Christina Baeten

Zeer tevreden. Snelle levering, onberispelijke service. Ook de chat is super goed !

Reactie Podobrace.nl:

Hi Christina! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Ria Ooms

Duimbrace besteld en de band liet vrij snel los. Gemaild en supersnel opgelost. Dag later had ik al een nieuwe en de oude mocht ik houden.superservice Ria

Snelle en goede afhandeling

Heb eigenlijk geen verbeter punten of tips, alles ging super

Reactie Podobrace.nl:

Hi Ria! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bert Klein Willink

Ok kreeg hetzelfde als een maand eerder bij aliexpres, alleen 30 euro goedkoper. Het zat zelfs in een zelfde soort verpakking. Zelfs geen handleiding erbij. Ook niet bij Aliexpres.

Handleiding hoe te gebruiken

Reactie Podobrace.nl:

Hi Bert! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke... Hi Bert! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Evb

Goed optijd binnen

Product is zacht

Vind het jammer dat de gesp waar de aankoop punten door heen gedaan worden te groot is en daar door makkelijk scheef gaat zitten

Reactie Podobrace.nl:

Hi! Wat ontzettend jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de brace. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke... Hi! Wat ontzettend jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de brace. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Suzan Kersten

Snelle levering van mijn duim/polsbrace (Novamed). Na kontakt met de helpdesk een grotere maat besteld, omdat M te krap zat.
Groot nadeel van de brace is dat het klittenband veel te sterk is....
Groot nadeel van de brace is dat het klittenband veel te sterk is. Om de pols zit een klittenband die ik alleen niet kan los krijgen. Ik vraag me af of dit zo hoort?
Verder prima service, ben zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Reactie Podobrace.nl:

Hi Suzan! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Waarschijnlijk is het nieuwigheid dat het klittenband zo sterk kleeft. Waarschijnlijk wordt dit minder... Hi Suzan! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Waarschijnlijk is het nieuwigheid dat het klittenband zo sterk kleeft. Waarschijnlijk wordt dit minder naarmate u de brace gebruikt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bob de Leeuw

TOP service!

Klantgericht denken en reactiesnelheid

Reactie Podobrace.nl:

Hi Bob! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Michiel Veenhof

Er was een rechter duim polsbrace besteld maar er zat een linker in nou de volgende dag een nieuwe gekregen met de juiste inhoud gewoon snelle service dikke pluim

Goede informatie

Geen ga zo door

Reactie Podobrace.nl:

Hi Michiel! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Marion

Heb een Dunimed duimbrace besteld ivm. artrose in mijn duimgewricht. Deze ging al snel kapot aan de rand van de duim. Podobrace stuurde mij direct een nieuwe en ik mocht de gedragen brace houden!... Heb een Dunimed duimbrace besteld ivm. artrose in mijn duimgewricht. Deze ging al snel kapot aan de rand van de duim. Podobrace stuurde mij direct een nieuwe en ik mocht de gedragen brace houden! Ook de eerder bestelde braces zijn zonder problemen geretourneerd en heb het bedrag is inmiddels terug ontvangen. Ben erg blij met de geboden service van Podobrace.

Klantvriendelijkheid. Goede kennis en advies over de produkten

Geen.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Marion! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Jet

Slechte service. Ik heb voor de tweede keer een hielspoorsok gekocht maat L. De tweede past totaal NIET krijg hem tot onder mijn kuit zo strak is deze! Kan niet om mijn kuit de eerste keer wel. Ik... Slechte service. Ik heb voor de tweede keer een hielspoorsok gekocht maat L. De tweede past totaal NIET krijg hem tot onder mijn kuit zo strak is deze! Kan niet om mijn kuit de eerste keer wel. Ik heb gebeld ze gaf aan dat er een levering bij zat die inderdaad veel kleiner qua omvang was. Het lijkt er eerder op dat de L maat op is en ik een M maat heb gekregen(maat staat niet in de sok). Ik moet zelf terugsturen ik ben al 3,95 aan verzendkosten kwijt om de sok te bestellen en nu moet ik weer geld uitgeven enveloppe kopen en verzendkosten om de sok weer te retourneren.

Geen opgemerkt

Bij een bestelling die anders is dan de vorige (wat jullie zeggen maar ik niet helemaal geloof) aangegeven op de website dat deze sok maat L veel nauwer uitvalt dan eerder.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Siska! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke... Hi Siska! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Lisanne

Super klantvriendelijk!

Na een probleem met enkelbraces super geholpen en gelijk een oplossing geboden. Super klantvriendelijk!