9.4 /10

checkbox99% beveelt TrafficSupply aan!

Park wildrijk Sint Maartenszee

Hoveniersbedrijf Willemsen

correct en accuraat

José Verstraelen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vond het niet heel soepel Gaan om het bord aan de palen te bevestigen, bij twee schuifjes brak de klip eraf. Een handleiding was ook zeker handih geweest.

Antwoord TrafficSupply

Hoi José! Bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te lezen dat je bestelling niet naar wens is verlopen! We zien dat je een bord en een setje aluminium staanders hebt besteld. Bij het bestellen van de staanders heb je aangegeven dat je de staanders niet voorgemonteerd wilde ontvangen op het bord. Waarschijnlijk heb je hiervoor gekozen om op de montagekosten te besparen. Het monteren is relatief simpel en spreekt normaal gesproken voor zich. In het verleden hebben we hier dan ook niet eerder problemen mee gehad. Uit je review blijkt dat het monteren in jullie geval toch is tegengevallen. Het is erg jammer dat wij op basis hiervan een negatieve review hebben ontvangen. Wij gaan ervan uit dat mensen voor zichzelf kunnen inschatten of zij instaat zijn om een artikel zelf te assembleren/monteren. Bij TrafficSupply hebben we service hoog in het vaandel. We wilden dan ook graag samen aan een passende oplossing werken voor bovenstaande. Helaas hebben we geen contact met je weten te krijgen, ondanks meerdere pogingen per telefoon en mail. We hopen dat je portaal inmiddels staat en dat je hier nog veel gebruiksplezier van beleefd. Met vriendelijke groet, Team TrafficSupply

Geantwoord op

Arjen van Tol

SterSterSterSterLege ster

Prima,snelle levering

Antonie Hagelaar

Snelle reactie op bestelling en als ze denken dat een combinatiebestelling niet klopt, wordt er contact opgenomen.

TrafficSupply verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2012

TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan tienduizend verkeersgerelateerde producten. Bij ons koop je alle verkeersmaterialen zoals verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen en ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie.

Populierenlaan 7

8051 DA Hattem