Bas Rozema
- Product of service:
- Bed
89% beveelt Nederlands Slaapcentrum aan!
Zeer tevreden
Goed geholpen in de winkel door Esther, erg vriendelijk, goede uitleg over verschillende bedden, matrassen en toppers. Levering bed volgens planning , ondanks dat we 3 weken voor levering besloten toch een voetbord te bestellen was alles compleet. Netjes een mail met tijdblok dat ze komen leveren. Bezorgers netjes, beleefd , namen alle verpakkings materiaal mee.
Zeer goed!
Heel goed, vriendelijk geholpen en bed netjes in elkaar gezet
Uitstekend!
Extreem droevig
Heel goed. Spullen zijn netjes geleverd en gemonteerd door Raymon en Luc. Ze zijn bekwaam en vriendelijk, top.
Perfect
Wij hebben in november ons boxspring bestel en hij zou 6 februari komen, maar ik kreeg afgelopen maandag een telefoontje dat hij binnen was en is vandaag al geplaatst! De mannen die hem geplaatst hebben waren zeer kundig en vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over Nederlands Slaapcentrum!
Nederlands Slaapcentrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederlands Slaapcentrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden