Reviews

9.2 / 10
187 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.3/10
Bestelgemak
8.8/10
Snelheid levering
8.9/10
Info over verloop order
8.7/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Reactiesnelheid
9.2/10
After sales
8.5/10

187 Reviews

Anoniem
10/10

Fijne dienstverlening

Sterke punten

Gastvrijheid, ongedwongen


Anoniem
10/10

Correcte en snelle levering.


Bert
8/10

Voor de eerste keer kleren gekocht. Zeer vriendelijk geholpen.

Sterke punten

Persoonlijke benadering. Niet opdringerig en slim gebruik maken van verkooptechniek. ?


E.Wagenaar
10/10

Aankoop gedaan in de winkel, goed geholpen

Sterke punten

Goede service

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten


Diana
10/10

Super leuke winkel met enthousiast en behulpzaam personeel

Sterke punten

Leuke kleding en goede service

Verbeterpunten of tips

? Mischien het kassasysteem want dat hapert meestal als wij er zijn maar voor ons geen probleem.


Drachten
10/10

Voor de eerste keer geweest en ben erg tevreden

Sterke punten

Wat niet op voorraad was werd snel besteld en werd ik gelijk 2 dagen erna gebeld h et lag al klaar en toesturen was ook geen probleem dus perfecte service

Verbeterpunten of tips

Nvt


Anoniem
8/10

Uitstekend. Altijd prima geholpen. Koop alleen in de winkel.

Sterke punten

Goeie ontvangst met een kopje kopje koffie en alle tijd voor je.


Anoniem
8/10

We werden goed geholpen

Sterke punten

Lied meerdere alternatieve zien .
Last je ook rustig rond kijken zonder op dringen

Verbeterpunten of tips

Geen


R.Boering
6/10

De klant is koning is Meppel, dit vindt je terug in het feit dat alles uit de kast wordt gehaald om je tevreden te stellen

Sterke punten

alles wordt gedaan om je van dienst te kunnen zijn

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten voor de winkel in Meppel. Wel voor de website, hier staan nog zomer en winter 2017 op terwijl het nu 30 maart 2018 is


H. Spijkerman
10/10

Vlot en zeer behulpzaam het is een genot om daar binnen te lopen ook al koop je niks ze blijven vriendelijk en behulpzaam dus dat nodigt uit voor een volgend bezoek

Sterke punten

Wat op de website staat ligt ook in de winkel

Verbeterpunten of tips

Gespaarde punten bij aankoop zijn niet snel te vinden kan ook aan mijn liggen dat ik iets verkeerd doe