Michelle
- Verbeterpunten of tips
- De levertijd duurt echt veel te lang!!
- Sterke punten
- Prijs/kwaliteit verhouding
- Product of service:
- Kleding/sieraden
19092 reviewsSchrijf review
Super leuke winkel!
Een hele fijne en goede service!
Mooie, hippe producten
Mooie sieraden, slechte kwaliteit af en toe
Mooie sieraden, voor alle gelegenheden
Ik heb zeer goede ervaringen met My Jewellery.
Waardeloze kwaliteit & schandalige klantenservice – KOOP HIER NOOIT! Ik heb hier 8 maanden geleden een horloge van €60 besteld. In het begin leek alles in orde, maar nu blijkt hoe schrikbarend slecht de kwaliteit is. Na slechts 8 maanden normaal, dagelijks gebruik is er water achter het glas gekomen. Voor alle duidelijkheid: ik heb er nooit mee gedoucht of gezwommen. Het horloge is enkel blootgesteld aan normale, alledaagse omstandigheden. Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd de ervaring alleen maar erger. Ik werd geconfronteerd met een extreem onvriendelijke en totaal niet-coöperatieve medewerker. Mijn argument dat dit duidelijk een productiefout moet zijn, werd volledig genegeerd. Er werd niet naar me geluisterd en de schuld werd direct bij mij gelegd. Een aanbod voor reparatie, vervanging of terugbetaling? Vergeet het maar. Volgens hen valt dit niet onder de garantie. De arrogantie en het complete gebrek aan enige vorm van service is werkelijk schandalig. Een product van €60 hoort gewoon langer mee te gaan dan 8 maanden. Het is overduidelijk dat dit horloge zo is ontworpen dat het net na de kortste garantieperiode kapotgaat. Dit bedrijf verkoopt rommel en weigert vervolgens elke verantwoordelijkheid te nemen. Bespaar jezelf de frustratie, de tijd en het geld. Dit was de eerste en gegarandeerd de allerlaatste keer dat ik hier iets heb gekocht. Mijn advies aan iedereen: blijf ver weg van deze webshop!
Altijd tevreden met de artikelen die ik heb gekocht. Bestellingen zijn ook altijd snel binnen wanneer het niet te druk is en anders ook prima. Laatst op de hoogte ervan gesteld dat het wat later kwam i.v.m. drukte, wat wel fijn was.
Erg goede service, alleen bij drukte lange levertijd
Heel fijn en alle tijd en ruimte om te kijken en te passen.
top
Leuke goede sieraden die mooi blijven
Al aantal keren goede ervaring met My Jewellery :)
My Jewellery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery
Postbus 1770
5200 BV Den Bosch
Super leuke winkel!
Een hele fijne en goede service!
Mooie, hippe producten
Mooie sieraden, slechte kwaliteit af en toe
Mooie sieraden, voor alle gelegenheden
Ik heb zeer goede ervaringen met My Jewellery.
Erg goede service, alleen bij drukte lange levertijd
Heel fijn en alle tijd en ruimte om te kijken en te passen.
top
Leuke goede sieraden die mooi blijven
Al aantal keren goede ervaring met My Jewellery :)
My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery