Essency Hub B.V.
snel en efficient
- Heeft u nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
- nee
- Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en bereikbaarheid ervaren?
- prettig
zeer goed en adequaat
Aangenaam, correct, goede begeleiding, snelle reactie en deskundig in woord en daad.
Heldere vlotte afwerking van zaken
Prettige ervaring
Positief en erg dienstverlenend
Prima ondersteuning. En attent op de vervaltermijn.
prima
Professional & friendly.
Zeer professioneel, accuraat en gebruiksvriendelijk.
Klantgerichte medewerker en snelle service. Voorheen altijd bij KPN gedaan, maar dat duurde circa 4 weken en moest per post. Bij PKI partners hebben ze mijn certificaat binnen 1 dag kunnen regelen vanwege hun digitale systeem.
doortastend en vlot
PKIpartners helpt op een efficiënte en voor de niet IT geschoolde gebruiker makkelijke manier om het PKI certificaat tijdig te verlengen zodat in mijn geval de belastingaangiften steeds digitaal verstuurd kunnen worden.
Geweldige service
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
PKIpartners
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
zeer goed en adequaat
Heldere vlotte afwerking van zaken
Prettige ervaring
Positief en erg dienstverlenend
Prima ondersteuning. En attent op de vervaltermijn.
prima
Professional & friendly.
Zeer professioneel, accuraat en gebruiksvriendelijk.
doortastend en vlot
Geweldige service