Lambert Walter

“Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Natuursteenshop.nl! Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De klantenservice was altijd bereikbaar voor vragen en gaf... “Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Natuursteenshop.nl! Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De klantenservice was altijd bereikbaar voor vragen en gaf me deskundig advies over welk type natuursteen het beste bij mijn project paste. De levering was snel en alles kwam perfect verpakt aan. De kwaliteit van het natuursteen is echt uitstekend, precies zoals beloofd! Het was eenvoudig te installeren en het resultaat ziet er prachtig uit. Een dikke 10/10 voor zowel service als product!”

Reactie Natuursteenshop.nl:

Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je fantastische feedback. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het natuursteen. Een dikke 10 is een groot compliment!

Geert Wintraecken

Geweldige kennis en expertise en service

Reactie Natuursteenshop.nl:

Dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze kennis en service waardeert!

Albert vriens

Goede kwaliteit en snelle levering

Reactie Natuursteenshop.nl:

Dank je wel! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering!

Koos

Goede kwaliteit geleverde producten en levering zoals afgesproken.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens was!

Timmerbedrijf ron limmen

Goedemorgen Ron,
Bedankt voor je feedback.
Succes met je order.
mvg,
Kevin

michael Rijckevorst

uitstekend ik kreeg de vensterbanken netjes aangeleverd zeer goed verpakt nog gebeld omdat er geen uitsparing was geslapen , was in 1 uur geregeld werd ter plekke gedaan bij mij thuis TOP... uitstekend ik kreeg de vensterbanken netjes aangeleverd zeer goed verpakt nog gebeld omdat er geen uitsparing was geslapen , was in 1 uur geregeld werd ter plekke gedaan bij mij thuis TOP Bedrijf

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor de terugkoppeling.

Nick

Zeer tevreden, sneller geleverd als beloofd zelfs. Top !

Reactie Natuursteenshop.nl:

Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je feedback en blij dat de levering sneller was dan verwacht!

Meneer

Prima!

Reactie Natuursteenshop.nl:

Dank je! Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Marco

Top mooie stenen vensterbank op de juist aangegeven maat. En snel geleverd.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vensterbank en de snelle levering!

HG

Afspraken netjes nagekomen.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat we de afspraken hebben nagekomen!