Reviews

8.7 / 10
718 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.2/10

718 Reviews

Anitra

10/10

Prima produkt geleverd en snel. De volgende dag al op de deurmat. Heel professioneel!

Sterke punten

Snelle en goede levering en geen verzendkosten! Prima! Nee

Reactie Ovhanger.nl:

Hartelijke dank voor uitstekende reactie!
Mike - Team Support


Eline

10/10

Super

Sterke punten

Uitgebreid assortiment en fijn alles zonder verzendkosten

Reactie Ovhanger.nl:

Super bedankt voor uw reactie!
Mike - Team Support


Anoniem

10/10

Ik heb een OV hoesje besteld in het zwart die kwam de volgende dag aan alleen beschadigd. Ik heb direct gemaild en ook vrijwel direct antwoord gekregen. Er werd gelijk een nieuwe opgestuurd en ik... Ik heb een OV hoesje besteld in het zwart die kwam de volgende dag aan alleen beschadigd. Ik heb direct gemaild en ook vrijwel direct antwoord gekregen. Er werd gelijk een nieuwe opgestuurd en ik mocht de andere retourneren. Hele goede service! Ik ben zeer tevreden

Sterke punten

Goede klantenservice
Leuke producten
Duidelijke website
Snelle verzending

Reactie Ovhanger.nl:

Fijn dat uw positief bent over onze service en bedankt voor uw reactie!!
Mike - Team Support


JP

10/10

Reactie gericht aan JP op de feedback van Ovhanger.nl geplaatst op 11-01-2019 : In eerste instantie heb ik een negatieve feedback verstuurd, maar deze moet ik corrigeren. Ik heb de bestelling niet... Reactie gericht aan JP op de feedback van Ovhanger.nl geplaatst op 11-01-2019 : In eerste instantie heb ik een negatieve feedback verstuurd, maar deze moet ik corrigeren. Ik heb de bestelling niet ontvangen, omdat deze schijnbaar verloren is gegaan bij Post.nl. Ik heb de bestelling opnieuw ontvangen in zeer goede orde. De schuld ligt dus achteraf bij Post.nl en niet bij deze firma.

Sterke punten

Lost problemen bij niet levering probleemloos op. Volop 5-sterren service.

Reactie Ovhanger.nl:

Beste JP, Hartelijke dank voor uw positieve reactie. We zijn blij dat u de bestelling in orde heeft ontvangen!
Met vriendelijke groet,
OV Hanger - Support -
Mike


Anoniem

10/10

Zeer snelle levering, en goedkoop product

Sterke punten

Snelle levering


Anoniem

10/10

Overzichtelijke website, zeer schappelijke prijzen, géén verzendkosten, uiterst snelle levering - zeer goede ervaring dus!

Sterke punten

Zie boven: Overzichtelijke website, zeer schappelijke prijzen, géén verzendkosten, uiterst snelle levering

Reactie Ovhanger.nl:

Hartelijke dank voor uw positieve reactie! - Mike


JP

1/10

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Reactie Ovhanger.nl:

Uw bestelling is op 24 december in onze webwinkel in goede orde ontvangen en is op 27 december aan u opgestuurd.
Na een klacht hierover is door ons op 7 januari opnieuw een OV-hoes transparant...
Uw bestelling is op 24 december in onze webwinkel in goede orde ontvangen en is op 27 december aan u opgestuurd.
Na een klacht hierover is door ons op 7 januari opnieuw een OV-hoes transparant aan u toegestuurd. Heeft u die wel ontvangen?


JP

10/10

In eerste instantie heb ik een negatieve feedback verstuurd, maar deze moet ik corrigeren. Ik heb de bestelling niet ontvangen, omdat deze verloren is gegaan bij Post.nl. Ik heb de bestelling... In eerste instantie heb ik een negatieve feedback verstuurd, maar deze moet ik corrigeren. Ik heb de bestelling niet ontvangen, omdat deze verloren is gegaan bij Post.nl. Ik heb de bestelling opnieuw ontvangen in zeer goede orde. De schuld ligt dus achteraf bij Post.nl en niet bij deze firma.

Sterke punten

Goede afhandeling ondanks fouten bij Post.NL


R. RUST

8/10

Mijn ervaring is dat je veel keuze hebt en dat het overzichtelijk is .
Je wordt duidelijk verteld wat voor product je nodig hebt .

Sterke punten

Je hebt veel keuzes
Het is overzichtelijk .
Je bestelling wordt op tijd geleverd.