Parkago

Mevrouw Schuurman

Fijne rustige parkeerplaats. Misschien niet zo heel dichtbij, maar wel een super parkeerplaats.

Smit

Kwamen aanrijden bij de parking. Snel parkeren, want het shuttle busje stond al klaar. Nog nooit zo snel op Schiphol geweest. Keurige parking met prima personeel.

Anna

Op een makkelijke manier onze parkeerplaats kunnen boeken, de reisafstand was prima en vriendelijk personeel.

Heer Reijt

Dat valet parkeren is werkelijk helemaal top via Central Parking. Geen wachttijden, dit kan ik iedereen aanraden.

Uitermate vriendelijk personeel. Fijne parkeerplaats (ruim).

Vermeulen meubelstoffeerderij

Het was weer fantastisch parkeren bij Smart Parking. Geef de mensen maar door dat de service weer top was.

Swart

Wij kwamen aan rijden bij de parking, daar werd ons verteld hoe het in z'n werk ging. Eerst de koffers in het busje, waarna we de auto zelf mochten parkeren. Vervolgens stapte we met z'n tweeën in... Wij kwamen aan rijden bij de parking, daar werd ons verteld hoe het in z'n werk ging. Eerst de koffers in het busje, waarna we de auto zelf mochten parkeren. Vervolgens stapte we met z'n tweeën in het busje. Inmiddels was er nog een auto gearriveerd, dus moesten even 2 minuten wachten. Hop daar gingen we naar de luchthaven, waar we keurig voor de deur werden afgezet. Helemaal super.

Toos

Super parkeerplaats (goeie afstand en vriendelijk personeel).

Luc

Super shuttle service. Auto parkeren en instappen. Geen wachttijden bij Autohotel en super vriendelijk personeel.

Bob

Makkelijk om zo'n vergelijk te maken op de luchthaven van Weeze. Wist niet, dat het ook mogelijk is op deze luchthaven.