Reviews

7.3 / 10
1990 beoordelingen
Schrijf beoordeling

79% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

De activiteit
7.9/10
Reactiesnelheid
8.1/10
Service
7.1/10
Informatie op de website
7.7/10
Funfactor
8/10
Offerte/ Email
7.9/10
Begeleiding/ Veiligheid
7.3/10

1990 Reviews

Twan Groeneveld

4/10

Leuk idee, slecht uitgewerkt

Sterke punten

Leuk spel/idee

Verbeterpunten of tips

Ballen kwamen niet terug/bleven liggen op de baan waardoor we telkens zelf de baan op moesten om verder te kunnen gaan. Dit kostte én veel tijd en telkens een 0 score wanneer we de baan op gingen.


NLEx

2/10

Een heel goededag!

Helaas moet ik bekennen dat onze ervaring bijzonder tegenviel.
Het was een drukke chaotische avond. Achter de bar stond te weinig, en niet erg (klant)vriendelijk...
Een heel goededag!

Helaas moet ik bekennen dat onze ervaring bijzonder tegenviel.
Het was een drukke chaotische avond. Achter de bar stond te weinig, en niet erg (klant)vriendelijk personeel, met als gevolg dat iedereen lang moest wachten op zijn of haar drankje. Toen wij om half 9 uit de glow golf kwamen en aan tafel gingen bleken de pizza's verbrand of koud te zijn. Tevens zat er in een van de pizza's een stuk ijzerdraad (ik heb dit bij de manager aangegeven) Ook rond dit tijdstip was het nog bijzonder lastig om drankjes aan de bar te bestellen. Er was wel iemand die bij onze tafel liep, maar deze persoon was bezig met drankjes opnemen die nog binnen ons arrangement vielen. Dit klopte niet, want dat arrangement hadden we op een paar drankjes na al opgedronken. Als we niet hadden ingegrepen (de goede man zei dat er pas voor €12,50 was gedronken) was dit doorgegaan en hadden we met de gehele groep nog een algemene rekening gekregen. U zult begrijpen dat een afrekening met 43 man vrij lastig is.
Ik heb vervolgens weer mijn beklag gedaan, daarop kregen we een gratis rondje van de zaak aangeboden. Erg netjes!
Echter was na 15 minuten pas de helft van dit rondje uitgedeeld. Toen ik dit ging melden, ontstond er een discussie waarin werd aangegeven dat alles was uitgedeeld. Dit was niet het geval. Hierop hebben we besloten de tent te verlaten.
Als klap op de vuurpijl kregen we nog een rekening met daarop een bedrag van €12,50 administratie kosten. Dit terwijl wij keurig een aanbetaling hadden gedaan waar was aangegeven dat wij deze admin kosten niet hoefden te betalen. De dame (manager) die deze admin kosten moest verwijderen deed dit met veel pijn en moeite...

Sint zou zeggen:

Kun je dit soort grote groepen niet verwerken
Hou de aantallen dan binnen de perken
Kun je zoveel mensen tegelijk niet aan?
Laat ze dan niet tegelijk naar binnen gaan
Ze verlaten dan ontevreden de tent
Daarmee raak je niet op een goeie manier bekend
Ken je sterkte, maar vooral je zwakte
Want het is wel duidelijk dat jullie er niet veel van bakte(n)

Sterke punten

Locatie leent zich goed voor uitjes met collega's.

Verbeterpunten of tips

Zie verhaal bij 'mijn ervaring'


Linsey

7/10

Leuke avond gehad

Sterke punten

Leuke baan goede locatie

Verbeterpunten of tips

Niet heel erg klantvriendelijk

Reactie Powerzone:

Beste Linsey,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


anonymous

7/10

We hebben een hele leuke avond gehad!

Sterke punten

De sfeer was gezellig, het was heel handig om d drankjes via de ipad te kunnen bestellen.

Verbeterpunten of tips

We hebben tijdens de activiteit lang op het bittergarnituur moeten wachten. Onze activiteit was van 17u tot 18u en het bittergarnituur kwam om 17.50u.
Tijdens het eten hebben we 30 min moeten wachten tot het vlees op tafel werd gezet. Het zou prettiger zijn geweest als dit vrij vlot op tafel zou zijn gezet.

