Blaricum

Super service en snel

Correct ook met retouren

Reactie Podobrace.nl:

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

D.Korporaal

Prima service, ik had een duimbrace gekocht, helaas ging deze stuk, keek op de site voor een andere, kreeg een melding dat ik een duimbrace zocht, heb aangegeven dat mijn brace stuk was, en zonder... Prima service, ik had een duimbrace gekocht, helaas ging deze stuk, keek op de site voor een andere, kreeg een melding dat ik een duimbrace zocht, heb aangegeven dat mijn brace stuk was, en zonder ook maar iets te melden is mij gevraagd om een foto te sturen van de brace en er is een nieuwe brace gestuurd, dat noem ik goede service.

Snelle levering en service

Nadia Gysbrechts

Ik heb een douchekruk verstelbaar in hoogte besteld. Heb speciaal deze website gekozen omdat ze aangaven dat de volgende dag geleverd zou worden. Kreeg zowel van DHL als van B-post een track & trace... Ik heb een douchekruk verstelbaar in hoogte besteld. Heb speciaal deze website gekozen omdat ze aangaven dat de volgende dag geleverd zou worden. Kreeg zowel van DHL als van B-post een track & trace bericht. Het artikel werd echter pas na 3 dagen geleverd. Het artikel voldoet aan de eisen, maar niet zo tevreden over de levering, we hadden dit echt dringend nodig.

Ik zie geen enkel argument waarom ik de voorkeur aan deze site zou geven boven andere, integendeel

Correctheid van informatie

Nadia Gysbrechts

Mijn ervaring was aanvankelijk niet zo positief omwille van een late levering. De eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat ik na mijn review vanuit het bedrijf meteen reactie gekregen heb en ook een... Mijn ervaring was aanvankelijk niet zo positief omwille van een late levering. De eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat ik na mijn review vanuit het bedrijf meteen reactie gekregen heb en ook een financiële tegemoetkoming. Ik moet toegeven dat ik hierdoor mijn negatieve indruk toch moet herzien

De reactie op de review die aangeeft dat het bedrijf toch begaan is met hun service en imago.

Voorkomen is beter dan genezen

Reactie Podobrace.nl:

Goedemiddag, bedankt voor uw review. inderdaad kan het helaas voorkomen dat een zending vertraging oploopt, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.

Janette

Wat een service. Echt top. Super snelle reactie en een nieuwe brace is direct geregeld.

snelle reactie en goed opgelost .

ga zo door zou ik zeggen

Reactie Podobrace.nl:

Goedemorgen. Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

CJanson

Teenbrace besteld: snel geleverd en werkt uitstekend

simpel snel en het werkt

nee

Joop

Stoel snel geleverd ook volgens de datum die aangegeven is. Simpel in elkaar te zetten en zit goed na zijn prijsverhouding

Snelle levering of beter gezegd betrouwbare duidelijke levering afspraak

Geen momenteel

O.T

Er staat voor 11 uur bestellen is de zelfde dag in huis. Maar dat is niet waar. dat is jammer.

voor 11 uur bestellen de zelfde dag in huis. Mag weg

J. Rijlaarsdam

Zeer teleurstellend. Brace besteld, een week na de aangegeven leverdatum nog steeds niets binnen. Gebeld; de brace bleek helemaal niet leverbaar te zijn. In overleg de bestelling gewijzigd naar een... Zeer teleurstellend. Brace besteld, een week na de aangegeven leverdatum nog steeds niets binnen. Gebeld; de brace bleek helemaal niet leverbaar te zijn. In overleg de bestelling gewijzigd naar een andere variant. Weer geen levering; opnieuw gebeld deze bleek ook uitverkocht te zijn. Al met al 2 weken voor niets gewacht, zonder dat er vanuit Podobrace over gecommuniceerd is. Zeer ontevreden.

zie boven; als er iets mis gaat, informeer de klant dan proactief

hilde de backer

Nooit meer rechtstreeks bestellen

Goede producten, supersnelle levering

Retour verwerking is ronduit slecht! Althans vanuit Belgie. Na 20 dagen nog steeds geen retouraanmelding, laat staan wanneer er een terug betaling mag verwacht worden. Heel erg teleurgesteld over... Retour verwerking is ronduit slecht! Althans vanuit Belgie. Na 20 dagen nog steeds geen retouraanmelding, laat staan wanneer er een terug betaling mag verwacht worden. Heel erg teleurgesteld over dit verloop en niet meer van deze tijd waar geld toch belangrijk is voor iedereen.