jan

Niet goed geld terug = LEUGEN

mooie lay out , ziet profecioneel uit

als het artikel niet goed is en terugestuurd wordt , graag geld binnen de 7 dagen terug

Reactie Podobrace.nl:

Goedemorgen, wat spijtig dat u niet tevreden bent met onze service. Wij zien dat wij nooit uw retourzending hebben ontvangen, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben u een week geleden meerdere... Goedemorgen, wat spijtig dat u niet tevreden bent met onze service. Wij zien dat wij nooit uw retourzending hebben ontvangen, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben u een week geleden meerdere mails verstuurd om te informeren dat wij direct uw aankoopbedrag hebben teruggestort ondanks dat wij uw retourzending niet hebben ontvangen. Helaas hebben wij hier niets op terug gehoord. Wij hadden namelijk graag een onderzoek willen starten bij PostNL waar uw retourzending zich bevindt en officieel een klacht hierover willen indienen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

jetske

Geweldig!!!!! eindelijk warme voeten door mn zilversokken, ik meen het echt mijn leven is erdoor veranderd. ook snelle levering

Super kwaliteit

Verzendkosten omlaag voor brievenbus pakketje

Reactie Podobrace.nl:

Goedemiddag, wat fijn dat u profijt heeft van onze zilversokken!

R. Zeeman

Na problemen met de levering heeft Podobrace alles keurig en supersnel opgelost, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Zeer tevreden en blij met deze service!

Kwaliteitsproducten, snelle levering en echt hele goede service

Reactie Podobrace.nl:

Goedemorgen, bedankt voor uw reactie. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en wij hopen dat u uw bestelling dit keer sneller zult ontvangen. Wij hebben direct een klacht en een onderzoek... Goedemorgen, bedankt voor uw reactie. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en wij hopen dat u uw bestelling dit keer sneller zult ontvangen. Wij hebben direct een klacht en een onderzoek ingediend bij DHL, mocht hier wat uitkomen dan laten wij u dit uiteraard weten. Fijne dag!

P.Nowak

Zeer positief

goede produkten

Reactie Podobrace.nl:

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent!

Carine Baldewijns

Super positief!

Reactie Podobrace.nl:

Goedendag. Bedankt voor uw review, wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Jeroen Jansen

Perfect

Dubbele breukband besteld, je moet even weten hoe de band gedragen dient te worden maar heeft mij enorm geholpen en ondersteund.. ook het contact met de klantenservice is geweldig. Podobrace is zeer... Dubbele breukband besteld, je moet even weten hoe de band gedragen dient te worden maar heeft mij enorm geholpen en ondersteund.. ook het contact met de klantenservice is geweldig. Podobrace is zeer kundig en zeer professioneel.

Ik persoonlijk heb geen positieve ervaring met DHL.. goederen nier bezorgd terwijl wel doorgeven dat ze bezorgd zijn of helemaal zoek terwijl gemeld dat ze bij het service punt zijn afgeleverd.. DHL... Ik persoonlijk heb geen positieve ervaring met DHL.. goederen nier bezorgd terwijl wel doorgeven dat ze bezorgd zijn of helemaal zoek terwijl gemeld dat ze bij het service punt zijn afgeleverd.. DHL is vrij vaag maar daar kan PodoBrace niks aan doen.. beter zou zijn goederen aan te melden bij Postnl

Reactie Podobrace.nl:

Goedemiddag, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de breukband. Excuses voor de vertraging. Het is dan ook erg spijtig dat er dan iets gebeurt bij een extern bedrijf... Goedemiddag, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de breukband. Excuses voor de vertraging. Het is dan ook erg spijtig dat er dan iets gebeurt bij een extern bedrijf waardoor de bestelling niet wordt afgeleverd. Gelukkig heeft u de zending met PostNL wel zonder problemen ontvangen.

John van Oorsouw

Echte service. Rugbrace besteld maar na 2 dagen begon deze te rafelen. Men verzocht om een foto te mailen. Binnen 1 dag keurige reactie dat een nieuwe werd opgestuurd inclusief een korting voor een... Echte service. Rugbrace besteld maar na 2 dagen begon deze te rafelen. Men verzocht om een foto te mailen. Binnen 1 dag keurige reactie dat een nieuwe werd opgestuurd inclusief een korting voor een eventuele volgende bestelling. Binnen 3 dagen de nieuwe brace ontvangen.

snelle levering, uitstekende klachtafhandeling

nvt

Reactie Podobrace.nl:

Goedemorgen. Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

ten braak

Artikelen zijn goed, service minder. Na levering had ik gevraagd om een factuur, eerst via chat daarna via email en uiteindelijk via telefoon. Telkens werd er belooft dat de factuur er aan komt... Artikelen zijn goed, service minder. Na levering had ik gevraagd om een factuur, eerst via chat daarna via email en uiteindelijk via telefoon. Telkens werd er belooft dat de factuur er aan komt nadat de systemen zijn vernieuwd. Nu weer een week verder nog niets ontvangen, ook geen bericht dat het nog niet lukt. teleurstellend.

assortiment

after sales

Reactie Podobrace.nl:

Goedemiddag, bedankt voor uw review. Inderdaad zijn wij overgestapt naar een nieuw facturatiesysteem waardoor wij wat achterlopen. Helaas moet door deze overgang onze financiële administratie deze... Goedemiddag, bedankt voor uw review. Inderdaad zijn wij overgestapt naar een nieuw facturatiesysteem waardoor wij wat achterlopen. Helaas moet door deze overgang onze financiële administratie deze factuur allemaal handmatig aanmaken. Wij zijn druk bezig om deze achterstand weg te werken, onze oprechte excuses hiervoor.

Irina

ik ben een inpakker, mijn duimen waren overbelast en deden vel pijn, dankzij klantenservice heb ik besteld en op tijd gekregen Push Sports Duimbrace, heel erg tevreden, ik kan door werken zonder... ik ben een inpakker, mijn duimen waren overbelast en deden vel pijn, dankzij klantenservice heb ik besteld en op tijd gekregen Push Sports Duimbrace, heel erg tevreden, ik kan door werken zonder pijn, prima en bedankt

als je niet weet wat je nodig hebt met je probleem, je krijgt help van de klantenservice

niet dat ik weet

Reactie Podobrace.nl:

Goedemiddag, fijn om te horen dat u baat heeft bij onze producten!

r looijer

Zeer snel goed advies weten waar ze over praten inlegzolen besteld tegen onderpronatie solelution kleur rood echt een geweldig verschil zeer tevreden
R Looijer

klant gericht

kan zo snel niks bedenken

Reactie Podobrace.nl:

Goedemorgen, wat fijn dat u tevreden bent met de zolen. Bedankt voor uw review!