Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Tessa

My Jewellery heeft hele mooie sieraden van goede kwaliteit en prachtige kleding voor elke gelegenheid! De winkels zijn mooi ingericht, en het personeel is altijd behulpzaam.

Snelle levering van de producten. Wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan wordt er bij de klantenservice altijd goed meegekeken naar het probleem.

Paar keer iets besteld wat gewoon op voorraad was, en kreeg later een mailtje waarin stond dat het item tijdens het verwerken van de bestelling uitverkocht was geraakt. Ook een andere keer hetzelfde... Paar keer iets besteld wat gewoon op voorraad was, en kreeg later een mailtje waarin stond dat het item tijdens het verwerken van de bestelling uitverkocht was geraakt. Ook een andere keer hetzelfde verhaal alleen kreeg ik geen mailtje en zat het item niet in de doos, wat een beetje verwarrend was. Misschien dat hier iets aan verbeterd zou kunnen worden, verder top!

Hi Tessa,
Hi Tessa,
Wat een mooie review! Daar worden we heel blij van. Goed om te horen dat je altijd fijn geholpen wordt door de klantenservice en je zo tevreden bent over de snelle levering. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen!
Jaimy team My Jewellery

Joyce

Super goed!

Goede en snelle service👏

Maatvoering klopt niet altijd. Als sieraden stuk gaan is er er geen garantie!

Hi Joyce,
Hi Joyce,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! We bieden altijd een garantie van 8 weken op kapotte items, dus neem zeker contact op! We kijken altijd graag mee naar een passende oplossing.
Jaimy team My Jewellery

Sophie

Het ging bijna allemaal super goed

Het zijn mooie producten en de winkels zijn heel overzichtelijk

Ik heb al drie keer iets besteld en elke keer heb ik iets anders gekregen dan dat ik had besteld

Hi Sophie,
Hi Sophie,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je ondanks wat missers nog steeds tevreden bent over ons. We gaan ons best doen je volgende ervaring nog beter te maken. We zien je graag weer terug! 🤍
Zoë team My Jewellery

Desiree Schouten

Hele fijne winkel, snelle bezorging en altijd goede kwaliteit! Mijn favourite sieradenwinkel <3

Snelle bezorging

Ingrid

Goed, snelle verwerking en levering

Goed en snel

Hi Ingrid,
Hi Ingrid,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijne dat je zo tevreden bent over onze levering. We wensen je heel veel plezier van de geshopte items. Hele fijne feestdagen!🎄✨
Julie team My Jewellery

Naomi

Dat alles altijd hele goeie kwaliteit is

Niks want doen het super

Niks vindt dat ze het super leuk doen

Hi Naomi,
YES! Het doet ons goed te lezen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit. Veel plezier met het dragen!

Sandra

Top!

Sieraden zijn van goede kwaliteit en steeds weer leuke nieuwe collecties. Klantenservice is ook goed bereikbaar en helpen goed.

Hi Sandra!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons merk! We zijn superblij dat je bij ons hebt geshopt. Veel plezier van de items.

Helma boom

Goed geholpen ,helaas wat.ik wilde kopen was er niet

Bij een verkoop punt Blitz in Leidschendam wordt het kadootje gratis super mooi verpakt

Ook de verpakking service in de My Juwelery winkels gratis mooi inpakken en geen geld vragen voor de.rose reklame tasjes,dat is gewoon een tegenvaller na je aankopen

Hi Helma!
Bedankt voor de superleuke review!
Hopelijk komt het item dat je wilt shoppen snel weer op voorraad. Tot snel weer!

Rimke

Geweldig

De kwaliteit het geeft niet af en verkleurd niet!

Hi Rimke!
Super bedankt voor jouw leuke review! Daar doen we het uiteraard voor. Kom de volgende keer jouw leuke en stijlvolle sieraden weer bij ons shoppen. We zien je heel graag!
Liefs,...
Hi Rimke!

linda

Super

vlugge service

Hi Linda,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Superfijn om te horen dat je tevreden bent met je geshopte items. Zien we je snel weer terug? 💗
Sophie...
Hi Linda,