Reviews

7.8 / 10
5349 beoordelingen
Schrijf beoordeling

78% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.2/10
Info over verloop order
8.1/10
Snelheid levering
8.2/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Informatie op de website
8.1/10
After sales
8.1/10

5349 Reviews

Klant
2/10

Graag contact opnemen!

Uw ervaring

Betaald maar geen code ontvangen. Gebeld en ingesproken maar niks terug gehoord!

Verbeterpunten of tips

Normale klantrnservice geen antwoordapparaat

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

Je hebt via een overboeking betaald. Dan duurt het iets langer voordat je je tegoed krijgt dan wanneer je via iDeal, PayPal of Creditcard betaald. We zien dat ons supportteam je aanvraag beantwoord heeft. Mocht je onze email niet hebben ontvangen, zou je ons dan opnieuw kunnen contacteren?

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Anoniem
10/10

Snelle levering

Uw ervaring

Duidelijke omschrijving producten


Anoniem
7/10

Omdat ik van een vriend op deze site kwam

Uw ervaring

Bestelling gaat meestal heel snel

Verbeterpunten of tips

Ik heb 4 nintendo eshop tehoed besteld en heb ze snel binnen gekregen alleen er ontbrak er 1. Kan het zo zijn dat het later komt? Of zijn jullie er misschien 1 vergeten


Arthuro
10/10

Even snel tijdens mijn tussen-thee'tje

Uw ervaring

Tijdens mijn "tussen-thee" even snel beltegoed opwaarderen. Werkt perfect, ik had mijn beltegoed al voordat mijn thee op was.

Verbeterpunten of tips

Meer tijd voor thee.


Milan
10/10

Out of beltegoed

Uw ervaring

Very gay-friendly. My chained husband and I likes it

Verbeterpunten of tips

No!


Anoniem
1/10

Omdat dit eerste is wat Google aangaf dacht ik zou wel legit zijn.

Uw ervaring

Besteld nooit geleverd gekregen!! Reageren ook niet op support mails, Mensen kijk uit voor deze website!

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

je had op oudejaarsdag een betaling via overboeking gedaan. Tijdens de feestdagen duurt het iets langer dan normaal voordat je betaling dan binnen is. Voor toekomstige betalingen adviseren we je via iDeal, PayPal of Credit Card te betalen. Je hebt je tegoed dan binnen 1 minuut.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Celine
9/10
(Bewerkt)

€25 Tegoed gekocht voor nintendo

Uw ervaring

Ik heb net tegoed gekocht voor mijn nintendo account en heb naar 50 minuten nogsteeds niks en krijg geen info dit geeft mij wel angst dat ik het nooit zal krijgen omdat er stond dat het binnen 1 minuut opgewaardeerd kan worden dit vind ik erg vervelend zou graag informatie willen over mijn bestellingen
(Update kreeg de code naar een paar uur later alsnog in mijn mail box, zou niet weten waarom dit zo was, toch nog een fijne koopevaring gehad.)

Verbeterpunten of tips

Zorg dat de bestellingen te zien zijn die de klant heeft besteld of in ieder geval een bevestiging sturen naar de e-mail


Reparatieshop/ mobiele
2/10

Ik dacht even opwaarderen
Heb mijn mail verkeerd ingevul
Ik heb gebeld en geschreven
Niets werkt
Ik heb nogniets van een opwaardeer coden ontvangen, ik heb wel betaald

Uw ervaring

Beter bereikbaar
Dan wel met echten mensen

Verbeterpunten of tips

Misschien handig, dat de opwaardeercode bij je afschrijving extra is te zien
Als het fout gaat

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

naar dit emailadres is de code ook op 2018-12-20 14:01:05 verzonden. Een ander emailadres is ons niet bekend. Kunt u ons een email sturen vanaf uw juiste emailadres? Dan sturen we de code daar nog eens naar toe.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl


Keizer
2/10

Een snelle levering van een nitendo e-card (wat niet is gelukt)

Uw ervaring

Na een aantal uur wachtende op mijn bestelde e-card voor de nitendo switch niks gekregen en niks gehoord. Ik heb een e-mail gestuurd maar de reactie was aardig flauwtjes er was een storing dus het was niet mogelijk dus ik kreeg de keuze of mijn geld terug of wachten op de e-card.
In iedergeval geen e-card en twee dagen later nog steeds niks ontvangen.

Verbeterpunten of tips

Pas adverteren met een snelle service als je die daadwerkelijk ook kan verlenen en na kan komen.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Er was inderdaad een probleem met je bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Een uur na je contactopname heeft ons supportteam je hierover geinformeerd. Helaas beantwoordde je onze email pas ruim een dag later, wat de levering nogmaals vertraagde. Wij gaan ervan uit dat het hier een uitzondering betrof en doen ons best je volgende bestelling weer binnen 1 minuut te leveren.

Met vriendelijke groet,
Anne
Opwaarderen.nl