9.8 /10

checkbox100% beveelt Pleisterbaas.nl aan!

Dewi

Fijne en snelle communicatie, duidelijke prijzen/offertes en een super strak eindresultaat. Ondanks het feit dat wij meer dan 2,5 uur van ze af wonen, stond het team van Pleisterbaas voor ons klaar en daar zijn wij ze super dankbaar voor!

Stuc/pleisterwerk/schilderwerk

Ray

Ik ben ontzettend tevreden over Pleisterbaas sven en met name over stukadoor Kennen! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering is alles super verlopen. Kennen werkt nauwkeurig, denkt goed mee en levert echt strak werk af. De wanden zijn prachtig egaal en het eindresultaat is boven verwachting. Ook de communicatie met Pleisterbaas sven was duidelijk en prettig afspraken worden netjes nagekomen en er wordt echt meegedacht over de beste afwerking en kleur. Wat ik ook erg waardeer, is dat er flexibel werd omgegaan met mijn planning en dat alles schoon en netjes werd achtergelaten. Kortom: vakmanschap, betrouwbaarheid en topservice. Zeker een aanrader voor iedereen die mooi en strak stucwerk wil!

stucwerk en spuitwerk

Chantal

Hele fijne en goede communicatie gedurende het hele traject. Professioneel en erg vriendelijk, ze kwamen keurig op de afgesproken tijden en leveren goed werk. Super blij met het resultaat!! Ik zal ze zeker aanbevelen en mocht ik ze in de toekomst nog een keer nodig hebben, zal ik zeker het project door hun laten doen!

Dunpleister en latex spuiten

Erwin Spuybroek

Goed en strak werk voor een strakke prijs.

Product of service:
Glad pleisterwerk en saus(spuit)werk.

Stefan

Ik heb meerdere positieve ervaringen met zowel Pleisterbaas als Wandgrimeurs. De communicatie loopt van A-Z erg goed. De planning, de coördinatie maar ook het advies over welke werkzaamheden wel of niet uit te voeren is perfect en daarbij denkt men in het belang van de klant. De kwaliteit van het uitgevoerde werk en after-sales is uitstekend. Ik kan iedereen deze bedrijven van harte aanraden en ik kom zeker weer terug. Ik schrijf nooit reviews maar deze 5 sterren zijn dik verdiend. Stefan

wanden stuccen en latex spuiten, kitwerkzaamheden, schilderen

Quinten

Ontzettend blij met Pleisterbaas! In zeer korte tijd de gehele nieuwwoning gepleisterd en gespoten met zeer strak resultaat. Zowel plafonds als alle muren. Ze zijn super vriendelijk en erg flexibel: wat extra muren pleisteren en spuiten was geen enkel probleem. Zeker een aanrader als je snel goed resultaat moet hebben. Daarnaast is de communicatie erg prettig.

Pleisteren en spuiten muren

Rob van der Pauw

Geweldige ervaring met de mannen van Pleisterbaas.nl. Meedenken, adviseren en uitvoeren. Fantastische ervaring. Top.

Product of service:
Hele fijne ervaring met de jongens van Pleisterbaas.nl. Ons nieuwe appartement is, zoals beloofd, voorzien van hele strakke muren. Top kwaliteit!

Stucken en spuitverfen

Laura Kramer

Goede communicatie gedurende het hele traject. Professioneel en vriendelijk, ze kwamen keurig op de afgesproken tijden en leveren goed werk. Bij een nieuwe klus kom ik hier zeker terug.

Lina

Ik ben begin vorig jaar in contact gekomen met Pleisterbaas ivm het afwerken van de muren van mijn nieuwbouwwoning. Ik heb het contactformulier op de website ingevuld en werd al snel daarna telefonisch benaderd. Via de telefoon werden mijn vragen fijn beantwoord en namen we de werkzaamheden door. Ook heb ik een video van de ruimte gestuurd zodat ze op voorhand alvast goed wisten hoe de ruimte eruit zou zien. De medewerkers die op de dag zelf de werkzaamheden kwamen uitvoeren waren vriendelijk en werkte netjes. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat en zou Pleisterbaas zeker bij andere aanraden!

Hugo

Prima bedrijf, komt afspraken na en leveren keurig werk af.

Post

SterSterSterSterLege ster

Heel snel kon men starten, heel nauwkeurig werk afgeleverd, heel tevreden.

Stukadoor

SterSterSterSterLege ster

Goed bedrijf. Houdt zich aan de afspraken. Makkelijk te bereiken. Alles wordt ook goed nabesproken ( wat gaat er goed, wat gaat er fout ). Is er iets niet goed dan wordt het snel opgelost. Ik zal dit bedrijf dat erg klantgericht is zeker aanbevelen bij vrienden.

Erwin de Groot

Pleisterbaas heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van dunpleisterwerk en dit is enorm goed bevallen. Het hele voortraject tot oplevering was op en top. Tijdens het offerte traject onderhouden ze op een prettige manier contact en tijdens de uitvoering leggen ze precies uit wat ze gaan doen. Het eindresultaat: vlakke, strakke muren en zelfs het aangebracht latex in het trapgat is smullen. Bedankt Pleisterbaas (koning zou ook kunnen)

Dunpleister en latex

Natalie

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Pleisterbaas! Alles is heel erg transparant! Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Stephan en Sven zorgde voor een uitstekende planning en het contact verliep heel prettig. Dylan en Kennen zijn ware vakmensen die al mijn zorgen uit handen hebben genomen. Ze hebben mijn muren perfect afgewerkt en zelfs in het weekend doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. Hun advies en meedenken was top! Het eindresultaat is echt prachtig! Bedankt voor jullie harde werk en fantastische service, ik ben er super blij mee! Absoluut een aanrader!

dunpleisterwerk plafond en muren

Pleisterbaas.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pleisterbaas.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2023

Pleisterbaas.nl

Pleisterbaas.nl is gespecialiseerd in pleisterwerk, dik- en dunpleisterwerk welteverstaan. In renovatiewoningen stucen wij op de traditionele wijze met dik pleisterwerk van gips. Ook de plafonds in nieuwbouw worden op deze wijze gestuct. Binnen de wandafwerking in de nieuwbouw is dunpleister de ‘new kid on the block’ in de stucbranche. Dunpleister is per definitie enkel geschikt om behangklare nieuwbouw wanden volledig glad en schilderklaar (sausklaar) af te werken. Deze stucwerkzaamheden voeren wij uit in héél Nederland!

Parallelweg 1M

stucwerk en spuitwerk

Chantal

Dunpleister en latex spuiten

Erwin Spuybroek

Goed en strak werk voor een strakke prijs.

Product of service:
Glad pleisterwerk en saus(spuit)werk.

Stefan

Stucken en spuitverfen

Laura Kramer

Lina

Hugo

Prima bedrijf, komt afspraken na en leveren keurig werk af.

Post

SterSterSterSterLege ster

Heel snel kon men starten, heel nauwkeurig werk afgeleverd, heel tevreden.

Stukadoor

Erwin de Groot