voldoet de kwaliteit van het meubel aan uw verwachting
bestelgemak
klantvriendelijkheid
9.6/10
Mulders
Alles duidelijk aangegeven, vlotte levering
gonnie
Geweldige ervaringen met dit bedrijf
Carola
Bestelling op maat gedaan. Prima service.
Hans van den Bogaart
Perfect
Speekenbrink
Goede informatie. Klantvriendelijk en niets is teveel.
Mia Versteeg
Zeer klantvriendelijk
van Vugt
We hebben al heel wat meubels, voornamelijk van sloophout, aangeschaft bij oosterse meubelen. Elke keer als we op zoek zijn slagen we daar wel. De meubels zijn van zeer goede kwaliteit en voor een...We hebben al heel wat meubels, voornamelijk van sloophout, aangeschaft bij oosterse meubelen. Elke keer als we op zoek zijn slagen we daar wel. De meubels zijn van zeer goede kwaliteit en voor een mooie prijs!
Monique Hendriks
Prima bedrijf en goede service
Debby
Onze eettafel daar gekocht en onze salontafel laten maken. We hebben lang op de salontafel moeten wachten, maar dit is meer dan de moeite waard geweest! We zijn steeds op de hoogte gehouden van het...Onze eettafel daar gekocht en onze salontafel laten maken. We hebben lang op de salontafel moeten wachten, maar dit is meer dan de moeite waard geweest! We zijn steeds op de hoogte gehouden van het verloop van alles! Super blij mee!