Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Natalie

Ondanks de feestdagen toch nog snel geleverd.

Hi Natalie,
Bedankt voor je geweldige review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier van de geshopte items! ๐Ÿ’—
Sophie team My...
Hi Natalie,

Dennis

Super

Had een klacht over een levering is direct opgelost. Top bedrijf!

Hi Dennis,
Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is, daar doen we het voor! We zien je graag snel weer terug. ๐Ÿ’—

Lisanne

Je hebt je product snel binnen leuke kortingen

Snel binnen en heel vertrouwbaar leuke sieraden

Hi Lisanne,
Bedankt voor je review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier van de geshopte items! ๐Ÿ’—

Inge De Prijck

Zeer vlotte levering, netjes verpakt

Goede kwaliteit

Hi Inge,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat je het pakket snel hebt ontvangen. Veel plezier met je geshopte items en we zien je graag snel weer terug! ๐Ÿ’—...
Hi Inge,

Emma

Er is altijd wel wat leuks te vinden bij My Jewellery.. Sieraden, kleding.. Niet te duur en goede kwaliteit. Vind het altijd wel leuk om in mijn lunchpauze bij de boetiek even te kijken, ga dan... Er is altijd wel wat leuks te vinden bij My Jewellery.. Sieraden, kleding.. Niet te duur en goede kwaliteit. Vind het altijd wel leuk om in mijn lunchpauze bij de boetiek even te kijken, ga dan onregelmatig met iets nieuws weer weg๐Ÿ˜ŠPersoneel is altijd wel vriendelijk. En als je iets terug wil brengen, of ruilen is dat ook zo gebeurd!

Leuke artikelen, duurzaam, betaalbaar.

Ga zo door

Hi Emma,
Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te lezen dat je graag bij ons komt shoppen & tevreden bent over onze service. Zien we je snel weer terug? ๐Ÿ’—
Sophie...
Hi Emma,

Claudia

Zeer goede ervaring. Erg leuke producten. Voor ieder wat wils

Ruime keus en diversiteit

Sommige winkels zijn erg klein qua oppervlakte. Waardoor ik liever online bestel

Hi Claudia,
Hi Claudia,
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een leuke review te schrijven, dat is waar we het voor doen! We wensen je heel veel plezier met de geshopte items. Kom je snel weer bij ons shoppen?

Linda Nainggolan

Fijne online shop ervaring

Duidelijke website. Alles is mooi!

Nienke

Snelle verzending en in de winkel vriendelijk personeel

Hi Nienke,
Hi Nienke,
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en boutique. We wensen je veel plezier met de geshopte items en zien je graag snel weer terug! ๐Ÿ’—
Zoรซ team My Jewellery

Islam naji

Heel goede kwaliteit en top service Dankuwel

Hi!
Hi!
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn super blij om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Dat is waar we het voor doen! Zien we je snel weer?

Patricia

Positief. Leuke sieraden.

Snelle levering ook met kerst. Vriendelijke klantenservice. Ga zo door ๐Ÿ˜Š

Op dit moment niet.

Hi Patricia,
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat is waar we het voor doen! We hopen je snel weer terug te zien!