voldoet de kwaliteit van het meubel aan uw verwachting
bestelgemak
klantvriendelijkheid
9.6/10
Oosterse meubelen in Oss
Mijn ervaring is zeer positief met dit bedrijf. Geven volledige en eerlijke informatie over de meubels die zij verkopen. Ze zijn geduldig en zijn hulpvaardig in de wensen die je hebt. Ik wilde bv...Mijn ervaring is zeer positief met dit bedrijf. Geven volledige en eerlijke informatie over de meubels die zij verkopen. Ze zijn geduldig en zijn hulpvaardig in de wensen die je hebt. Ik wilde bv dat de tafel wat lager zou zijn mbt de hoogte van mijn stoelen. Daar werd over meegedacht en de oplossing werd gevonden in het korter maken van de tafelpoten. Deze service werd gratis verleend. Afspraken over levering waren duidelijk en werden ook nagekomen. Kortom, personeel is vriendelijk, oplossingsgericht, hebben kennis van zaken en komen de afspraken na. Precies wat ik hoop te vinden bij een bedrijf en zij hebben dit waargemaakt. TOP!
Oostersemeubelen.nl
Top bedrijf met meubels met goede prijs/kwaliteit verhouding
Kooistra
Zeer goed
San Bergmans
Prima, zeer behulpzaam
Wilma de Lima
Wij kopen al jaren onze meubels bij Oostersemeubelen, zeer goede service en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.