Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ferry Brands

Lekker laag drempelig verteld en interactie met cursisten gezocht en gevonden

Fijne locatie
zeer kundig en levendige docent met veel connectie naar de praktijk

Hubert heeft heel veel kennis en kan het goed overbrengen.
Verbeterpunten zijn door de cursisten dingen zelf te laten doen, zoals vraagstukken oplossen en sommen maken.

Goede interactie tussen docent en deelnemers waardoor aandacht goed werd vastgehouden

De cursus was niet toegespitst op het publiek. Kennisniveau van de trainer is waarschijnlijk hoog, maar niet in staat op een boeiende wijze over te brengen.

Dhr. Christiaan Rissewijck

Ik vond het een zeer fijne training. Door de ervaring en manier van uitleg van de leraar werd alles heel duidelijk uitgelegd.

Dhr. Robert Jan Messemaeckers van de Graaff

Interessant om te leren begrijpen hoe de 42001 in elkaar zit en waar de focus ligt: risicomanagement mbt AI, en minder de techniek van AI zelf. Wel kreeg ik mee dat deze norm voor grotere... Interessant om te leren begrijpen hoe de 42001 in elkaar zit en waar de focus ligt: risicomanagement mbt AI, en minder de techniek van AI zelf. Wel kreeg ik mee dat deze norm voor grotere organisaties meer geschikt is dan onze kleinere (mkb) klanten, die nog maar beperkt AI toepassen.

De training was goed opgezet, fijne kleine groep deelnemers, waardoor er genoeg ruimte was voor vragen en discussie.

De cursusleider heeft ontzettend veel kennis in huis, en dat is erg fijn. Hij kon de cursus op maat geven met de regels / delen die specifiek voor ons gelden. De aandacht erbij houden ging ook goed,... De cursusleider heeft ontzettend veel kennis in huis, en dat is erg fijn. Hij kon de cursus op maat geven met de regels / delen die specifiek voor ons gelden. De aandacht erbij houden ging ook goed, want hij verteld erg boeiend. We zouden graag nog meer van hem willen leren, maar dat komt de volgende keer wel weer.

De training voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb eerder een uitgebreide versie gevolgd. Deze was goed gericht op kennis en functie van deelnemers.

Er zaten ook veel onderwerpen bij die naar mijn mening buiten het doel van de training liggen