Ga zo door 👍

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?

Nette verzorgde monteur en zijn Vriendelijkheid , uitleg over wat hij ging doen en advies

De vragen zijn niet allemaal ter zake en dat is vervelend. Gewoon goed werk leveren en die verzinnen achter het bireau een overalletje aan.

Onderhoud ging goed gepland volgens afspraak zonder bijzonderhedeh

Wat viel u in positieve zin op?

volgens afspraak en geen probleem

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het onderhoud goed gepland was en volgens afspraak is verlopen zonder bijzonderheden. Uw keuze voor Volta Limburg is gebaseerd op onze... Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het onderhoud goed gepland was en volgens afspraak is verlopen zonder bijzonderheden. Uw keuze voor Volta Limburg is gebaseerd op onze kennis en vakmanschap, wat we zeer waarderen. Het is fijn om te weten dat alles volgens afspraak en zonder problemen is verlopen. We begrijpen dat sommige vragen niet altijd relevant lijken en zullen dit meenemen om onze vragenlijst te verbeteren. Uw opmerking over het leveren van goed werk is genoteerd en we streven er altijd naar om aan deze verwachting te voldoen. Een score van 8/10 is iets waar we trots op zijn, maar we streven altijd naar een 10.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT

Betrouwbaar en professioneel

Wat viel u in positieve zin op?

De goede en duidelijke uitleg

Ga zo door

Vriendelijke en deskundige monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundigheid en dezelfde monteur als de vorige keer

Bosman

Goede service

Heuts

Top service. Vriendelijke en netjes werkende monteur met goede kennis van zaken

Deskundig, vriendelijk, netjes

Ga zo verder dan krijgen jullie vanzelf meer tevreden klanten.

Service onderhoudsbeurt uitgevoerd door een voor zover ik kan beoordelen een deskundige en betrokken monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakkennis, uitleg en instructies voor bediening van de installaties door de monteur.

Eerder afspraken inplannen voor mensen die onderhoudscontract hebben, ik heb zelf contact moeten zoeken en we betalen wel 2 jaar iedere maand netjes.

prima service

niet echt iets

N.v.t.

Correct. Goede communicatie vooraf en ter plekke

Wat viel u in positieve zin op?

Bereidheid tot informatieverstrekking en vakmanschap van monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze communicatie zowel vooraf als ter plekke als goed heeft ervaren. Uw keuze voor Volta Limburg is gebaseerd op de betrouwbaarheid van... Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze communicatie zowel vooraf als ter plekke als goed heeft ervaren. Uw keuze voor Volta Limburg is gebaseerd op de betrouwbaarheid van onze service en onze kennis en vakmanschap. Het is fijn om te weten dat u de bereidheid tot informatieverstrekking en het vakmanschap van onze monteur waardeert. Een score van 9/10 is iets waar we ontzettend trots op zijn.
Team VoltaNXT

Hoe zo verplicht. Dat vind ik dus heel stom
Dat bepaal ikzelf.

Correct, professioneel