Matthias

Duidelijk communicatie, goede service

Communicatie
Service

Wim

Ervaring is voor mij heel goed. Heb een nekbrace besteld s'avonds en andere ochtend al geleverd ??, het product voldoet zeker aan de beschrijving.

Je kan goed lezen in omschrijving wat je nog hebt en wat bij je past

Geen verbetering of tips.

n torenstra

Bij eerste gebruik gingen de steunkousen met rits al kapot. podobrace zou contact opnemen met leverancier en mij tevreden stellen. klinkt goed maar daarna niets eer gehoord. kousen defect en mijn... Bij eerste gebruik gingen de steunkousen met rits al kapot. podobrace zou contact opnemen met leverancier en mij tevreden stellen. klinkt goed maar daarna niets eer gehoord. kousen defect en mijn geld kwijt.

nog niet ontdekt

doen wat je belooft en je niet verschuilen achter een leverancier.

Sam

Songmics gamestoel(grijs) besteld. Mooie stoel, mijn zoon heel blij mee. Per ongeluk verkeerde zitting gekregen, maar heel snel opgelost en binnen een week de juiste toegestuurd gekregen. Ook de... Songmics gamestoel(grijs) besteld. Mooie stoel, mijn zoon heel blij mee. Per ongeluk verkeerde zitting gekregen, maar heel snel opgelost en binnen een week de juiste toegestuurd gekregen. Ook de communicatie met servicedesk is top. Al met al een tevreden klant

vriendelijk en snel

geen.

roelrip

Luxe bureaustoel besteld met modern design. De oude was in deze hectische Corona thuiswerktijden bezweken.

Solide goed zittende stoel van goede kwaliteit, makkelijk alleen te monteren voor een schappelijke prijs. De volgende dag geleverd Top!

niets op dit moment

E. Van der Rhee

Ik kan niet anders zeggen dat Podobrace er alles aan doet om de klant tevreden stellen! Top hoor!!

Service!

Nvt

Podobrace.nl

Matig

Let op! 14 dagen uitproberen betekent dat je ze gewoon even mag passen, zeker geen 14 dagen. Dus echt goed uitproberen is er niet bij. Bovendien moeten ze wel in je schoenen passen, wat met de... Let op! 14 dagen uitproberen betekent dat je ze gewoon even mag passen, zeker geen 14 dagen. Dus echt goed uitproberen is er niet bij. Bovendien moeten ze wel in je schoenen passen, wat met de dubbele maten niet altijd het geval is.

Conny

(Bewerkt)

Na een klacht over mondkapjes van mindere kwaliteit is er direct contact met me opgenomen.
Er is direct actie ondernomen naar de leverancier toe.
Er worden nu mondkapjes van goede...
Er is direct actie ondernomen naar de leverancier toe.
Er worden nu mondkapjes van goede kwaliteit kostenloos naar me verzonden.
De klant is staat echt voorop bij Podobrace!

Snelle service en goede afhandeling.

nvt

Hans Janssen B.V.

Prima bedrijf

goede producten, goede service, snelle levering

Ik heb geen verbeterpunten

Maurits stibbe

Wij hebben hier een massage gun besteld. Dit is een uitstekend werkend product, en toen wij een probleem ervaarde met de gun hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd. Enorm behulpzaam en... Wij hebben hier een massage gun besteld. Dit is een uitstekend werkend product, en toen wij een probleem ervaarde met de gun hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd. Enorm behulpzaam en klantvriendelijk.