Uiteindelijk goed opgelost. We moesten iets langer wachten voordat we met de transfer busje naar de luchthaven werden gebracht, hiervoor hebben wij een gratis wasbeurt ontvangen. Goede oplossing,...Uiteindelijk goed opgelost. We moesten iets langer wachten voordat we met de transfer busje naar de luchthaven werden gebracht, hiervoor hebben wij een gratis wasbeurt ontvangen. Goede oplossing, jullie zien ons de volgende keer weer terug op de parking :-).
Heer Huisman
Onze auto wilde niet starten bij terugkomst bij de parking, daar werden we geholpen door een vriendelijke medewerker van de parking. Er werd een booster aangesloten op de accu en rijden maar weer....Onze auto wilde niet starten bij terugkomst bij de parking, daar werden we geholpen door een vriendelijke medewerker van de parking. Er werd een booster aangesloten op de accu en rijden maar weer. Super bedankt 247parking! Wij boeken de volgende keer weer bij jullie.
Björn
Super handig!
Bart
Super vriendelijke valet chauffeur, super bedankt centralparking. Nooit geweten, dat het zo makkelijk kon!
De Haan
Wat een gemak.
De heer Prins
Fantastisch!
Albert
Goede shuttle service naast een prachtige site om te vergelijken.