Tina

Ontzettend leuke interactieve dag gehad. Er is een wereld voor me open gegaan, ik wist niet dat aromatherapie zo breed was. Bedankt Sonja en succes met je nieuwe avontuur!

Aromatherapie cursus

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je positieve review en je vriendelijke woorden voor Sonja! We zijn blij dat je een leuke en interactieve dag hebt gehad.

Patrick van Dijk

Fantastische ervaring in een bijzonder fijne sfeer. Nancy begeleid je super van begin tot het eind op een heerlijke relaxed manier. Over 2 weken Shin-do en daarna Reiki 2

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je een fantastische ervaring had in de fijne sfeer van de cursus. We kijken uit naar je deelname aan de Shin-do cursus en daarna Reiki 2!
Team...

Jojanneke Poorter

Het was weer fantastisch nieuwe behandeltechnieken te leren. Nancy vertelt en doceert het met zoveel passie en geduld! Er is een wonderlijke wereld rondom Reiki voor me open gegaan. Ben ontzettend... Het was weer fantastisch nieuwe behandeltechnieken te leren. Nancy vertelt en doceert het met zoveel passie en geduld! Er is een wonderlijke wereld rondom Reiki voor me open gegaan. Ben ontzettend dankbaar dat ik deze cursus mocht volgen!

Reactie Nederlof Centrum:

Hartelijk dank voor je enthousiaste feedback! We zijn blij dat de cursus je een nieuwe kijk op de wereld van Reiki heeft gegeven. We waarderen je dankbaarheid!
Team Nederlof

Ik heb deelgenomen aan de cursus Reiki 2.

Ik heb deelgenomen aan de cursus Reiki 2.

Nederlof Centrum heeft een fijne website met een heel handig aanmeldformulier. Communicatie omtrent de cursus verloopt prettig, met als extra service ook nog een herinnering vooraf via de mail.

De Reiki 2 cursus werd gegeven in een kleine groep, daardoor kunnen we snel door met de stof en is er ook voldoende ruimte om te oefenen en vragen te stellen.

Nancy zorgt tijdens de cursus voor een prettige sfeer. Ze heeft de lesstof goed overgebracht. Ook geeft ze daar waar nodig feedback.

Heel blij en enthousiast met wat ik tijdens deze cursus heb mogen leren en ervaren.

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website, communicatie, en de Reiki 2 cursus. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te... Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website, communicatie, en de Reiki 2 cursus. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgende cursus!

Jadeleeuw66@gmail.com

Het was een fijne cursus, zowel inhoudelijk als qua sfeer en opzet. Margreet is top.

Meditatie technieken

Reactie Nederlof Centrum:

Fijn om te horen dat de cursus goed is bevallen! Bedankt voor de complimenten aan Margreet!

Renske Cramer

Heel fijn! Onze Reiki master lief rustig gefocust en fijn!

Reactie Nederlof Centrum:

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring had met de Reiki 1 cursus bij ons! We zijn blij dat onze Reiki master Milou je goed heeft kunnen begeleiden.
Team Nederlof

Mooie cursus met heel fijne docent. Zowel praktisch als diepgaand door de connectie met de lineage.

Reactie Nederlof Centrum:

Wat fijn dat de cursus je zowel praktisch als diepgaand heeft aangesproken! Dank voor je waardering voor onze docent en de verbinding met de lineage.

Hélène Versteeg

Een fijne leerzame dag.

Reiki 2

Een hele fijne ervaring rijker

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor de mooie review. Wij waarderen dit enorm!
Team Nederlof

Goed, veel oefenen. Vriendelijke en enthousiaste docent met veel ervaring. Locatie is wel aan een update toe, verstaanbaarheid soms moeilijk.

Reactie Nederlof Centrum:

We zijn blij te horen dat je de inzet en het enthousiasme van onze docent waardeert! Wat de locatie betreft, De Roos, opgericht in 1873, bezit een rijke geschiedenis die sterk bijdraagt aan de... We zijn blij te horen dat je de inzet en het enthousiasme van onze docent waardeert! Wat de locatie betreft, De Roos, opgericht in 1873, bezit een rijke geschiedenis die sterk bijdraagt aan de karakteristieke sfeer van het pand. We waarderen je feedback en begrijpen de uitdagingen die het onderhouden van een ouder gebouw met zich meebrengt.