Reviews

7.8 / 10
5349 beoordelingen
Schrijf beoordeling

78% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.2/10
Info over verloop order
8.1/10
Snelheid levering
8.2/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Informatie op de website
8.1/10
After sales
8.1/10

5349 Reviews

Anoniem
1/10

Geen tegoed binnen gekregen na een uur.

Uw ervaring

Heb nintendo ehsop tegoed aangeschaft alleen heb na een uur nog niks binnen. Er staat nergens hoelang het nog kan duren alleen dat je contact op kan nemen met de klantenservice. Ik heb later ook een account aangemaakt om te kijken of de bestelling tussen mijn orders zou staan, maar daar staat ook niks

Verbeterpunten of tips

Graag meer hulp bij orders die langer duren dan de 1 minuut die geadverteerd wordt

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

we zien dat ons supportteam zaterdag contact met je heeft gehad. Als het goed is heb je de code ontvangen. Mocht dat niet zo zijn, reageer dan even op de email die je van ons hebt ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


magdalena
2/10

Zeer slecht

Uw ervaring

gisteren heb ik besteld vandaag krijg ik mijn beltegoed nog niet...

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

we hebben de code op 2018-12-28 23:02:30 per email verzonden. Zojuist hebben we de code nogeens verzonden. Zou je eens in je spamordner kunnen kijken?

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Dp
1/10

Op 25 december tegoed gekocht helaas nog niets ontvangen op 28 december. Qel afgeschreven van de bank

Uw ervaring

Tweede maal nu eerste keer wat laat maar later wel ontvangen nu drie dagen te laat

Verbeterpunten of tips

Telefonisch of via email bereikbaar

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

ik zie dat de codes direct na ontvangst van je betaling zijn verstuurd. Heb je misschien een fout emailadres aangegeven? Kun je ons anders een email sturen met het juiste emailadres en ordernummer?

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Anoniem
1/10

15 euro betaald maar niks ontvangen

Uw ervaring

Nooit wat ontvangen

Verbeterpunten of tips

Meteen leveren

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

per separate email heb ik de code nogmaals aan je verzonden. Mocht je opnieuw niets ontvangen, neem dan contact met ons op per email en geef het ordernummer door.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Petra
2/10

Binnen 1 min je code en ik heb nog niks gekregen. Erg irritant!! Volgende keer bij een andere site bestellen waar het wel gelijk geregeld is!

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

ons supportteam heeft de codes nogmaals aan je verzonden. Mocht er nog een bestelling ontbreken, laat ons dat dan weten via het contactformulier. Als geregistreerde klant kun je de code ook zelf opzoeken in je account.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Daniel
10/10

Beste,

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt. Hoe kan ik alsnog de code ontvangen? Het e-mailadres wat ik heb gebruikt is danielbube@hotmail.com. Het ordernummer en factuur heb ik....

Verbeterpunten of tips

Aub contact

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

je kunt het beste even met het juiste emailadres een email sturen naar support@opwaarderen.nl. Noem in de email je ordernummer. Wij kunnen de code dan nogmaals doorsturen.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Wilfred
8/10

Omdat het snel gaat en goed geholpen ben toen er storing was.

Uw ervaring

Nadat ik op Zaterdag mijn code niet had ontvangen en ze gemaild heb werd dit de volgende dag opgelost.


Anoniem
10/10

Kasa

Uw ervaring

Yeah

Verbeterpunten of tips

Dziękuję


Anoniem
10/10

Handig en snel.....deed het jaren zonder account maar ben er inmiddels achter dat het met een account nog makkelijker gaat en geen extra kosten. Aanrader dus!

Uw ervaring

Goede service, er ging iets mis bij mij, wat mijn eigen schuld was, een letterfoutje in mijn mailadres, dus geen code. Heb ze gemaild, uitgelegd en kreeg binnen hele korte tijd antwoord plus mijn code en het advies met een account dat je dat soort dingen voorkomt en anders terug kunt vinden.