Super service en snel
Correct ook met retouren
Reactie Podobrace.nl:
Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Correct ook met retouren
Snelle levering en service
Ik zie geen enkel argument waarom ik de voorkeur aan deze site zou geven boven andere, integendeel
Correctheid van informatie
De reactie op de review die aangeeft dat het bedrijf toch begaan is met hun service en imago.
Voorkomen is beter dan genezen
Goedemiddag, bedankt voor uw review. inderdaad kan het helaas voorkomen dat een zending vertraging oploopt, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.
snelle reactie en goed opgelost .
ga zo door zou ik zeggen
Goedemorgen. Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
simpel snel en het werkt
nee
Snelle levering of beter gezegd betrouwbare duidelijke levering afspraak
Geen momenteel
voor 11 uur bestellen de zelfde dag in huis. Mag weg
zie boven; als er iets mis gaat, informeer de klant dan proactief
Goede producten, supersnelle levering
Retour verwerking is ronduit slecht! Althans vanuit Belgie. Na 20 dagen nog steeds geen retouraanmelding, laat staan wanneer er een terug betaling mag verwacht worden. Heel erg teleurgesteld over...