team Powerzone


Sanne

8/10

Gezellige sfeer

Sterke punten

Leuke bowlingbaan en goed arrangement

Verbeterpunten of tips

we hadden drinken besteld, maar kwam ong 10 min voor eindtijd aan


Michael

8/10

Leuk avondje gehad maar niet duidelijk wanneer het precies begint en of je een bestelling nog verwacht. Ook waren de tafels niet schoon gemaakt tussen de twee tijdstippen.

Sterke punten

Mooie banen en goed kwaliteit balen

Verbeterpunten of tips

Service voor drankjes en schoonheid kan verbeteren


Anoniem

5/10

We hadden 3 banen naast het voetbalbowlen en die mensen liepen soms over onze baan om een bal te pakken die halverwege lag, ook zonder het te vragen

Sterke punten

Bowlen was leuk, bier was lekker

Verbeterpunten of tips

Doordat we 1 code om drankjes te halen gebruikten we deze op meerder tablets, waarna er een man boos kwam vertellen dat we gebruik maakten van andermans code terwijl we 1 groep zijn. Hierom zouden... Doordat we 1 code om drankjes te halen gebruikten we deze op meerder tablets, waarna er een man boos kwam vertellen dat we gebruik maakten van andermans code terwijl we 1 groep zijn. Hierom zouden we een gratis biertje krijgen, maar nooit gehad. Bij het bestellen van een pitcher duurde het ook 15 minuten voordat die er was en werd met te weinig glazen gebracht waardoor de ober terug moest.