Bob de Leeuw

TOP service!

Klantgericht denken en reactiesnelheid

Reactie Podobrace.nl:

Hi Bob! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Michiel Veenhof

Er was een rechter duim polsbrace besteld maar er zat een linker in nou de volgende dag een nieuwe gekregen met de juiste inhoud gewoon snelle service dikke pluim

Goede informatie

Geen ga zo door

Reactie Podobrace.nl:

Hi Michiel! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Marion

Heb een Dunimed duimbrace besteld ivm. artrose in mijn duimgewricht. Deze ging al snel kapot aan de rand van de duim. Podobrace stuurde mij direct een nieuwe en ik mocht de gedragen brace houden!... Heb een Dunimed duimbrace besteld ivm. artrose in mijn duimgewricht. Deze ging al snel kapot aan de rand van de duim. Podobrace stuurde mij direct een nieuwe en ik mocht de gedragen brace houden! Ook de eerder bestelde braces zijn zonder problemen geretourneerd en heb het bedrag is inmiddels terug ontvangen. Ben erg blij met de geboden service van Podobrace.

Klantvriendelijkheid. Goede kennis en advies over de produkten

Geen.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Marion! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Jet

Slechte service. Ik heb voor de tweede keer een hielspoorsok gekocht maat L. De tweede past totaal NIET krijg hem tot onder mijn kuit zo strak is deze! Kan niet om mijn kuit de eerste keer wel. Ik... Slechte service. Ik heb voor de tweede keer een hielspoorsok gekocht maat L. De tweede past totaal NIET krijg hem tot onder mijn kuit zo strak is deze! Kan niet om mijn kuit de eerste keer wel. Ik heb gebeld ze gaf aan dat er een levering bij zat die inderdaad veel kleiner qua omvang was. Het lijkt er eerder op dat de L maat op is en ik een M maat heb gekregen(maat staat niet in de sok). Ik moet zelf terugsturen ik ben al 3,95 aan verzendkosten kwijt om de sok te bestellen en nu moet ik weer geld uitgeven enveloppe kopen en verzendkosten om de sok weer te retourneren.

Geen opgemerkt

Bij een bestelling die anders is dan de vorige (wat jullie zeggen maar ik niet helemaal geloof) aangegeven op de website dat deze sok maat L veel nauwer uitvalt dan eerder.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Siska! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke... Hi Siska! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Lisanne

Super klantvriendelijk!

Na een probleem met enkelbraces super geholpen en gelijk een oplossing geboden. Super klantvriendelijk!

Joost

Ik heb een hand /polsbrace besteld maar ik vraag me af of jullie ze wel goed testen . Het gat van de duim is niet heel ruim en het metalen doorhaalstuk is pijnlijk . Ik heb dd sportbrace ook maar... Ik heb een hand /polsbrace besteld maar ik vraag me af of jullie ze wel goed testen . Het gat van de duim is niet heel ruim en het metalen doorhaalstuk is pijnlijk . Ik heb dd sportbrace ook maar die zit stukken beter daar heb ik zelfs een 2e van besteld

Reactie Podobrace.nl:

Hi Joost! Wat ontzettend jammer om te horen dat u ontevreden bent met onze polsbrace. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke... Hi Joost! Wat ontzettend jammer om te horen dat u ontevreden bent met onze polsbrace. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Desiree

Ik heb een pijnlijke hielspoor die in de nacht pijn doet. De podobrace geeft direct verlichting. Ik kan weer normaal lopen.
Echt een aanrader.

Vooral zo goed doorgaan.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Desiree! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Trudy v

Nadat ik een klacht had ingediend over mijn knie brace, werd er uiteindelijk een prima oplossing aangeboden.
Laat zien, dat hun klanten echt op nummer 1 staan!
Chapeau!

Snelle reactie klantenservice

Met Retour zending was iets misgegaan.
Maar na mail, klopte het.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Trudy! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u nu zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Niet belangrijk

(Bewerkt)

Mijn knie brace is na 18 dagen al aan het slijten! Foto gestuurd naar klantenservice, na wat mail verkeer, prima oplossing aangeboden!

Snelle reactie

Terug gave beter regelen

Reactie Podobrace.nl:

Hi! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Klant

"Vandaag voor 23:59 uur besteld,
morgen in huis, ook op zondag!"
"Vandaag voor 23:59 uur besteld,
morgen in huis, ook op zondag!"
Leugens, verkoop praatjes los daarvan komen ze met de smoes dat ze niks aan kunnen doen want "het ligt niet aan ons maar aan DHL". Makkelijk zo andere schuld geven. Na telefonisch contact zouden ze achteraan gaan en mij per mail berichten ook niet gedaan! DHL is altijd nalatig met bestellingen zorg dan dat je fatsoenlijk transport bedrijf inhuurt!

Zorg dat verstaanbaar bent aan de telefoon niet met luidruchtige collega's op de achtergrond.....

Goedemiddag,
Goedemiddag,
We willen nogmaals aangeven hoe vervelend we deze situatie vinden. Bij Podobrace staat de klant altijd voorop en we versturen onze bestellingen altijd direct. Het is daarom heel vervelend als er iets mis gaat bij de betreffende bezorgdienst.
We hebben natuurlijk al telefonisch contact gehad en verder contact per mail. De stoel is inmiddels bij u opgehaald en het geld is uiteraard direct teruggestort op uw rekening. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
​Met vriendelijke groet,
Het team van Podobrace