Reactie Powerzone:

Beste Sandra, Bedankt voor uw feedback, wij zullen uw ervaring intern met onze team bespreken om zo onze service te verbeteren. Toch hopen wij dat jullie een leuke avond hebben gehad. Met... Beste Sandra, Bedankt voor uw feedback, wij zullen uw ervaring intern met onze team bespreken om zo onze service te verbeteren. Toch hopen wij dat jullie een leuke avond hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Powerzone


Patrick

7/10

Problemen goed opgelost

Sterke punten

Het concept is op zich heel leuk

Verbeterpunten of tips

Bij voetbalbowling blijven de ballen vaak liggen aan het eind van de baan. Dit wekt veel irritatie op.

Reactie Powerzone:

Beste Stefan,

Bedankt voor deze review en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


Jonathan

8/10

Top ervaring!

Sterke punten

De omgeving en de lengte van een pot lasergame

Verbeterpunten of tips

De begeleider mag iets enthousiaster. Ze is een groot deel van de sfeer.

Reactie Powerzone:

Beste Jonathan,

Bedankt voor uw feedback en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


anonymous

7/10

Much fun, too packed and messy

Sterke punten

Well located, easy access, fun

Verbeterpunten of tips

Service desk. Had to go and call 4 times to arrange the event. Always busy, they tell to contact back in 5mins but this doesnt happen until next day.

Also more support when starting a game. We only got 1min explanation about how Bowling, golf, food and drinks works.

GlowGolf was packed and probably overbooked to make extra money. We had to wait in every single hole and 1H was not enough to finish the 12 holes.

Reactie Powerzone:

Dear Ignacio, Thank you for your feedback. Our apologies your experience wasn't up to standard, We will discuss the reservation with our staff to further improve our quality of service. We do... Dear Ignacio, Thank you for your feedback. Our apologies your experience wasn't up to standard, We will discuss the reservation with our staff to further improve our quality of service. We do hope to see you again in the future. With kind regards, Team Powerzone


anonymous

6/10

Golfen was leuk, muziek stond alleen veelste hard. We konden elkaar niet verstaan in het restaurant

Sterke punten

Golfen was leuk

Verbeterpunten of tips

Muziek zachter
Personeel wat meer lachen

Reactie Powerzone:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Wij zullen onze personeel erop attenderen om wat vrolijker te zijn! Onze excuses.

Met vriendelijke groet,

Team Powerzone


S

6/10

Zie verbeterpunten

Sterke punten

Prima bowlingbaan en leuke muziek

Verbeterpunten of tips

Helderheid over hoe drankjes + snacks die onderdeel van het arrangement waren te bestellen. Er waren veel verschillende berichten daarover en er waren veel fouten gemaakt op onze rekening. Ook de belachelijke lange bevestigingsmail met de vraag het contract te tekenen en per post te retourneren is totaal niet van deze tijd, en heel gek bij een reservering van bowlen en eten.

Reactie Powerzone:

Beste Sanna, Hartelijk dank voor uw feedback, wij zullen dit intern bespreken en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Hopelijk kunnen wij jullie een volgende keer weer... Beste Sanna, Hartelijk dank voor uw feedback, wij zullen dit intern bespreken en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Hopelijk kunnen wij jullie een volgende keer weer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Powerzone


George

8/10

Place was as expected, but the experience was not quite what we wanted. We purchased 2 rounds of laser gaming, and we had to share the second round with a another group which is not what we wanted... Place was as expected, but the experience was not quite what we wanted. We purchased 2 rounds of laser gaming, and we had to share the second round with a another group which is not what we wanted to do.

Verbeterpunten of tips

There's a couple of things you can do to avoid custommer dissatisfaction for the same reason:
1) Inform the fact that we might have to share the slot with another group while booking
2) Provide the option to book the slot only for our group with an increased cost ( so both sides get what they want)

Reactie Powerzone:

Dear George, Thank you for your feedback and hopefully see you next time. For the lasertag we have 20 suits to rent, especially in the weekend due to it being busy we can't allow one group to... Dear George, Thank you for your feedback and hopefully see you next time. For the lasertag we have 20 suits to rent, especially in the weekend due to it being busy we can't allow one group to only use a certain amount of suits for a 15 minute timeframe. We would advise playing on quiet days during the week if you really would prefer to play alone. With kind regards, Team Powerzone